- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bromi84
tag
Én a lite verzioval szemezgetek, de segitsetek már. A mi 10 lite 5g 6/128gb is 283 euro németeknél (mi note 10 lite is), Poco x3 nfc 6/128gb 249 euro, most ez is 300 euro körül mozog, miért érné meg ez jobban az előző kettőnél? Én úgyvélem mi 10 liteban minden benne van ennyiért nem?
-
Segal
veterán
Én már kivárom a jövőre érkező kijelző mögé rakott előlapi kamerás telefonokat.
Igaz micro sd bővíthetőség és jack tutira nem lesz azoknál sem Xiaomi fronton, de remélhetőleg a többi igényem összeáll 1 telefonba -
ProEvoFan
nagyúr
Jobban belegondolva a pro verzió eléggé odab@sz a Samsung S20 FEnek is....
Az amoled kijelzőt leszámítva (már akinek ez fontos) az S20 fe mellett nem sok plusz érv maradt. -
Tiédetis
senior tag
Azért bízom benne, hogy napokon belül lesz teszt valahol. PRO kamera azért dob gondolom rajta, illetve stabizációs csomag is van benne, 8 hengeres, 144-el is tud menni, azért durva naaa.
Vártam a 4a 5G-t is, de lehet kihagyom a singli sim miatt.(#38) Noukoum
Az nincs hivatalos hazai forrásból, himihumi meg nem játszik sájomi esetében. Ez vélhetőleg lesz hazai hivatalos helyen. Kérdés mikor. -
*Mukeey*
addikt
Hát, ez ilyen félig tele-félig üres lett. Gondolom az árazás miatt dobták az amoledet. Én nem veszek már ips kijelzős készüléket többet.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ProEvoFan #32 üzenetére
Én az F2 után határozottan jobban kedvelem az IPS-t a valósághűbb és minden fényerőn stabilabb színei miatt. Az AoD és a nappali fényere viszont elég jó az AMOLED-nek. Az AoD-ot monjduk IPS-re is ugyanúgy meg tudnák csinálni pont mint régebben. Lumia 920-on és LG G6-on is probléma nélkül használtam, összességében az üzemidőn sem igazán érződött, hogy kevesebb lett volna mert ügyesen kivitelezték a funkciót. Ezt ma már valamiért bonyolult megoldani.
-
Izgalmas telefonnak (telefonoknak) ígérkeznek. Mivel még sose volt jó minőségű amoledes telefonom ezért ez nem érdekel. Megvárom majd a tesztet (mivel ezt lehet kapni majd a "hivatalos" xiaomi boltban is, így lesz biztos MA teszt is???) és utána eldöntöm, hogy ilyet szeretnék-e, vagy sem. Nyilván Lite dolgokat csak a barátnőm eszik, így az nálam szóba se jöhet. Kérdés megéri-e a PRO a felárat....
-
stilo18
addikt
A Mi 10 Ultra ugyanezt a főkamerát használja mint a Mi 10 T Pro?
-
mjani1172
addikt
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Egy két példa nem lett volna rossz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ennyire azért nem gáz az iPS, mint amennyire mindig szidjátok.
-
pusszycat
nagyúr
Itt van már a Laci kezében... [link]
-
Tiédetis
senior tag
Francba
IPS kijelző
Francba amoled kijelző majd beég, majd ...
Elől a leolvasó, hátul a leolvasó, oldalt a leolvasó tiszta gáz, nem kell
dzsek van, de minek már, dzsek nincs, felejtős
Na már, csak ennyi, biztos szar nem kell
nincs amoled, dszeck és ennyiiii???Kihagytam valamit?
-
RoBos
senior tag
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Valószínű, h pont, h a Poco F2 Pro miatt nincs benne amoled.
Túl nagy konkurenciája lett volna úgy házon belül az F2 Pro-nak! -
törölt tag
Melyik tulajdonsága alapján forgatja fel a piacot ?
-
tomboy0013
veterán
Popup kamerával és kisebb kávákkal ez lett volna a tökéletes telefon számomra. Csúcs hardver IPS kijelzővel. A fene gondolta, hogy ilyen jó áron lesz. Lehet ezt választottam volna a Poco F2 helyett. Bár a külleme miatt az F2 azért nem kicsit jobban tetszik, csak az a fránya AMOLED...
(#18) WhiteWalker: Van duplakoppos ébresztés.
-
k.soma
senior tag
AMOLED-el instant get lenne.. így gondolkozós. De anno a Pocophone F1-ről Mi9-re váltással (kisebb akksi ugyanakkora kijelző) több volt az elérhető üzemidő.. az egyéb előnyökről nem is beszélve.
Most Mi 9-em még megvan, de váltanék, ha lenne mire.. -
rigoberto
őstag
Jájj, az a lik minek rá csáje?
-
tntmax
aktív tag
Klassz... lett volna, de a jack hiánya és a lukas előlapi kijelzőnél sajnos elvérzett
-
CarryPotter
tag
Hmm. Azthiszem Op8T és ez között el is dőlt a verseny nálam. Instant buy ahogy lehet rendelni.
-
janeszgol
félisten
Hardverben okés. Hardverben mindig okés a Xiaomi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Dupla kopp ébresztő van?
A legyilkolt Huawei márka után , ha váltani kellene lehet vissza térek a Xiaomira. Nem hittem volna , hogy ezt mondom vala, de ez tetszik.
-
roli543
őstag
Ezzel most rendesen odaba**tak
szerintem epp annyira lettek megvágva a rendes MI10 sorozathoz kèpest, hogy akár több mint 100 ezerrel olcsóbb legyen. A MI10 sori utan ez már nagyon jó árban, a Pro főleg
-
atike
nagyúr
Nem az én világom, de kíváncsian várom a tesztet róla...
-
Micsurin
nagyúr
Tetszett, amíg meg nem láttam hátulról.
-
PowerBuldog
veterán
IPS, nincs wireless töltés
Akkor már inkább egy sima Mi 10 5G.
Alzánál pont ugyan ennyibe kerül mint a 10T Pro -
Thom!
veterán
[link] Tech2 videó!!!
No AOD
Pfuu az az ips kijelző a széleken mennyire gáz
218g súlya is van... -
batai15
félisten
Miui a negatívum
-
juuzer
addikt
Végre méltú utódja van a Mi9T-nek. Csak kár ezért a küklopsz-szerű kameraelrendezésért, meg az IPS-ért, meh.
-
mjani1172
addikt
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Az hogy IPS (talán?) visszalépés egy amoledhez képest, de kibírható számomra, nem kizáró ok.
Az oldalsó szenzor meg szerintem jó. Mi vele gond? Ha a kezedben van akkor jobb mint az első, de ha nincs a kezedben akkor nem mindegy hogy az elejéhez nyúlsz vagy az oldalához? -
adabra
senior tag
Mi Watch
"Akad GPS, barometrikus magasságmérő, giroszkóp, gyorsulásmérő, iránytű és több tucat sport követése."
Vajon utf-8 támogatás is akad? -
Thom!
veterán
IPS kijelző, péklapát méret= bukta nálam
-
sbence4
csendes tag
Ezt a prot nagyon elfogadnám.
Végre egy teló ami tetszik.
Kíváncsi vagyok milyen képeket csinál. -
enginev3.0
félisten
IPS, oldalsó ujjlenyomat, amit megmagyaráztak, hogy piszok gyors, és az élet csomó területén kényelmes
Kenjék a hajukra, oda
-
RoBos
senior tag
Ezek szerint a Lite 6/64GB nem is lesz itthon kapható, vagy csak nem lett felsorolva?!
Amúgy a Lite tekinthető a Poco X3 NFC 5G-s verziójának is, mert nagyon hajaz rá a SoC-kon kívül a többi specire...
Bár árazásban durva a 4G vs. 5G, az X3 6/128GB 246 euro, szemben a Lite-tal ami 6/128GB 329 euro!
-
mackoman
tag
Mindjárt kezdődik a rinya ,hogy nincs Qi töltés meg ips....
Mert ennyi pénzért ez már ,,jár,,....
-
jFox
addikt
Qi töltés egyikben sincs, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet?
-
Silenzio
addikt
A Dualsim miatt már nekem is megfontolandó ajánlat, főleg a Pro. Bár az MI Note 10-et napok alatt eladtam, mert szaggatott minden felbontású és beállítású vele készült mozgókép. Eddig kétszer mondtam le a "sima" Mi10 vásárlásáról, mert eszembe jutott, hogy Európában egykártyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest