- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
"Xiaomi Mi 10T, Snapdragon 865, 6/128 GB, 165 ezer forint"
500 euró az napszaktól függően, de 180 000 felett van. Nekünk olcsóbban adják? -
Valaki tegnap ajánlotta ez helyett a Pixel 5-t!!! Most elolvastam a tesztjét az egy középkategóriás szar....
SD 765? Amibe ilyen proci van tuti nem cserélem le a mi mix 2s-t...Ha kevesebb pénzem lesz akkor f2 pro, ha kicsit több akkor mi 10T pro.
(bár még megvárom a Dxo pontokat is, mennyit kap a sima és a pro) -
viktorhu
veterán
-
RoBos
senior tag
Azért ennek az új 5G-s SD750G-nek eléggé megkérik az árát a 4G-s SoC-hoz képest a 6/128GB-os verzióban.
RN9 Pro 6/128Gb, SD720G: 241$
Poco X3 NFC 6/128GB, SD732G: 269$
Mi 10T Lite 5G 6/128GB, SD750G: 386$Még a Poco-hoz képest is több mint 100$-ral drágább...
130e Ft lesz a 6/128-as Mi 10T Lite 5G, miközben a Mi 10 Lite 5G-t SD765G-vel, amoleddel, 100-105e Ft-ért már be lehet szerezni itthon!
-
viktorhu
veterán
Mert megszokott egy ezer éves rendszert, és az újat nem tudja megtanulni / kitapasztalni. Sokan vannak így, amikor az S8-on egy update-tel jobbról balra (vagy fordítva) átkerült az óra, csomóan sírtak a fórumában, hogy ez milyen rossz így, nem a megszokott helyen van. Én észre sem vettem a változást, mert azonnal átállt a szemem az új helyre.
-
-
bandixy
újonc
Várom
-
-
Legendd
senior tag
Van nálam, ha valaki esetleg kíváncsi valamire.
Nincs ugyan AOD, de van értesítési led. Ez is valami.
A kamera első blikkre nagyon szuper, a nagylátószögű éjjel azért sötétebb. A 8K videó adott.
Dupla koppintásos felébresztés is van. -
Azért nem tudod kikapcsolni, mert nem kapcsoltad ki... Ezt hívják user-errornak
Szokták mondani, hogy nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni...
Ha nem megy, kérj segítséget. Tudod ez egy okostelefon. NEm lehetetlen ,hogy be kell állítani, nem out of box fog minden a TE igényeid szerint működni..
De ha nem keresed a megoldást, akkor így jártál...Súgok - Beállítások menü legtetején van egy kereső, oda gépeld be mit szeretnél...
-
dilajoska1
őstag
Végre IPS kijelző csúcs hardverrel.
-
c16se__
csendes tag
Az a baj, hogy már rég nem a hardver számít, hanem a szoftver rajta. Az meg fosh. Vettem Xiaomit, a Note 10 - et, na az ezer éves Edge S7 után egy visszaélés volt. Vörösen izzik az android auto, waze, stream rádió közben, ilyen terhelés mellett állandóan kiírja, hogy túlmelegedés és újra indítás után is lemerült 1 nap alatt csak lerakva és alig használva. Ráadásul nem tudom kikapcsolni a képernyő feloldás hangját. Megtaposnám legszivesebben.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
szabi__memo #179 üzenetére
Nézd: ez a P5 a google csúcsgépe. Kb. annyiért adja, mint a sájomi a 10t prot.
Te azt sugallod, ha csúcsprocis, akkor akad a rendszer. 845-ös nagyon szidott Miju rendszerem van és nem akad semmi. Érted? Semmi. Nincs dadogás, gondolkodás, fluimicul érzésem megvan. Lehet én vagyok az egyetlen a világon ezzel, de akkor hurrá.
Mit számít a csúcsproci? Gondolom egy árban vannak! Ja nem. Tehát ez is olcsósít. Most nincs velük probléma alapból, de idővel azért kijön a 865 ereje. Itt két dolgot lehetne felhozni: 3 év support, (samsung is, két éves elmúlt a sajátom és még jött rá) és a fluimucálság (ezt nem tudom ott mit jelent, nekem nem dadog, nem akad) . Mondjátok még a kamerát. Ha mondjátok biztos így van, nem tudom.
3800-as akki 2020-ban? -
petymeg
addikt
Ezek szerint nem fogyott a prémium árazású 10 Pro. Marad budget márka a Xiaomi. Sebaj, már így is túl sok a prémium árazású márka.
-
szabi__memo
nagyúr
-
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
IPS kiváló színek. X3 - F2 egymás melett (mindkettő van), az X3 szebb sokkal. Az oldalsó olvasó csak meg neszeli, hogy oldani akarod már fel is oldott. Kinek mi.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
szabi__memo #176 üzenetére
Szokták mondani, hogy nincs ronda nő, csak rohadt sötét kell máris kiváló lesz az összhang. Mi a baj abban, ha valaki az összképet nézi és azok alapján próbál dönteni??? Ha egy piacra termelő cég 2020-ban, arra helyezi a hangsúlyt, hogy a nagykalapáccsal tervezett termékét eladja majd a folyadék érzés, az vagy beképzelt, vagy nincs dizájnere, vagy úgy gondolja, ami megy az almának, menni fog neki is. Csak jó drágán kell adni , nem baj, ha kocka és ronda. Azt gondolom, ahogy más cégek is figyelnek a piaci igényekre, nekik sem ártana. Arról már nem is beszélhetünk, hogy ők alakítsák azt egy-egy olyan készülékkel, amivel felmérik, az milyen fogadtatásra számíthat.
Tudod a férfiak sem szeretik nagyon okost, de picit is átlag alattit. (elnézést hölgyeim)
Kezdem azt érezni, ha mégis pixel lesz a következő telefonom, nem fogok beletartozni a táborba, az ökoszisztémába.
-
joey04
titán
válasz
Kamikaze75 #81 üzenetére
miért? én biztos inkább azokat venném. ha csak a kamera fontos, akkor note 10, ha kell a tempó is, akkor mi 10 pro. ez csak a tempót adja, de azt adja a poco f2 pro is, olcsóbban.
-
viktorhu
veterán
válasz
morneo.it #171 üzenetére
Nekem az a Lumia 820 volt.
Van még egy Galaxy S8 is, amikor elromlott a QI töltőm, nem is vettem másikat, annyira nem használtam.
Nekem egy szép IPS kijelző, mint amilyen pl. a Redmi 9-ben van, kellemesebb a szememnek, mint az Amoled, de egy átlagos IPS-sel kb. mindegy, hogy az Amoledet vagy az IPS-t nézem.
-
karmaresz
senior tag
Alapvetően tetszene, engem nem zavar az IPS, jó az ára, felszereltsége, anyaghasználata, de Úristen... az a hátlapi kamerasziget...
+ számomra jobban bejött a kiugró szelfi kamera és lyukmentes kijelző is. -
tomboy0013
veterán
válasz
blueMerle #168 üzenetére
Szerintem se lehet egyikre se rámondani, hogy ez vagy az egyértelműen jobb. Sokan mégis ezt teszik, főleg az AMOLED esetén. Itt is úgy állnak hozzá egyesek mintha csak ez kerülhetne felsőkategóriás telefonba, holott vannak azért problémák ugyanúgy ezzel is. Szerintem legyen ez is meg az is, hogy tudjon mindenki választani. Aztán a következő években hátha én is megszokom, talán még meg is szeretem az F2 kijelzőjét.
-
blueMerle
veterán
válasz
tomboy0013 #167 üzenetére
Egyik sem jobb vagy rosszabb. Az IPS vs AMOLED vita örök és talán az is marad. Én arra reagáltam hogy egy AMOLED panel után egy IPS bizony egyáltalán nem olyan szép, kontrasztos, és ez nem szubjektív dolog, sokkal inkább elfogultság kérdése az új készülék miatt
Szó sem volt itt színhűségről (habár a HDR szabvány adott AMOLED esetében is).
-
tomboy0013
veterán
válasz
blueMerle #166 üzenetére
Csak a tapasztalataimat osztottam meg, az e-hulladekot nem kell azért gyarapítani
Hogy mi a jó az szubjektív. A gyártók inkább arra mennek amire könnyebben igényt tudnak krealni. Az AMOLED kijelző előállítása évek óta olcsóbb és egyszerűbb eladni a szép kontrasztos színei miatt. Drágább telókba mégkifizetőfőbb, aztán valaki szereti valaki meg nem. De nem egyértelműen jobb választás mindenki számára. -
blueMerle
veterán
válasz
tomboy0013 #165 üzenetére
Mester, köszönöm az útmutatást, már dobom is a fenébe ki a telefont, megvilágosodtam. Csupa zöld, piros és foltos és alacsony fényerőn abszolút használhatatlan, hogy voltam képes eddig ezt egyáltalán használni? De szerintem kellene szólni az összes gyártónak hogy a prémium felsőkategóriás cuccokba ne ezt rakják azok a balgák, hát nem tudják mi a jó
-
tomboy0013
veterán
válasz
blueMerle #148 üzenetére
"Vannak kiváló IPS panelek ez tény, de soha nem lesz képes olyan színvisszaadásra..."
Igen, olyan szépen nem zöldül vagy épp pirosodik a fehér és a szürke egyes árnyalatai alacsony fényerőnél egy IPS kijelzőnél sem mint az AMOLED-nél, illetve alacsony fényerőn a szürke és fekete részek találkozása se kenődik és megy át olyan szép lilásba stb. stb.(lehetne még sorolni)
A színvisszaadása pont sokkal jobb az IPS-nek, színek terén azért van gond bőven az AMOLED telókkal alacsony fényerőn. Szép fényes, a fekete az fekete, meg van AoD, ez mind szép és jó, csak hát a színek kis fényerőn..... A F2 kijelzőjét is az F1 mellé téve lőttem be hasonlóra, hogy ne irreális főleg zöldes árnyalatú színei legyenek.(ez először nem tűnt fel de a 2. nap estére már kifejezetten zavaró lett). Nap közben magasabb fényerőn tényleg szép, de este azért elég kiábrándító tud lenni ez a technológia. -
prolad
addikt
Kár az IPS ért, pedig majdnem jó lett. Hozhatták volna inkább a k30 ultrát (akár kicsit felturbózva a pro verzióhoz).
-
szpali
addikt
Ha már IPS...
Értesítési LED van rajta? -
Bogczy
csendes tag
válasz
Dare2Live #157 üzenetére
Nah igen a jack, hát az is hiányzik ☹️... Nekem fő szempont volt hogy ne Amoled legyen, véletlenül se szeretnék kijelzőben ujjlenyomat olvasót sokkal jobb ha az oldalán van, kipróbáltam és nekem kézre áll ( sokkal jobban mint hátul). Az SD foglalatot azért nem is értem hiszen szuper felbontású képeket, videókat készít és a legmenőbb játékok futnak rajta amik nem kis helyet foglalnak...
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
A Samsung ugyanúgy kilövi a háttérben az appokat
Ott is ugyanúgy be kell állítani. Nincs jó erőforráskezelése az Androidnak, ezért a gyártók hackelgetik ilyen megoldásokkal, amire meg az alaprendszer nincs felkészítve - ennyi hátránya van az ios-sel (meg a kimúlt windows phone rendszerrel) szemben. Ios-en az alkalmazásoknak nem kell futniuk a háttérben, a rendszer felébreszti őket, ha az üzenetközpont hoz nekik üzenetet, és az android is tudna ilyet, de nem kényszeríti rá a szoftverfejlesztőket fagyasztással, így mindegyik a háttérben akar futni, és zabálja az erőforrásokat.
-
19milan97
csendes tag
Maradok a K20 Pro-mnál. Igaz csak 60hz de Amoled, 512Gb és 12Gb RAM , SD 855+ és 330 eur volt. Ár-értékben ez még mindig jobb választás szerintem.
-
Dare2Live
félisten
de raktak bele makro kamerát
Engem amúgy vezetés nélküli töltés nem érdekel, makro kamera se. Amoled jó lett volna ahogy jack is. Makro helyett mehetett volna bele vmilyen tele.
Aztán:
Újlenyomat olvasót nem értem mért rakták oldalára mért nem a jól bevált hátuljára. Aki esetleg gondolkodik vételen ezt megvétel elött ki kell próbálnia.
Az 1/33as érzékelő a PROban kiváncsi vagyok mit virít.
Aksi teszt izgi lesz. Panel és 144hz miatt is.Más nem ugrik be.
-
Bogczy
csendes tag
Nem nyomtam printscreent, de láttam. Persze napok óta hogy jönnek jobban a hírek már lehetett sejteni hogy nem lesz :(
Elméletben létezett az a telefon aminek az esetében nem kellett volna megalkudni és minden stimmelt volna, a gyakorlat az mutatja hogy ilyen nincs...C'est la vie... -
viktorhu
veterán
Az AOD amoledhez való, mert annak nincs háttérvilágítása, és csak az épp aktív ledek világítanak, a többi ki van kapcsolva, így alig van fogyasztása. Az IPS-nél viszont bekapcsolva marad always on esetén a teljes háttérvilágítás, szóval nincs sok értelme, akkor bekapcsolva is lehetne hagyni a kijelzőt kompletten.
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Ez örök vita. Csak akkor kényelmesebb elől, ha másik kezeddel akarod feloldani, vagy az asztalon van a telefon. Egyébként nincs annál kényelmesebb, mintha ugyanazzal a mozdulattal, amivel felveszed a telefont az asztalról / kiveszed mondjuk a zsebedből, ugyanazzal a kezeddel fel is oldod oldalt vagy hátul. Egyszerűen ösztönösen ott van az ujjad a telefon kézbe vételekor, ahol fel kell oldani, így nincs még csak extra mozdulat sem. Én emiatt pont az elöl lévő olvasót kerülöm, amennyire tudom.
Ha kezedbe veszed a telefont, rá is jössz, hogy már ott is vannak az ujjaid - a mutatóujjad a hátsó leolvasó helyén, a hüvelykujjad az oldalsóén. Viszont az elöl lévőt elérni elég szép tornamutatvány minden esetben.
-
Bogczy
csendes tag
Nem "rinyáni" szeretnék de nagyon csalódott vagyok. Ha nem harangozták volna be előre hogy vezeték nélküli töltés is lesz a telefonban az ember nem várja...
Az pedig hogy nincs benne SD kártya bővíthetőség szintén szomorú. Miért nem lehet választani hogy valaki dual simet akar vagy SD foglalatot? Sztm ez bele kellett volna hogy férjen... :( -
Dare2Live
félisten
Vki tudj mik a difik a 146.000Ft Poco F2 Pro
és egy Xiaomi Mi 10T, Snapdragon 865, 6/128 GB, 165 ezer forint közt? -
Aryon87
félisten
Simán vevő lennék a Pro-ra, ha most kellene váltani, durva mit kihoztak belőle. Az hogy IPS lenne AMOLED után? Kitérdekel? Van háztartásban IPS teló, annak is gyönyörű a kijelzője.
Ha jövőre nem lesz már Huawei, a jelenlegi megmarad 2 évig, és utána jöhet a Mi széria aktuális modellje. -
Cecevok
tag
Már csak egy Mi10se hiányzik 6 hüvelykes kijelzővel...
-
blueMerle
veterán
válasz
fornettisuti #147 üzenetére
Vannak kiváló IPS panelek ez tény, de soha nem lesz képes olyan színvisszaadásra és kontrasztra mint az AMOLED. Persze ha már egy ideje IPS-t használsz AMOLED után akkor megszokod, hozzászoksz, de ez egyáltalán nem jelenti azt hogy van olyan mint az AMOLED. Mondom ezt úgy hogy egy AMOLED-es (MI Note 10 Lite) és egy IPS kijelzős céges telefont is használok (iPhone XR), ráadásul az az IPS kijelző a legjobbak közül való. Egészen addig gyönyörű amíg az AMOLED-es Xiaomi mellé nem teszem.
-
virkir
veterán
válasz
szabi__memo #140 üzenetére
De biztos.
600$ vs 700$, fapad és olyan ocsmány, hogy ahányszor ránéznék sírva fakadnék -
-
hroberto
veterán
Nyitóárnak nem rossz, de már a Mi 10 ára annyira leesett, hogy szerintem jobb vétel mint a Mi 10T Pro.
-
szubrutin
aktív tag
válasz
Graphics #119 üzenetére
En bedoglom a kadba egy orara, es ott is vegig telozom, ezt a kommentet is vizbol olvasom. Sokat megyek gyerekekkel wellnessre, es kamerazom oket a vizben. Nekem nagyon fontos az ip, enelkul sok telefon kilove nekem. Van sima oram, ami vizallo, es van miband 4, ami szinten.
-
Predatorr
őstag
Gyorsan ránéztem GSM Arenán, egyik sem fogad bővítőkártyát, aviszon'nemlátásra!
-
pusszycat
nagyúr
Én meg a csap alatt, enyhe forró vízzel alaposan elmostam az s9+ om. És esőben is előkapom ha az kell. Ez nem horgászós telefon. Ennyi.
-
-
-
-
htc07
addikt
Nem, éppen ezért teszem le a mosdókagyló szélére, ahonnan bele tud esni. De ez is biztos user error, majd rászokok a "bocs kezet mosok, majd visszahívlak" mondatra
De biztos én vagyok a hülye, hogy azt hiszem, hogy a vízállóság megoldható a mai technológiával. Biztosan visszafelé fejlődünk, mert pár éve ez még lehetséges volt.
-
-
htc07
addikt
válasz
Graphics #119 üzenetére
Király vagy, mások szoktak kezet mosni
De mondok jobbat akkor, ha már ennyire a fotózásra van kihegyezve, de a zsebedből már nem tudod elővenni, ha két cseppnél több eső esik.
Tudom tudom, mindenki csak otthon szokta fotózni a fikuszt a sarokban, kontrollált relatív páratartalommal. -
válasz
szabi__memo #121 üzenetére
Érdekes mert ez az amiben a legjobban csalódtam.Mikor megvettem a telót majd féléves volt a biztonsági csomag rajta és azóta 2 frissítést kaptam 8 hónap alatt.Miuin ilyenkorra már 4-5-öt biztosan és a biztonsági csomag is 2 max 3 honapos volt.Pontosan ez az amiben a legtöbbet fejlődtek szerintem.3-4 éve meg valóban alig jött frissítés xiaomikra(hacsak nem valamelyik béta romot használtad mert arra van hogy hetente megy de hat az ugyebár nem hivatalos rom) viszont akkor nem is voltak jelen hivatalosan európában.Ma meg már ott tartanak hogy jobban támogatják a középkategóriás telóikat mint az oneplus a csúcstelóit.
-
Hzi
aktív tag
válasz
zsolesz967 #51 üzenetére
Mate 20 helyett ez? Nemáááááár.
Én egyelőre nem találtam olyan telót, amire lecserélném, még a 300k-s kategóriában sem. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
beyruth82 #120 üzenetére
Igen, érdekes, hogy a köztudatban jobb holott ott is sok gond van a saját rendszer miatt. Viszont a support sokkal jobb. Normálisan és sűrűn jönnek a javítások. Na az MIUIn nincs. Amit pár havonta kiadnak is visszavonják, majd újra kiadják (mintha igazából jó lenne. Hogy közben miért nem a javított jön ki arra nem jöttem még rá). Az egyetlen értelmes választás a túlárazott pixel
-
Ismerem a miui-t azt használtam 4 évig idén váltottam oxygen os-re de megbántam.A miuihoz képest nagyon fapados szinte semmit sem tud es közel sem annyira hibátlan mint ahogy a köztudatban van.Ugyan úgy előfordulnak hibák,bugok benne.Nekem miuival csak egyszer volt gondom Mi 9t-n az aksi elkezdett gyorsan merülni de egy ki és bekapcs megoldotta a dolgot.Ilyen ugyan nem csinalt az oneplus de xiaominál a gyors merülés azt jelentette hogy a 10 óras kijelzőidő a felére csökkent ami az oneplusnál az átlagos kijelzőidő
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Graphics #116 üzenetére
Miért nem szoktál magaddal bevinni fürdőbe mobilt ha tudod, hogy hívást vársz? Én mindig beviszem leteszem, félek is néha a párás levegőtől...
mod.: 100x életszerűbb probléma mint a termálfürdőben való fotózás vagy a medencébe való beejtés amivel gyakran promóztak régebben.
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
beyruth82 #110 üzenetére
Nyilván jobb lesz, az akksi méretével arányosan és az újabb proci miatt mindenképpen. A probléma, hogy megbízhatóan fussanak a háttérben. Akik kevés és népszerű appokat használnak azok kevesebb problémára kell számítsanak. Persze power userként is lehet vele élni, csak szenvedős lehet
-
válasz
szabi__memo #94 üzenetére
A mostani kemény 4 néha 5 órás kijelzőidőimet még akkor túl fogja szárnyalni a mi 10t pro ha az összes létező alkalmazás egyszerre fut majd a háttérben
-
Alarikman
senior tag
Idén eddig a Redmi Note szérián kívül nem tudtam ajanlani a Xiaomi-tól semmit az ismerősöknek. Most majd lesz. 😀
Habár a Poco X3 es F2 Pro még mindig jobb ár értékben.
A tavalyi mi 9t-t meg semmi sem überelte, eddig(az X3 azért közel van). SZVSZ. -
válasz
szabi__memo #105 üzenetére
Please, fejezd már be!
Elhisszük, hogy neked van vele bajod, de lécci, ne vidd már el ebbe az irányba mindig a témát!
Köszi! -
válasz
szabi__memo #102 üzenetére
Nekem nincs. De nem is erről szól most a cikk.
Mit nem veszek észre?
Működik minden, ahogy kell. Amire szükségem van, azt memóriában hagyom. Testreszabom a készüléket.
Van MIUI topic, menj oda, ezt a témát ne tereld el.
-
szkaroly
senior tag
A SD 750G nem 8db 2,2 Ghz-es magból áll ...
Big-Little??!! 2 db 2,2 Ghz A77 és 6 db 1,8 Ghz A55. Ne kerüljünk már az origó szintjére.
Más. Az árak mellett mellett idén a telefonok súlya emelkedett legjobban. Egy éve a P30 pro még 190g volt és abba ugye majd minden extra benne volt. Az biztos hogy a Lite jelző nem a súlyára utal.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #101 üzenetére
Nekem a jelenlegin is van
-
válasz
szabi__memo #94 üzenetére
Ezt ne jelentsük ki azért előre szerintem.
Az utóbbi kettő Xiaomimon full gyári ROM mellett nem volt gond a háttérfolyamatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest