Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PuMbA

titán

válasz Jesus_Shaves #7 üzenetére

"Tudnál linket dobni azon dolgokról, amikben a 10-es jobb a 7-esnél ÉS nem lehetett a 7-esbe beletenni (például frissítéssel, service packal) ?"

Új audio rendszer és videó feldolgozási módszerek :) Hallható különbség van egy Windows 7 és egy Windows 10 rendszer között. Aztán teljes HDR-t például a Windows 7 nem tud. Szóval igazából az egész 7-est ki kéne cserélni, mert a 10-ben minden új, még ha nem is látod.

• AxBattler

félisten

válasz Jesus_Shaves #7 üzenetére

Nem feltétlenül jobb, inkább újabb, modernebb, fejlettebb, stb., és 10-től kezdve a szoftver frissítése a nagyobb csomagokkal hosszú távon is megoldott, nem lesz egyhamar új főverzió.

Jó volt a 7, én is szerettem, se 8-ra, se 8.1-re nem álltam át, és 10-re is csak a megjelenést követő 1 év múlva, és még mindig vannak olyan részei, amiket kifogásolok (Gépház + Vezérlőpult :U )... de ahogy nem ragaszkodom egy 8 évvel ezelőtti hardver(architektúrák)hoz, úgy nem értem, miért kellene egy 8 évvel ezelőtt kiadott OS-hez kötődnöm?
    Vagy Te még mindig GTX460-al, és HD5770-nel tolod? Ezek nagyon jó kis kártyák, és ma is tök jó indie címeket, meg GOG-os játékokat tudnak futtatni, csak azok a fránya kiadók nem tudnak rendesen AAA brand-eket programozni, hogy a régi vasakon is fussanak.

Elég sok PH!, és Logout cikk született a témában, ha valaki ezt nem akarja megérteni, az az ő baja.

Persze, tudom, vannak olyan speciális / ipari / stb. területek, ahol még Win98-on fut a rendszer, meg a 92-es Return to Bivalybaxnad sem került még fel GOG-ra, hogy W10-en is elfusson, nahát...

Új hozzászólás Aktív témák