- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #60 üzenetére
ja igen úgy igazad van teljesen.
2 lehetőség van,legalább is Én úgy tudom, de majd az okosok kijavítanak. A 490 vagy egy dupla GPU-s polaris lesz, vagy pedig egy Vega, ami jövő év első negyedév.Ha Vega lesz, akkor az 2017 Q1 és ők is az Nv példáját követve a felsőházban fogják bemutatni a z Új architecket. GP104 és GP 102 közé tippelik teljesítményben és HBM memó lesz rajt 8 GB biztos durva árazással jön, szerintem 160-180K környékén. 225 wattos TDP vel.( Az ár csak jósgömb
)
Utána 2017 Q 2 ben jön a Vega 20 ami egy dupla GPU-s ( 2 darab Vega 10) szörnyeteg lesz 300 watt TDP vel. szóval egy darabig ezek lesznek a közép és alsó kategóriában, amik most vannak. Gondolom a Voltával együtt akarják bemutatni a Vegát. mert az meg szintén 2017 Májusában jön a felsőházba. Szerintem úgy gondolják, hogy nem volt jó ötlet az NV-vel ellentétes stratégiát követniük, hanem megpróbálnak adott kategóriában egyszerre debütálni velük. -
válasz
Raysen623 #58 üzenetére
Pedig jelenleg az Nv az aki ebben a generációban teljesen lefedi a piacot. hisz nekik 1080 Ti től az 1040 ig lesz kártyájuk, már októberben. tehát pont ők csinálják meg a teljes generáció váltást, míg az AMD egy ilyen felet próbálgat, de 460 nagyon gyenge lett a 470-480 meg szinte egy kategória, kb 970 szint mindkettő. Annyi csak a különbség, hogy NV a felső kategóriába nyitott, AMD meg közepén, de már rég kint van ugye az 1060 is tehát ezért nem értem ezt a dolgot amit írsz, míg AMD januárban jön a 490 karival elméletileg.
1050 megjövetelével szerintem nagyot fognak kaszálni, mertz ha lehet hinni a meséknek akkor bőven 960 szintű lesz, 4 Gb rammal és 160-170 dolláros árral. Szerintem tarolni fog vele, de majd meglátjuk. Ennél jobb Online FPS kártya nem igen kell most mert ez az 50-55 ezer körüli ár és a 960 -970 közötti teljesítmény lehet az, amit most keresnének ezek a casual gamerek. meglátjuk -
Raysen623
addikt
(#57) b. hsz-hez is.
Ezzel tisztában vagyok és egyet is értek, mindössze az arányokkal van problémám adópolitika és árfolyam alakulások nélkül is. Igazából vásárlói oldalról elvárt a következő generáció teljesítménynövekedése és szoftveres oldalról is kívánatos, DE az áremelkedés mértéke már soknak tűnik. Lehet ilyen irányba terelni a piacot, de annak következményei lesznek, melyek már láthatóak. Pl. a DVGA piac erős beszűkülése valamint a konzolok térhódítása ami nem most kezdődött el.
Azonban a játékosok zöme nem Crysis-t meg nagy hw igényű single player gammékot tol, hanem online játékokat (szerintem) melyekkel tetszés szerinti időmennyiséget el lehet tölteni. Klasszikus példa erre egy MMO vagy MOBA stílusú játék, de ott vannak az FPS multiplayerek is. Ezekre van rengeteg fejlesztés és ezeket már az olcsó szegmensbe eső VGA-k is képesek élvezhetően futtatni. Ebbe az irányba mozdult az AMD, míg NV a torta elvileg kisebb de drágább szeletéből húz hasznot egy erős marketingel. -
válasz
Raysen623 #55 üzenetére
Amúgy egyetértek veled, azt elfelejtettem odaírni
. legnagyobb gond azzal van , hogy a keresetünk nem nő arányosan az árakkal meg az adóval, ami EU ban az egyik legkisebb ( kereset ) adóban meg a legnagyobb.
Játszok COD ban 2 sráccal, Angliában élnek. mikor kijött az 1080 rohantak első héten venni. Mondtam nekik , hogy ez rohadt drága, de nem igazán foglalkoztak vele, pedig nem kiemelkedően keresnek, csak átlagosan. Ez a hobbijuk,. enni-inni -tankolni-öltözni simán van pénzük, ez meg ilyen extra, nem a családtól veszik el úgy mond.Nálunk sajnos a hétköznapi megélhetés is sokszor gond. Szóval ez inkább csak nálunk ekkora gond. Na mind1, nagyon off, csak mondom leírom -
válasz
Raysen623 #55 üzenetére
Na igen de a megjelenésekor felső kategóriás teljesítményt nyújtott, azért írtam a 780 TI-t. az nem 100 k volt akkoriban , hanem vagy 150-160.. Most ugyan azt a teljesítményt kapod meg 80 ezerért mint ezelőtt 2 éve 100 ért
csak akkor az még felső kategória volt most meg közepecske.
és ez mind2 gyártóra igaz .
-
Raysen623
addikt
Igen az volt, mert tudtommal a 970-es egy középkategóriás kártya. Hova fogunk így jutni? Mi lesz 2 év múlva? Az alacsony kategória is eléri majd a 100k-t? Csodálkozunk amiért csökken a VGA eladás és mennek át konzolra az emberek? Szép dolog a profitmaximalizálás, csak éppen pofán ver egy egész üzletágat.
Hiába szebb a garfika PC-n ha az ember nem tudja megfizetni. Bakker lassan egy gép annyiba kerül mint egy jóravaló használt autó...(#52) Johnnyxy27 : tekintsük félreértésnek...
-
MeszesKPT
őstag
Kerestem. Fórumbejegyzéseket találtam, amiket rendszerint egy moderátor zárt be különböző okokra hivatkozva. Hivatalos cikkek mind sokévesek voltak és abból az időből, mikor mindkét gyártó trükközött a beállításokkal, hogy 3DMark alatt jobb eredményt hozzanak.
Szóval az állításodra semmilyen hivatalos tesztet nem találtam. Igazán felhomályosíthatnál.
-
válasz
Raysen623 #51 üzenetére
Döbbenet volt az ára? 100 K volt debütáláskor és sok játékban hozta a 780 Ti-t nem volt az rossz vétel anno
Kb olyan mintha most az 1060 hozná a 980 Ti-t .
Az árazás nem csak zöld stratégia, kint is drágább már a 480 8 GB mint az 1060 6 GB, nálunk meg már nem is beszélve. Sajnos, ezt hozzá teszem, jobb lenne ha egy árban lennének. -
Raysen623
addikt
válasz
Johnnyxy27 #42 üzenetére
Gratulálok! Ismét összehasonlítottad az almát a körtével. Még csodálkozunk ha valaki nem érti miről van szó vagy miért baromság az egész?!
Arról nem is beszélve, hogy csak DX11 alatt időtálló a 970-es, ami ettől még egy remek kártya, csak ugye az ára az ami döbbenet volt már az elején. Az áremelkedés tendenciája pedig töretlen és ez egy rohadtul undormány piacpolitika a zöldek részéről. 100k foiért nem fogok VGA-t venni a gépbe és ez tény. Ha megengedhetném magamnak akkor sem tenném. A 470 ezzel szemben pont egy olyan kártya mi a 70-80 ezres árával üti a plafont sokaknál. 1060 detto.
-
Johnnyxy27
aktív tag
egy kép összehasonlításból idézek:
"The Radeon image has auto/dynamic contrast enabled, which is typical of ATI; they do it everywhere wheter you actually wanted it or not. If you view it using cheap monitor, it might give the impression of having more contrast, but on a decent monitor you'll notice that:
- some part are too dark; look at black area of the background forest, that is not how it supposed to look when you compare to real scenery of a hazy forest (the image I put right on top of it.)
- details are missing in dark areas; the gun and gloves in the GeForce image show more details"
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
Na jó, látom magas a színvonal
"legég a gecibe"
"kétszeres fogyasztás"
ja a népmesék
nincs ehhez türelmem szori
-
wolfman
veterán
Az AMD pedig cserébe általában időtállóbb, meg olcsóbb, így kiegyenlítődik.
Videokártyákat tekintve az időtállóról akkor beszélhetünk, ha minél hűvösebben tud üzemelni, nem ég le a g..ibe kifejezeten hamar mint a legtöbb dual GPUs VGA, valamint megjelenések is már kifejezetten b..zott erős volt a kártya, mert akkor annál később kell cserélni a játékok teljesítmény igényei miatt. Ám mivel VGA piacot a mobilokkal karöltve iszonyat elértéktelenedés jellemez, így vicces értékállónak nevezni itt bármit is.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Az nvidia kártyái nem időtállóak? Ne legyél elvakult! Pont hogy a radeon kártyáknak esik le a ára, nézd meg a a 2 éves gtx 970 használtan annyiba vagy többe kerül, mint az olcsóbb rx470!
Azért majdnem kétszeres fogyasztás különbségnél szignifikáns megtakarításról van szó, ha éves szintet nézünk. -
Remus389
veterán
Azért ez nem egy autó, hogy számítson a fogyasztás.
Egyébként ebből a szempontból jelenleg jobban áll az nvidia.
Én nem mondtam hogy teljesen egyformák, előnye-hátránya mindkettőnek van, de nem jelentős.
Az AMD pedig cserébe általában időtállóbb, meg olcsóbb, így kiegyenlítődik. Azt is mondják hogy szebb a képe és nem csalnak driverből.
-
wolfman
veterán
Csak tudod az a baj, hogy az AMD a 7000-es széria óta a teljesítménynövekedést úgy éri el, hogy több táp kell a kártyáinak. a 390x-nek konkrétan 280W kell, hogy tudja hozni amit kell, míg nVidia oldalon mit ad isten, akarom mondani, hogy hogy nem, a 980-as 140W-al is lenyomta a konkurenciát, mondom ezt úgy sajnálkozva, hogy alapból ATI párti vagyok. Geforce 980 Blu-Ray filmnézés közben 14W-al beéri, mígy a 390x 80W körül zabál. Ez már azért rohadt gáz! Igaz kb. 10-12eFt többletért kb. 20%-al jobb teljesítményt kapsz alacsonyabb fogyasztás mellett Geforce oldalon, csak ki kell fogni.
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #35 üzenetére
Mondjuk jelenleg igen elavult VGA-m van, de főleg world of tanks-szal játszom, arra bőven elég.
Meg most a Batman szériát fogom elkezdeni, arra is elég (50-60 fps, utánanéztem)
Részemről a Polaris videókártya lesz a leváltó, RX 470 vagy 480, szeretnék 8GB-osat, az jövőállóbbnak tűnik, bár a felár igen magas még, nekem ráér, addig amíg az 5850 kielégíti az igényeimet addig elleszek
Bár félretettem az új Doom-ot, az új Mirrors Edge-t meg néhány hasonlót...
A batmannel elleszek, meg a tankokkal
Ha tovább akarom húzni, akkor előveszek valami jófajta Need for Speed játékot vagy repülőst
Egyébként jó minőség, nincs Coil Whine, lehet vennék egy új RX videókártyát és ciripelne...
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #35 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy mindkét cég versenyképes termékekkel rendelkezik. Ha vannak is különbségek, ha nem úgy sikerül, azt árazással oldják meg (olcsóbban adják, ha a konkurrencia jobbat nyújt, és akkor mi van?)
Ha AMD-t veszel, akkor is tudsz játszani, ha Nvidiát akkor is.
Ha százezer Forintocskát szánsz rá ( a legtöbb ember még ennyit se akar), bőven vehesz tunningolt RX 480 8 GB-t, vagy GTX 1060-ast. Szerintem egyikkel se jársz rosszul, annyi hogy az RX 480 jobban teljesít a jövő játékaiban (DX12, Vulcan,+ tobb a memoriaja), a gtx 1060 pedig talán jobban tunningolható és a jelenlegi játékokban kicsit jobb (DX11). Mindkettő megéri.
Felsőkategóriában nincs jelenleg AMD, na és? Majd lesz
Vagy lehet kettő RX 480-ast venni, az van olyan jó mint egy darab GTX 1080-as (nagyjából)
-
Johnnyxy27
aktív tag
Arra válaszoltam, hogy sok kicsi sokra megy. így van ez az nvidia oldalán is.
Jelenleg a 1060 3GB a legkisebb nvidia az új pascalból, tehát elméletileg ez az alsó kategóriája vagy "belépő szintje" jelenleg. Lehet lesz 1050 128 bit vagy 1030 64 bites memó busszal, elképzelhető.
A 1060 3GB a 470 ellen megy, annak az ára lehet, hogy jobb, de egyértelmű, hogy hűvösebb, jobban tuningolható, alacsonyabb fogyasztás, ergó ha nem vagy radeon párti, elgondolkodsz a 3 giga ram ellenére is a 1060-on (1080p-ben a legtöbb esetben nem a memó méret a legszűkebb keresztmetszet, 470-re meg pakolhatsz 8 giga memót, ha a gpu karcsú neki, így vagy úgy 1080p-ben ragadsz).
Mondom ezt úgy, hogy 7970-ig a legtöbb asztali vga-m radeon volt, tehát nem vagyok egyik oldalon sem, vagyis jelenleg nvidia oldalán, mert nincs jelenleg olyan vga a vörösöknél, ami az igényeimet kielégíti. Pedig nagy eséllyel, hogy ha egyből RX490 jött volna, kapásból azt választom, megérzés. Sajnos azár/ teljesítmény arány ellenére is (470 4GB bestbuy), ha gyenge az igényeknek, akkor lehet mit csinálni.
Egyébként volt olyan 5850-em, még a Skyrim is szépen futott 1080p-ben vele!
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #33 üzenetére
Láthatólag nem értitek a gyártástechnológiai összefüggést. Érdemes kisebb chippel kezdeni és utána a nagyobb chipet gyártani. Ugyanis idővel javul a kihozatal. Hol ez a stratégia a kifizetődőbb, hol az amit az nvidia csinál, mondjuk igaz a GTX 1080-as chip-je sem túl nagy.
Nemigazán alsó szegmens a GTX 1060, középkategóriának hívják, ezt még a hülye is tudja.
Az RX 470-asnak pl nincs ellenfele egyelőre.
Persze hogy megtizedelik, de ez oda-vissza működik, az RX 480-as és RX 470-es sikerei pedig megtizedelik az Nvidia eladásait. Persze hogy van konkurrens, ez nyílvánvaló.
Nem is értem mire válaszoltál, mert kb köze sincs ahhoz, amit írtam. Én azt írtam, hogy a középkategória is fontos, úgy mint az autónál, hiába nagyobb a haszonkulcs az S klasse Mercedesen, ha jóval kevesebbet adnak el belőle, mint egy középkategóriás Opel-ből. Ergo akár több is lehet a haszon a középkategóriában. Volumentől függ.
-
-
Remus389
veterán
-
MeszesKPT
őstag
Ezt én se értettem. Főleg hogy a 480 esetében lépéselőnyben volt az AMD, mégis hiába jelentették be később a 1060-at, a boltokban az jóval hamarabb vált elérhetővé. Én csak a rossz kezdeti kihozatalra tudtam gondolni, de a jelenség valós okáról sehol sem olvastam.
A másik, hogy bár mindenhol azt írják, hogy a közép- és alsókategóriából értékesítik a legtöbb darabot, a legnagyobb haszonkulcs a prémium termékeken van. Ezt a piacot a 1070/1080 teljesen lefölözi most.
Nekem úgy tűnik, hogy az Nvidia legszívesebben nem is foglalkozna a belépőszinttel. Megnézve a negyedéves beszámolót látszólag jól működik ez a stratégia.
-
wolfman
veterán
Igen, ezzel nincs is baj, hogy a 480-asok a közép kategória, csak rohadtul érthetetlen, hogy az AMD mi a
rühedék k...a @nyjátakart ezzel az üzletpolitikával? Mire jó hogy fél évet szo..ak a középkategóriával, majd egyszer soká kijönnek a csúccsal. Még ha át is lépi az 1080 teljesítményeket az eljövendő kártya, akkor se érnek már vele sokat, csak akkor ha árban odavernek, de ez keletre már nem fog semmiképen sem érződni. -
energy4ever
addikt
DDR5? Nem hagytak le ott egy "G" betut?
-
Remus389
veterán
#17:
Mindkét cég célja a profitmaximalizálás.
Nem az hogy "leverje a konkurrenciát"
Az AMD sem fogja fillérekért adni az új kártyáit, csak hogy "leverje az nvidiát".
Egyrészt eleget sem tudtak gyártani (tehát akkor meg az lenne a baj hogy a szemfüles vásárlók elkapkodják, mondjuk így is, vagy lenne aki felvásárol többet és magasabb áron továbbadná, mondjuk így is van ilyen, a profit nem az AMD zsebében landol, hanem a nepperek zsebében), másrészt az Nvidia a tőkeerősebb cég, úgyhogy simán alámenne az AMD árainak, jobban kibírnák az biztos, sőt! De nekik is a profitmaximálás a cél.
Ezek nem ilyen gyerekes módon gondolkodnak.
-
A Titan x verziók pl 9xx nél is túlárazott, egyfajta presztízs színvonalat képviselnek.( ugye ott 12 Gb ram stb amik felesleges, kihasználatlan dolgok voltak, a Ti verzión csak 6 Gb volt)
A Sima Ti verzió a hétköznapi halandóknak tervezett ( erős túlzással persze) csúcs gamer kártya. 340 ezres árral szemben jött anno TI verzió 240 ezerrel és alig maradt el 5 % teljesítménnyel a Titan X től.Pascal Titan x annyira durva paraméterekkel érkezik,( majd 60 % kal gyorsabb lesz mint az az előző Titan ) hogy megint csak egy elérhetetlen kategóriát fog képviselni, igaz csúcs szörnyeteg lesz, el is vették a neve elől a GTX jelzőt., mivel a Titan sok olyan funkciót fog tartalmazni, ami játékhoz felesleges de gépi tanuláshoz viszont fontos.Tehát hivatalosan a GTX családban a csúcs kategóriát nem a Titan fogja képviselni, hanem az 1080 TI, ezért egy fontos kártya lesz az Nv szempontjából. A Titan x kártyák most már egy külön termékcsaládot képviselnek.
Elméletileg a Titan x és az 1080 között 40% teljesítménykülönbség lesz, amibe simán belefér egy 1080 TI.
Az 1050 megjövetelével akkor már teljes lesz a termékpaletta. De ez itt nagyon off már, főleg egy Radeon hírnél, csak a kommentedre reagálva írtam le ezeket a dolgokat, hogy nem véletlenül fejlesztik az 1080 TI kártyát. -
ribizly
veterán
Van abban valami amit írsz. Lehet nem jól fogalmaztam meg amit érzek. De tényleg olyan az egész, hogy Nvidia most a jelenlegi igényeket (DX11) kielégítő minden kategóriában erősebb kártyát hoz ki (amik ugye DX12-ben sem sokkal gyengébbek), de közben ráhúzza az új Titan-t, és amikor már éppen elhúztak, akkor még egy köztes "high end" kártyát is terveznek (aminek a paraméterei eléggé változatosak, pl sima GDDR5) teljesen feleslegesen.
-
Interceptor
addikt
Ha csak +20 dollár akkor már inkább a gaming, ami az egyik legjobb a piacon.
-
Pöttön
őstag
Az se elképzelhetetlen, hogy egyszerűen nem is tervez az nv 1080ti-t (nem sok értelme lenne).
Mert az 1080 és az új Titan közt nincs akkora nagy teljesítménybeli különbség, mint pl.: anno a 980 és a Titan X között...(#19) Mesterlovesz: Ezzel szerintem mindenki képbe van, a probléma inkább az, hogy ezek a kártyák idén már tuti nem jönnek ki, (az idei év végi megjelenést eltolta az AMD jövőre) ami nagyon gáz...
Ha Január 1-el jönnek az új karik akkor is már nagyon elkésett az AMD, mert addig van még 3 hónap, az Nvnek az 1080-asa, meg már 4 hónapja kapható... -
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Steve198310 #13 üzenetére
Képzelj el egy fekete-fehér buildet. Abba szép.
-
Ezt nem igazán értem, mindig is finomhangolhatta a Ti kártyáit, vagy bármelyiket, ez soha nem függött a konkurenciától. Érdekes dolog trollkodásnak nevezni azt, ha jó kártyái vannak vagy ki tudott hozni egy teljes gent és ez miatt lépéselőnyben van, miközben a konkurencia előbb jött ki a saját generációjával.
Vagy azért trolkodásnak hívni amit csinál mert" nem kell erőlködnie", hogy jobb legyen.( nem mintha te látnád, hogy ez mögött milyen munka van) Azért sikerül nekik még így is miden szinten az előző gen egy kategóriával feljebb lévő kártyáját megfogni. ( 1060 ugye 980 szintű éppen, alacsonyabb fogyasztással, gondolom ez mögött is munka van, nem pedig csak úgy kipattant a gyárból. )Az talán nem az ő hibájuk szerintem, amit leírtál, hanem az AMD feladata, hogy kihozzon ilyen szintű kártyákat. így kellene működnie minden hardvergyártónak a világon. Ettől függetlenül májusban jön a Volta a felső kategóriába, szóval nem nevezném ezt "ülök a babérjaimon "szituációnak. Továbbra is fejlesztenek és nem látom, hogy bármiben akadályoznák az AMD-t, hogy kihozzon egy 1080 Ti szintű kártyát.
még egyszer írom, nem flamewar, de nem tudom hova tenni az ilyen hozzállást. Gondolom akkor a Toyota is troll, mert sokan próbálják az ő szintjüket elérni a világon , csak nehéz. -
ribizly
veterán
válasz
Mesterlovesz #19 üzenetére
Egyrészt arra gondoltam, hogy az Nvidia most "szórakozhat", mert láthatóan nem kell megerőltetnie magát, hogy legyűrje a konkurenciát. Az 1080Ti-nak a paramétereit most finomhangolhatja, hogy tényleg a sima 1080 és a Titan közé kerüljön. Ezt nem tehette meg anno a 980Ti-al, mert ott szorongatva volt.
A 90-es széria meg nem garancia arra, hogy a mostantól még sokkal erősebb kártyát kapunk. -
Mesterlovesz
aktív tag
-
ribizly
veterán
válasz
GegeWarrior #14 üzenetére
LoL!
Kb. ennyit ér sajnos ez a kártya. Én nagyon sajnálom, hogy az AMD nem vert oda az Nvidia-nak rendesen ezzel a kártyával, meg egyáltalán ezzel az egész 400-as szériával. Így ugyanis simán van most lehetősége az Nvidia-nak uralnia a piacot és diktálnia (nomeg trollkodni, elég ha csak megnézi valaki az 1080Ti specifikációt).
Lehet itt akármennyi féle kártya ebből, nagy meglepetéseket már nem fog okozni. -
PCX nél most is 85 alatt van a mini,[link] Iponnál is 90 alatti [link], igaz csak pár százassal, az olcsóbb 1060 kártyák közé sorolható
Innen[link] indult a beszélgetés fonala ahol nem konkrétan a miniről volt szó, hanem általában arról, hogy olcsóbb az 1060 nálunk mint a 480. Erre szúrtam be a linket. 85 ezerért nem rossz az a kártya sem, bár nem a leghalkabb, de bírja az OC-t. -
GegeWarrior
senior tag
-
Steve198310
őstag
Szegény csúfság. Te jó ég.....
-
Szerintem most is van annyiért ( majdnem) 85 K és nem mini
[link]
Az Armor és az OC között nagy különbség van hűtésben. AZ Oc ban sima 1 hőcső van és nincs hűtve a memó. Az Armornál és a Gaming változatnál több hőcső van és hűtött a memó ( legaláb is Nv nél) valamint dupla golyós a venti, míg a sima Oc verzióban nem. -
-
Raysen623
addikt
Nálam az összes magyar kereskedő elmehet a búsba! 8Gb-os 480-ért elkérnek 110k foit, míg a 6Gb-os 1060 meg 105k. Valaki magyarázza ezt meg mert egyenesen undorító az egész. Mondják inkább azt, hogy nem akarunk eladni AMD VGA-kat, de nem behoznak kettőt és a kereslet miatt meg felmegy az ára.
470 sem áll sokkal jobban. Itt az nyer aki külföldről hozza be. -
Lacok
őstag
25 MHz plusz az OC verzió javára
-
Eugene Roe
őstag
-
A két logó variációját kell figyelni nagyon vásárlásnál
-
beef
őstag
Kérdés, hogy a GPU órajelén kívül mivel spóroltak a gaming verzióhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest