- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Johnnyxy27 #42 üzenetére
Gratulálok! Ismét összehasonlítottad az almát a körtével. Még csodálkozunk ha valaki nem érti miről van szó vagy miért baromság az egész?!
Arról nem is beszélve, hogy csak DX11 alatt időtálló a 970-es, ami ettől még egy remek kártya, csak ugye az ára az ami döbbenet volt már az elején. Az áremelkedés tendenciája pedig töretlen és ez egy rohadtul undormány piacpolitika a zöldek részéről. 100k foiért nem fogok VGA-t venni a gépbe és ez tény. Ha megengedhetném magamnak akkor sem tenném. A 470 ezzel szemben pont egy olyan kártya mi a 70-80 ezres árával üti a plafont sokaknál. 1060 detto.
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #35 üzenetére
Mondjuk jelenleg igen elavult VGA-m van, de főleg world of tanks-szal játszom, arra bőven elég.
Meg most a Batman szériát fogom elkezdeni, arra is elég (50-60 fps, utánanéztem)
Részemről a Polaris videókártya lesz a leváltó, RX 470 vagy 480, szeretnék 8GB-osat, az jövőállóbbnak tűnik, bár a felár igen magas még, nekem ráér, addig amíg az 5850 kielégíti az igényeimet addig elleszek
Bár félretettem az új Doom-ot, az új Mirrors Edge-t meg néhány hasonlót...
A batmannel elleszek, meg a tankokkal
Ha tovább akarom húzni, akkor előveszek valami jófajta Need for Speed játékot vagy repülőst
Egyébként jó minőség, nincs Coil Whine, lehet vennék egy új RX videókártyát és ciripelne...
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #35 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy mindkét cég versenyképes termékekkel rendelkezik. Ha vannak is különbségek, ha nem úgy sikerül, azt árazással oldják meg (olcsóbban adják, ha a konkurrencia jobbat nyújt, és akkor mi van?)
Ha AMD-t veszel, akkor is tudsz játszani, ha Nvidiát akkor is.
Ha százezer Forintocskát szánsz rá ( a legtöbb ember még ennyit se akar), bőven vehesz tunningolt RX 480 8 GB-t, vagy GTX 1060-ast. Szerintem egyikkel se jársz rosszul, annyi hogy az RX 480 jobban teljesít a jövő játékaiban (DX12, Vulcan,+ tobb a memoriaja), a gtx 1060 pedig talán jobban tunningolható és a jelenlegi játékokban kicsit jobb (DX11). Mindkettő megéri.
Felsőkategóriában nincs jelenleg AMD, na és? Majd lesz
Vagy lehet kettő RX 480-ast venni, az van olyan jó mint egy darab GTX 1080-as (nagyjából)
-
Remus389
veterán
válasz
Johnnyxy27 #33 üzenetére
Láthatólag nem értitek a gyártástechnológiai összefüggést. Érdemes kisebb chippel kezdeni és utána a nagyobb chipet gyártani. Ugyanis idővel javul a kihozatal. Hol ez a stratégia a kifizetődőbb, hol az amit az nvidia csinál, mondjuk igaz a GTX 1080-as chip-je sem túl nagy.
Nemigazán alsó szegmens a GTX 1060, középkategóriának hívják, ezt még a hülye is tudja.
Az RX 470-asnak pl nincs ellenfele egyelőre.
Persze hogy megtizedelik, de ez oda-vissza működik, az RX 480-as és RX 470-es sikerei pedig megtizedelik az Nvidia eladásait. Persze hogy van konkurrens, ez nyílvánvaló.
Nem is értem mire válaszoltál, mert kb köze sincs ahhoz, amit írtam. Én azt írtam, hogy a középkategória is fontos, úgy mint az autónál, hiába nagyobb a haszonkulcs az S klasse Mercedesen, ha jóval kevesebbet adnak el belőle, mint egy középkategóriás Opel-ből. Ergo akár több is lehet a haszon a középkategóriában. Volumentől függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest