Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Csak az a baj, hogy az újdonság nem garancia a minőségre... Tesztelnem kellett
Win10-et a céges átállás előtt. Hát a falnak mentem tőle: ronda, használhatatlan,
és többször lefagyott. (Természetesen a céges átállás ettől még meg fog történni:
nézegetem, miket írnak az üzenőfalon a bétatesztelők*, káosz lesz majd ebből...)Ui: 10 éves gépem van a cégnél és nincs semmi bajom a 7-tel: ide nem kell HDR.
Sőt, valójában az új audiorendszer se tud meghatni. Stabil működés nem ártana!
(Tudom, cseréljem ki a gépet. Vagyis a cég. Igen, az is várható. Talán jó lesz.)
*: habár egy pár éve piacon lévő terméknél nem értem, hogy lehet ilyen státusz...
Vagy hát ha nem is ilyen, nos, jellegében mindenképp. Jó is a nem-főverzióváltós
frissítgetés, aztán amikor valami végleg összefossa magát, akkor a pingvinezés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest