- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Basszus, meggyőztél
Tényleg névhasználat eladás lesz a háttérben - mind a Philips telók, mind a LeTV esetében... Árulkodó jel, hogy pl. a Philips PH2-n is egyszerre van Android és HMS, lásd: https://www.gsmarena.com/philips_ph2_launches_in_china_with_android_and_huawei_media_services-news-52179.php
Körülnéztem a lemall.com-on, és kiderült, hogy nem az Y1 Pro az egyetlen jelenleg is kapható LeTV telefon, a márka "visszatérése" ill. "feltámadása" (ld. témaindító írás), hanem megvásárolható az 5G képes LeTV S1 is. És hát az S1 sem a régi prémium LeEco/LeTV
-
válasz
#56710400 #37 üzenetére
Nézd, én akkor leírtam a véleményem, az nagyjából be is jött.
A Philips a névhasználati jogot feltehetőleg eladta, mint több más gyártó is.
Én még a LeTV esetében is ezt valószínűsítem, látva ezt az önmagát arcon köpő gyenge konstrukciót.Neves gyártó helyett maradt a hírhedt gyártó, ne szépítsünk. Nagyon jó piaci helyzetből zuhantak le a fenébe.
Ezen a klónságon viszont már túllépett minden valamire való kínai gyártó is, szóval sajnos ez gáz, bárhonnan nézzük.
10 éve is ciki volt, 2022-ben is az.
Nem tudom miért szeretnéd fényezni, de ez most így szar. Ahogy írtam, szerintem eladták a névhasználatot, valaki látott benne rációt, és ez lett belőle... Sajnos.
Ennek szerintem nem sok köze van, ez a márka akkor beleállt a földbe, nincs szoftveres csapat mögötte szerintem.
De ha tévednék ( múltkor nem sikerült
) , akkor beszélünk róla.
Poénból rendelnék egyet, de eladhatatlan.
Amúgy HMS ezért van rajta... [link] -
törölt tag
Tény, hogy a kávák vastagabbak, mint a renderen. Ezt több külföldi oldal is említi, pl. ez itt. Azért megnéznék egy nem fekete példányt is, hogy az hogy mutat. Remélhetőleg lesz más színvariánsról is unboxing videó, és akkor visszatérünk erre a "full kamu a render" témára.
HMS Core: nem lehet, hogy csak azért van a telón, hogy a HUAWEI AppGallery-ből is bármit lehessen telepíteni?
Az, hogy egy neves gyártó belépőszinten is próbálkozik, még nem szégyen önmagában véve, ld. Philips telók ugyanezzel a T310 procival. A kérdés az, hogy a 75 USD kategóriában mik a riválisai. A videón egyébként látszik, hogy a rendszer elég gördülékeny, és a tesztelt játékok is korrekt fps-sel futnak. Tehát nem felejtették el a Leeco/LeTV-nél, hogyan kell szoftvert írni. Az pedig, hogy totál iPhone 13 klón, az csak itt Európában "ciki" - ott Kínában még büszkék is rá -
-
-
törölt tag
Megjelent az első unboxing videó a Youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=9pFXQBrk85wEsztétikailag sztem hozza azt, amit a renderképeken láttunk, bár a videón egy fekete változat látható, ami nem emeli ki annyira a fém keretet. Antutu 9-ben 144.401 pontot gurított:
-
-
manokaki
addikt
válasz
Danipicur2 #29 üzenetére
Én olcsobb árat néztrm a Cubotnak [kb ] 60.000 körül..
-
gproject
aktív tag
Huuu, most errol a telefonrol eszembe jutott az oppomart oldal, amit imadtam bongeszni. Mindig onnan akartam rendelni oppo, meizu, leco telefonokat, de vegul sose vettem egyet se(legalabbis nem onnan, mert egy r5s-t beszereztem). :)
-
Danipicur2
tag
Abszolút fapados cucc, 27 ezerért nem is érdemes többet várni, de majd érdekelne a software support, hogy mennyire figyelnek rá, addig meg nyugtasson a tudat, hogy a Cubot jelenleg egy ugyanilyen selejtes 4 colos telefont próbál 100 ezerért eladni (Cubot Pocket)
-
konczy3
senior tag
Tularazott pendrive, 256 gigás 50 ezerért
-
törölt tag
Hallgatok én az észérvekre nagyon is
(informatikus vagyok).
Nézd csak, a Philips PH1-ben és PH2-ben is Unisoc T310 van
A Realme C35 kijelzője full HD+, azt meg is kell hajtani, tehát hiába gyorsabb picit a proci, nem biztos, hogy a LeTV Y1 Pro lassabb lesz nála. És ugye a két telefon összehasonlításánál azért ne felejtsük el az árat (75 USD vs 200 USD)! -
válasz
#56710400 #24 üzenetére
Alsó kategóriás cucc, így kezeld.
Ránézésre pedig egy iPhone klón.
Nem fognak UFS3.0-s tárolót tenni egy fapados SoC mellé, és a memóriából sem a gyors kerül mellé. Mivel ez egy olcsó cucc.
Amibe ilyen SoC került, amellé olcsó EMMC tároló kerül... Na attól várhatod a sebességet... Csak nem lesz.
Meg lehet nézni azokat a telefonokat, amikbe ez a SoC került. Annyit is tud. NEm többet.
A hétvégén nyomogattam Realme C35-öst, és az is inkább kényelmesen mozgatja a rendszert. Na ez annál is lassabb lesz. ( Pedig abban T616 van! )
Ez egy lassú iPhone klón lesz, nem több... LeTV szégyene.
-
törölt tag
Nyilván elfogult vagyok, mert az X900-at imádtam
Amúgy én sem várok csodát az Y1 Pro-tól, de a gyártót ismerve (és nagyra tartva) azt gondolom, hogy érhetnek még itt meglepetések minket a belépőszinten is. Mivel vadiúj cucc, nem hinném, hogy lassú lesz a memória és a tároló, a kapacitásra meg szerintem nem lehet panasz (ráadásul a tároló bővíthető microSD-vel). Szóval sztem kb. a 6.54 colos kijelzőn áll vagy bukik minden. Itt azt írják, hogy IPS LCD lesz benne, és mivel "csak" HD+ a felbontás (1560 x 720), ezért a sebesség is sokkal barátibb lesz, meg a 4,000 mAh aksi is tovább bírja majd. Szóval nagyon kíváncsi vagyok!
-
válasz
#56710400 #22 üzenetére
Ez bármennyire impozáns, nem így fog kinézni, már a képen is látszik a Photoshop nyoma.
A mobil kijelzőjének képe utólag lett beillesztve, zajos a vágás széle is.
Az UniSoc meg sajnos nem egy bajnok, a T310 pedig a kínálat alja. ( 3 éves)
A pontszám egy dolog, tettek mellé egy lassú memóriát és tárolót, innentől agyon is csapta a felhasználói élményt.De hagyom, hogy bízz benne, csak ez egy kalap kaki kategóriában fog indulni, ahhoz érdemes szintezni.
Pár nap múlva lesz róla videó, most nem találtam a káváról rendes képet, de ennél sokkal vastagabb.
-
doooo
veterán
Ideje másodszor is visszarakni a sírba...
-
törölt tag
Ne felejtsd el, hogy ez az Unisoc T310 proci 4 évvel újabb, mint a Snapdragon 810 (2019 vs 2015). Azóta rengeteget fejlődött a chipgyártás, és még az ilyen noname chipek is bizony rávernek a régi csúcs Snapdragon procikra nemcsak teljesítményben, de a fogyasztásuk is jóval kedvezőbb, a csíkszélesség miatt (20 nm vs 12 nm). Ha az Antutu pontszám nem győzött meg, akkor itt Geekbench single és multicore, valamint a 3DMark eredmény: a Unisoc mindegyikben elveri a Snap 810-et:
-
-
törölt tag
Ebben a LeTV Y1 Pro-ban egy Unisoc T310 van, az Antutu 8 pontszáma 102.948, míg egy Snapdragon 810 Antutu 8 pontszáma 74.144. Azaz ár/érték arányban a 75 USD-s (27 e Ft) ár a LeTV Y1 Pro 4GB/32GB-os változatért sztem most is elég ütős ajánlat, mert az összeszerelés minősége, a fém keret, a szinte tökéletes iPhone 13 koppintás nagyon profi esztétikailag. Rengeteg múlik azon, mennyire jól optimalizált lesz az EUI rajta, eddig ebben a LeTV/Leeco cuccok nem okoztak csalódást. A 6.54 colos kijelző minőségén sok múlik majd. A gyártó oldalán lévő képek mindenesetre bizalomgerjesztőek.
-
rdt89
addikt
Régen volt készülékem tőlük, valami hihetetlen jó ár/érték arány jellemezte őket és minőség, a cikk láttán fel is kaptam a fejem, s elolvastam a készüléket amivel vissza akarnak térni. Ezzel a valamivel előrukkolni, ez már akkor is sz.rnak számított, mikor leléptek a piacról.
Reméljük, ha valaha visszatér a Zuk, nem így teszi.
-
dilajoska1
őstag
Még itthon van 2db Le Max 2 használatban 🙂.
-
törölt tag
Igen. Gyönyörű, csupa fém teló, igazi míves munka, és Spzjulien ROM-jai is tökéletesek voltak, én a LightFW.ExTra.18s-6.0.1-Ver.1.0.MaX900.By.Spz-vel zártam a flashelési sort, baromi sokáig bírta vele az akku. Ha lenne Android 7-es az X900-hoz, valszeg ma is azt használnám.
-
törölt tag
Nagyreményű márka volt ez, prémium készülékekkel. Bone123 nem győzte dicsérni a Letv 1s-t a Youtube-os tesztjében.
Nekem is van egy Le Max-om (X900, Snapdragon 810, 4GB RAM, 64GB tárhely), sokáig használtam, imádtam. Csak azért váltottam róla, mert még a főzött ROM is megállt Android 6-nál.
-
janeszgol
félisten
Nekem totál kimaradt a gyártó az életemből. Csak az itteni tesztekhez szóltam hozzá szerintem.
-
-
Egy Le S3 épp múlt héten került elő itthon - a maga idejében az még komolyan volt vehető
-
forgonati
őstag
Volt egy telefonom tőlük anno, rövid ideig. Nem ezen volt olyan a rendszer hogy fejre állították és a gyorsgombokat alulról lellett felhúzni? Sosem tudtam megszokni...
Amúgy fantasztikusan eredeti a dizájn -
manokaki
addikt
Én biztos kiprobálom ! Végre egy komoly telefon !
-
Azért nem egészen eltűntek a süllyesztőben.
A FaradayFuture nevű álom vitte el a pénzt . Legalábbis Jia Yueting álmai....
Mondjuk úgy, hogy emiatt tűntek el.
-
joey04
titán
"remek" visszatérés.
-
“Feltámadt a LeTV” Ezért kár volt.
-
mjani1172
addikt
Tibcsi volt a nagy LeTV-s.
-
Gabci77
csendes tag
gyönyörű iphone copy
-
Hát ezért kár volt, pedig mennyire ígéretes volt anno a LeTV és a Leeco.
Volt egy-két modelljük nálam, rendszer jó volt, igaz kellett keresni megfelelő romot.
A végén már 25-35 ezer körül lehetett nagyon jó készüleket venni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged