Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
látsz a hírben konkrét adatokat?
"pletykák szerint", "állítólag", "szájról szájra terjedő hírek"
(#5) satz18: elég kevés a tudatos vásárló.
Egy jó marketingel még a **** is el lehet adni.(#7) margithid: ja, egy nagyobb variánsnak több értelme lett volna.
Mondom ezt én is úgy, hogy engem nem hatnak meg ezek a tepsifonok. -
Wajk
addikt
szerintem most sem fog módosítani, nem érdeke.
Az induló árazásból is látszik véleményem szerint, hogy ezt nem olcsófonnak készítették."Az első értkesítési eredmények az Apple-t is gondolkodásra kényszerítették."
Ez én erősen kétlem.Az 5-ös HW-ját dobták bele ergo elég olcsó nekik az előállítás.
Én a helyükben úgy lennék vele, hogy amennyi fogy, fogy.
Szerintem nem olyan rosszak az eddigi eredmények.Én azt hittem ennyire sem lesz sikeres az 5c, de van az a réteg.
Véleményem szerint még rövid idő telt el, hogy ennyire drasztikus lépést tegyenek.
Anélkül, hogy AppleFan lennék, szerintem örülne pár gyártó ha csak annyi készüléket adna el ennyi idő alatt mint amennyi 5c talált gazdára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest