- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
"Egészen friss infóként kiderült az is, hogy mennyit kell majd fizetni egy szolgáltatófüggetlen, 2 év gyári jótálással ellátott Classicért. Úgy fest, hogy a telefon hivatalos ára tokkal-vonóval (azaz bruttóval számolva) 139.900 forint lesz a BerryBoltban (a fogyasztói ár az aktuális euróárfolyam függvénye)."
best buy -
kbyte1024
veterán
"Sokaknak" bejön, akiknek 9900 vagy hasonló volt.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
littledon
tag
Ezek az eszközök legalább olyan érzéseket képesek kiváltani mint az Apple termékei, de inkább erősebbeket és más szemszögből... aki ezt használat után sem érti, nem is fogja.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
-
Legendd
senior tag
Igen, emailezésre még mindig a BB az egyik legjobb. Ha nem lenne gyenge az akkumulátor benne, akkor még mindig Z10-em lenne és még nem beszéltünk a 10.3.1-ről, ami azért már igencsak jó lett, főleg az Amazon alkalmazásbolttal.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
kbyte1024
veterán
-
icezozo
addikt
-
gyurkikrisz
őstag
Azt egy 5 ezer forintos szaron is tudok, nem kell hozzá 140e-t kifizetni Sehogy se jó ez, gépelni ugyanúgy lehet bármilyen billentyűzeten, mindegy hogy fizikai vagy sem. Olvasni, emailezni meg halál kényelmetlen egy ilyen kis kijelzőn.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
macskea
őstag
válasz kbyte1024 #15 üzenetére
Nekem is BB-m van, de a fanatizmustól már én is a falra tudok mászni. Ráadásul ha bármit írok egy BB- topikba, azonnal én is megkapom a fanboy jelzőt. Akkor is, ha csak annyit írok mondjuk be, hogy hogy fut a FB Messenger, van a Trafihunter... agyfasz, a fanboyok lassan már rosszabb hatással vannak a forumra, mint a daniel-féle instant haterek. Őket legalább figyelmen kívül lehet hagyni. Bejönnek a fórumba, trollkodnak valamit, és ágyő. Többször nem jönnek. De a fanboyság örök és elpusztíthatatlan.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
tomistarkapi
tag
válasz gyurkikrisz #18 üzenetére
Gondolom volt BlackBerry-d
-
macskea
őstag
Igazán kár volt kitörölni, szerintem jól megfogtad a lényeget.
Az "eredeti" címzettnek meg: ha ötezer forintos szarokkal akarsz telefonálni, akkor tessék platformfüggetlenül minden olyan topikot kerülni, ahol ennél drágább készülékekről van szó...
-
kbyte1024
veterán
válasz gyurkikrisz #18 üzenetére
Mondjuk ebben azért nincs igazad szerintem. Pont ezért szeretik a Classik fele telokat,mert VAN fizikai bill.
-
TRIvidore
tag
Azok a kèpek...
Never say no to...@##%%£...Panda
-
gyurkikrisz
őstag
140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót, annál jobb munkaeszköz meg nincs. Mert ugye baromi kényelmes 3,5 colon emailezni, böngészni, akár nincs billentyűzet, akár van. Innentől meg nincs létjogosultsága annak, hogy ez munkaeszköz !. Vagy csal én voltam vak, és nem láttam hogy van office támogatás bb-re. Ami ugye kisebb nagyobb szinten a többi "nem munkaeszköz" platformra is van.
kbyte1024: Lehet hogy van aki azért szeretei, de szerintem fizikai és vortuális bill. között különbség nincs hatékonyság szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Janez0085
tag
1. Ez egy kezdő ár ami szvsz egyáltalán nem sok a 9900 egy 50-essel többről indult anno.
2. Lehet venni 280.000ftért 64GB-os iPhone-t, az sokkal jobban megéri 😂😂😂
3. Ez a telefon nem csak e-mail-ek zseniális kezelésére alkalmas hanem bármi másra amire a többi telefon, ellenben nem minden fűszál meg droid rohangál majd veled szemben az utcán ugyan olyan kütyüvel.
4.aki eddig nem használt BlackBerry-t az ne is haszáljon szépen kérem(kérjük), vegyetek iPhone-t úgy is mindenkinek az van, had maradjon meg a Szeder azoknak akik még értékelik az egyedi stílust, és nem akarnak nép telefonokat használni, pláne nem játékokra.
5. Ezért tuti agyon leszek savazva, de még azért azt is hozzátenném, hogy a BlackBerry egykoron RIM kb 10szer annyit tett a mobilkommunikációért mint az Apple, vagy a Samsung, vagy bárki más. Lehet, hogy a kivitelezés nem mindig sikerül úgy mint egy Apple termék esetében, de ahhoz, hogy a Mobil E-mail-ezés, netes üzengetés, ilyen szintre fejlődjön, ahhoz nagyon sokat tett hozzá ez a cég. Amikor még iPhone gondolatban sem volt Amerikában már e-mail-eztek (nem túl szép) BlackBerry-ken, feltették a lécet a többi gyártónak, lopott ötletek nélkül.
6. 17.én lesz egy utam Londonba 😃
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
kbyte1024
veterán
válasz gyurkikrisz #24 üzenetére
Hogy nincs office?? Heloka
-
kekkola
senior tag
R.I.P. BlackBerry vótmá? A másik amitől kipontozódok a "munkaeszköz" Sztem egyszerűen csak jó. Sok oka van, ki kell próbálni egyszer.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
macskea
őstag
válasz gyurkikrisz #24 üzenetére
"140e forintból szűkösen, de ki lehet hozni egy laptop + okostelefon duót"
Nem. Nem lehet. Ennyiért álmot veszel, nem laptopot, meg okostelefont, pláne nem egyszerre.
Nézd meg, mennyibe kerül egy üzleti notebook. Meg hogy azzal mennyire kényelmes mondjuk séta közben gyors válaszolni egy e-mailre.
Nem feltétlenül ezt a telefont kell megvenni, ezer erre alkalmas készülék van, de azok sem olcsóbban ennél egy fillérrel sem, nekem sem kellene ennyiért, szerintem a Q10 ennél jobb vásár, de másnak kellhet, hát vegye.
De az alapfelvetésed ettől függetlenül hibás. Nagyon.
-
gyurkikrisz
őstag
-
tom_87
tag
válasz gyurkikrisz #29 üzenetére
Nekem a 3,1-en sem folyik ki, sőt rajtam kívül még jó pár embernek sem, szerintem...
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
Janez0085
tag
Egy jól be optimalizált kijelzőn aligha.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
szupermacs
veterán
válasz Janez0085 #25 üzenetére
,,4.aki eddig nem használt BlackBerry-t az ne is haszáljon szépen kérem(kérjük), vegyetek iPhone-t úgy is mindenkinek az van, had maradjon meg a Szeder azoknak akik még értékelik az egyedi stílust, és nem akarnak nép telefonokat használni, pláne nem játékokra."
Én szívesen kipróbáltam volna a Z10-et, ha lehetne kapni nagyobb üzletben ahol ki vannak téve a telefonok, de nem volt rá lehetőségem. De mivel nincs, nem veszek. Pedig tetszett. Remélem a kommented első fele meg csak poén volt és nem komoly.
-
macskea
őstag
3.1 collon írom neked, hogy de, teljesen megfelelően lehet kommunikációra használni egy ilyen méretet is. Mert szerinted milyen munkát végeznek egy ilyen (vagy bármilyen) telefonnal? Vízórát szerelnek fel? Vagy ötven oldalas esszét írnak rajta? Szerintem először tedd magadban helyre a telefonon élvezhető munka fogalmát, utána gyere vissza trollkodni. Mert ez már az... tiszteletem.
(#31) gyurkikrisz Igen, de azokon a készülékeken nincs ott a billentyűzet a kijelző alatt. Mihelyt elkezdesz írni, pont akkora kijelzővel fogsz rendelkezni, mint egy 4,5-5,0 collos érintőkijelzős telefon esetén. Ezt is vedd számításba!
[ Szerkesztve ]
-
Janez0085
tag
válasz szupermacs #33 üzenetére
50% komoly 50% cinizmus. Inkább arra gondoltam, hogy ha valaki vesz is ne azért vegyen mert az a menő, mint más bizonyos márkáknál. Bár mondjuk ez a Blacky-t nem fenyegeti, lassan már teljesen ismeretlen névvé alakúl...
-
Tomi_Ohl
veterán
Mintha csak az az egy Office lenne...
(#25) Janez0085 azért a négyes pontod erős... Én is BB-t vettem volna, ha nem az Android modolás meg ROMolás lenne a hobbim... És persze ha alacsonyabb áron lett volna mondjuk a Z30...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
tom_87
tag
válasz gyurkikrisz #31 üzenetére
Az Apple beállt a sorba ennyi... De komolyan mondom egy dolgot nem értek. A BB-nek van három QWERTY nélküli telefonja (Z3, Z10, Z30). Akkor még meg is érteném a kritikákat, ha márkán belül ne lenne választék.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
szupermacs
veterán
válasz Janez0085 #35 üzenetére
Én pedig pont mostanában gondolkodom egy régebbi típuson android helyett/mellé. Mennyire éri meg egy régebbit venni 50-60K környékén? Sajnos nem ismerem a rendszert és a hardverigényét sem, nem tudom mire kellene számítani. Főleg nem support terén ha már régebbi készülék. Nekem megbízhatóság kellene aránylag jó áron és azt az android nem nagyon tudta eddig. iPhone meg túl drága és használtan nem vennék telefont (se semmilyen műszaki cuccot).
-
kárátékutyá
őstag
Ezt a telefont csak az elvakult BB-sek fogják venni, a régi időkből visszatett gombsor is ezt mutatja, a még régi OS-ekkel BIS-ező, de jelentősen csappanó létszámú régi BB-seknek készült, hogy ne menjenek át másik platformra, hanem maradjanak, de ne keljen a BB10-el végérvényesen szakítaniuk a jól bevált telefonbeidegződéseikkel.
Nekem az a fura, hogy úgy gondolják, hogy a Q10 hardverére rátesznek egy 0,4'-al nagyobb kijelzőt, meg azt a már említett gombsort, aminek tulajdonképpen semmi értelme hogy ott legyen ezen az OS-en, akkor az üzletképes lesz...az ájfon is megbukott hasonló üzletpolitikával (5C)
Ez a "munkaeszköz" értelmetlenséget meg hagyjuk már, a többi rendszert is éppen ennyire lehet "munkaeszközként" használni, és semmivel sem kevésbé.
#38 szupermacs: Második telefonnak én Q10-et ajánlanám, az egy jó készülék a kijelző minőségétől eltekintve, és manapság már nagyon kellemes áron beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Mondjuk weboldalakat olvasni épp sokkal rosszabb rajta, mert ott csak a kijelzőméret számít...
Mint előzőleg is írtam, a telefonodat nem csak írásra hasunálod, így pl videók nézésénél hátrány a fizikai gomsor, mert a kijelzőből vesz el helyet.
Tomi_ohl: Nem, csak eppen azt hasznaljak a legtobb helyen. Lehet egy szuper office-od, ha egyszer nem kompatibilis azzal, akinek kuldeni akarod
-
Janez0085
tag
válasz szupermacs #38 üzenetére
50-60.000ftért tudsz venni Z10-et. Ennyibe kerül egy Galaxy Ace 4. Rakd egymás mellé és kezd el nyomogatni....
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz gyurkikrisz #40 üzenetére
Ne mondd, szerinted csak MS office-ban lehet .docx fájlokat készíteni?
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
szupermacs
veterán
válasz Janez0085 #41 üzenetére
Nem tudom melyik nagyobb üzletben találok Z10-et, írtam. Neten is csak webshopban látom. Vagy nézzem meg szolgáltatónál? Több, mint 10 éve nincs telefonom szolgáltatótól és emiatt nem is szoktam bemenni az üzleteikbe. :/ Sajnos vásárolni se lenne értelme onnan, mert Blue-s vagyok.
Azt hiszem elkezdtem offolni.
-
V B A
aktív tag
+1
Egyetértek. Régen (még a 10-es OS előtt) a BB fórumokban nem volt ennyi troll, fanboy és hater. Jobb is volt a hangulat.
Nekem már sok-sok éve BB-m van, elég hűséges vagyok, de ha mostanában beírom egy BB-s topikba, hogy _SZERINTEM_ a BB nem olyan jó pl. fényképezésre, akkor megkapom fanboyoktól, hogy
- deigennagyonjóaz
- egyébkéntsemarravalófényképeznifényképezőgéppelkell -
Janez0085
tag
Én nem tudom, de nekem van iPhone-om is Blackberrym is. Az iPhone -on teljesen mindegy mennyi időre van allitva az emailek szinkronizálása, amíg nem lépek bele a mail-ekbe addig nem kapom meg, vagy irreálisan később. BlackBerry-n sms sebességgel jön meg. Ha mondjuk kapok értesítést whatsappon, mailben, viberen, sms-ben, bbm-én, az iPhone esetében külön bele kell mindenbe mennem, hogy lássam ki üzent melyik a sürgősebb. BlackBerry-n egy gesztussal a hub-ban vagyok és azonnal átlátom mi a helyzet sőt egy újjabb gesztussal kiszűri nekem a az olvasatlan értesítéseket. Mindezt 1 kézzel ! Nálam ez jelenti a munkeszközt. Átlátható, gyors egyszerű. Ellenben nincsen Minecraft 😂😃 (ez persze nekem nem baj)
-
macskea
őstag
válasz gyurkikrisz #40 üzenetére
Na most akkor netezgetünk, videózgatunk munkaidoben, vagy dolgozunk is végre valamit.
Egyébként a videó nézés tekintetében igazad van, qwerty mobil arra nem való. De cserébe ott a gombsor, ami sokaknak fontos (másoknak meg a videó, ugyan az a helyzet).
Viszont én még sosem láttam senkit fektetett telefonnal netezni, innentől kezdve meg mindegy. Persze lehet hogy ettől még létezik ilyen, mert bálnát sem láttam még, és az is létezik. Vagy van valami bálna konteó, amiről nem tudok?!
-
Janez0085
tag
Egyébként érdekes, hogy mint elvakult BB fan végre megjelent a Passportot ami felveszi hardverben a versenyt bármilyen mobillal, sőt már értékelhető kamerája van a kijelző is nagyon szép végre ips, de nekem mégsem kell miután nyomogattam egy haveromét, mert egyszerűen kezelhetetlen a mérete. Ennek ellenére állítólag orbitális készlethiány van belőle szinte minden országban. Érdekes, hogy egy ilyen szélsőséges mobil ilyen sikert arat annak ellenére, hogy BlackBerry. Remélem a Classic is így végzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest