- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #60 üzenetére
ja igen úgy igazad van teljesen.
2 lehetőség van,legalább is Én úgy tudom, de majd az okosok kijavítanak. A 490 vagy egy dupla GPU-s polaris lesz, vagy pedig egy Vega, ami jövő év első negyedév.Ha Vega lesz, akkor az 2017 Q1 és ők is az Nv példáját követve a felsőházban fogják bemutatni a z Új architecket. GP104 és GP 102 közé tippelik teljesítményben és HBM memó lesz rajt 8 GB biztos durva árazással jön, szerintem 160-180K környékén. 225 wattos TDP vel.( Az ár csak jósgömb
)
Utána 2017 Q 2 ben jön a Vega 20 ami egy dupla GPU-s ( 2 darab Vega 10) szörnyeteg lesz 300 watt TDP vel. szóval egy darabig ezek lesznek a közép és alsó kategóriában, amik most vannak. Gondolom a Voltával együtt akarják bemutatni a Vegát. mert az meg szintén 2017 Májusában jön a felsőházba. Szerintem úgy gondolják, hogy nem volt jó ötlet az NV-vel ellentétes stratégiát követniük, hanem megpróbálnak adott kategóriában egyszerre debütálni velük. -
válasz
Raysen623 #58 üzenetére
Pedig jelenleg az Nv az aki ebben a generációban teljesen lefedi a piacot. hisz nekik 1080 Ti től az 1040 ig lesz kártyájuk, már októberben. tehát pont ők csinálják meg a teljes generáció váltást, míg az AMD egy ilyen felet próbálgat, de 460 nagyon gyenge lett a 470-480 meg szinte egy kategória, kb 970 szint mindkettő. Annyi csak a különbség, hogy NV a felső kategóriába nyitott, AMD meg közepén, de már rég kint van ugye az 1060 is tehát ezért nem értem ezt a dolgot amit írsz, míg AMD januárban jön a 490 karival elméletileg.
1050 megjövetelével szerintem nagyot fognak kaszálni, mertz ha lehet hinni a meséknek akkor bőven 960 szintű lesz, 4 Gb rammal és 160-170 dolláros árral. Szerintem tarolni fog vele, de majd meglátjuk. Ennél jobb Online FPS kártya nem igen kell most mert ez az 50-55 ezer körüli ár és a 960 -970 közötti teljesítmény lehet az, amit most keresnének ezek a casual gamerek. meglátjuk -
válasz
Raysen623 #55 üzenetére
Amúgy egyetértek veled, azt elfelejtettem odaírni
. legnagyobb gond azzal van , hogy a keresetünk nem nő arányosan az árakkal meg az adóval, ami EU ban az egyik legkisebb ( kereset ) adóban meg a legnagyobb.
Játszok COD ban 2 sráccal, Angliában élnek. mikor kijött az 1080 rohantak első héten venni. Mondtam nekik , hogy ez rohadt drága, de nem igazán foglalkoztak vele, pedig nem kiemelkedően keresnek, csak átlagosan. Ez a hobbijuk,. enni-inni -tankolni-öltözni simán van pénzük, ez meg ilyen extra, nem a családtól veszik el úgy mond.Nálunk sajnos a hétköznapi megélhetés is sokszor gond. Szóval ez inkább csak nálunk ekkora gond. Na mind1, nagyon off, csak mondom leírom -
válasz
Raysen623 #55 üzenetére
Na igen de a megjelenésekor felső kategóriás teljesítményt nyújtott, azért írtam a 780 TI-t. az nem 100 k volt akkoriban , hanem vagy 150-160.. Most ugyan azt a teljesítményt kapod meg 80 ezerért mint ezelőtt 2 éve 100 ért
csak akkor az még felső kategória volt most meg közepecske.
és ez mind2 gyártóra igaz .
-
válasz
Raysen623 #51 üzenetére
Döbbenet volt az ára? 100 K volt debütáláskor és sok játékban hozta a 780 Ti-t nem volt az rossz vétel anno
Kb olyan mintha most az 1060 hozná a 980 Ti-t .
Az árazás nem csak zöld stratégia, kint is drágább már a 480 8 GB mint az 1060 6 GB, nálunk meg már nem is beszélve. Sajnos, ezt hozzá teszem, jobb lenne ha egy árban lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest