- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
GoldhandRent #36 üzenetére
Ha oda jutok, hogy vásároljak egy új monitort mindenképpen megpróbálom tesztelni előtte - remélhetőleg nem kell a 14 napos elállással szórakoznom, hogy ezt megtehessem -
Számomra a színűség sem túl fontos, a fényerő sem túl magas lehet nekem testhezállóbb lenne egy TN.
-
Cs1csó
titán
Az IPS-nél nincs jó fekete és IPS Glow van, a VA-nál meg ha jól tudom Ghosting van.
SZIGORÚAN monitornak amit pont szemből, középről és szemmagasságból nézel jó a TN. Azon vakarózom, hogy nekem a színhűség sem hagy etvas mert mindig használok egy kis f.lux-ot - éjszakai fény kicsit sárgítom nappal jobban sárgítom éjjel a monitort - és jól elvagyok vele. Most IPS-em van de nem vagyok elájulva tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged