- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
+1, ez az egyetlen dolog, ami miatt nem használom... Amíg ezt nem tudja, marad a SwiftKey nekem. Viszont a GBoard sokkal reszponzívabb, gyorsabb, simább, mint a SK, és az ujjhúzós törlést és bevitelt egyszerre tudja (ugye SK-nél vagy egyik, vagy másik van sajnos)! Ahogy berakják az automatikus szóközt már váltok is! Nekem k*vára tetszik, főleg, hogy elképesztően jó a magyar szótára is!
-
Nem akart válasz lenni, bocsi
Próbálgattam kicsit, de túlságosan hozzászoktam Swype-nál a külön ékezetes betűkhöz, vagy a másodlagos jelek elhelyezkedéséhez + az egyéb, számomra roppant hasznos mozdulatokhoz. Illetve nem tudom, hogy a gboard "glide/swype" típusú szövegbevitelnél figyelembe veszi-e, hogy milyen írásjel van a betű "alatt", mint a Swype pl.
-hez elég a j-ről a d-hez húznom az ujjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest