- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
-
BandiHUN
veterán
Én bétáztam...és sokat mond,hogy leültem,toltam 3-4 órát,szép volt,jó volt...többet nem indítottam el.Jó,persze szeretem a SW filmeket,de nem többek nekem,mint más jó filmek,könyvben is olvastam,de más jó könyvet is olvasok,szóval nem vagyok SW fan.A filmeket is 1-2x megnéztem,az mondjuk egy évre elég.
Az a fura,hogy a játék faék egyszerűségén kívül,és hogy mindenki legalább Hardline szintet várt,mégha nem is BF4-et,de végülis még a codnál is egyszerűbb és üresebb lett,senki nem tudja megfogalmazni,miért nem jó a Battlefront.Talán a legtöbbször ez a "pillanatfelvétel",nem valami hosszabb történés dolog jön elő a legtöbbet,hogy megy egy kör egy fél órát,de nem történi semmi,csak valaki nyer és kész,de az első perctől a 29-edikig minden ugyanaz,spawnolsz,pufogtatsz,támadod/véded az objektívát.
Jó,mondjuk egy sztoris gémben ez más.Előny lesz,hogy itt a single lesz a fő,és jóesetben(nem lesz nehéz) még ajándékba jön egy Battlefrontnál(Milyen szerencsétlen cím,hisz volt már egy Battlefront 1-2...szintén xboxon végigtoltam,külömb még BF szemmel is,mint a mai) jobb multi... -
BandiHUN
veterán
Szerintem ez lesz a Battlefront sztorimódja oszt' jóvan'...de ne legyen igazam.Bár az végülis jó alap...csak ez mire kész lesz,sovánka' lesz...
Azzal is már most sokan elégedetlenek,hogy benne van minden,ami SW,még lehetőség is van eléggé,mégis üres,unalmas,a hangulat pedig 3 napos csoda,ahogy mondják,nem film,csak 1-1 pillanatfelvétel.Ha megoldják a dinamikus környezetet,hogy tényleg legyen sztori,hogy tényleg éljen és történjen pl.egy csata...no akkor az már valami.
Az előddel viszont én jól járok,csak egy powergomb a régi xboxon,fent van a winyón,nosztalgiáztam is egy kicsit.Bár azért,hogy hallom,nyűgös is PC-n,meghát régi is...fene tudja,jó volt-e elővenni.Mégiscsak egy x éves színvonal.Jó,hát középiskolában a Game Boyt is szerettem a Márióval,és nem volt ciki,sőt "van gameboyod?"
hát most ha bottal ütnének,se venném elő a buszon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest