- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
nekem most van ket 27"-os, mindketto 2K, egyik 144Hz (155oc) TN, a masik 60Hz grafikus IPS. Az IPS-t rossz hasznalni, es kezdenek furanak tunni a szinek a TN utan. Masodik monitornak tartom csak, de kb mindent athuzok a TN-re mindig, es inkabb azon nezem/csinalom.
(photoshopra meg talan az IPS-t rakom, de mostanaban mar nem jellemzo az sem) -
XCube
tag
Nekem van mindhárom (TN, IPS G-Sync, VA FreeSync). TN -ből jó párat nyúztam már, IPS -ből ez a negyedik, VA -ból az első. A három közül én az IPS -re esküszöm, a színek ott a legjobbak még a glow ellenére is. A VA -n tagadhatatlanul jobb a fekete, de ott az általad említett ghosting, ami főleg akkor jön elő, ha magas frissítésű panelen bekapcsolod a gyorsítást. Az én VA -m 144Hz -es, papíron 1ms a válaszideje, de a 100Hz -es IPS sokkal konzisztensebb képet produkál mozgás közben. A reakció persze jobb a VA -val (ezért is vettem és használom a második gépen). A TN nagyon praktikus tud lenni 24" fHD -ig kompetitív játékokban, ahol gyakorlatilag mindig a monitor közepére figyelsz, a szélét pedig perifériásan "érzékeled", de másra én már nem használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged