- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kinek van ez kitalálva? Hát nekem.
Én sokat irkálok mobilról, chat, email, fórumok. Ok ott vannak a jobbnál-jobb virtuális billentyűzetek, mint a swipe és a többi. Viszont jó, ha van visszajelzés, lehet jobb a swipe, mármint gyorsabb, de sokszor az agyamra megy. Ezzel szemben itt jól kitapintható billentyűk vannak. Kijelző ideális, mármint képarány szempontjából, és a mérete is már egész jó, használható a Q10 még kicsi lenne nekem, de ez a fél inch már pont az, ami kell. Nos én szinte sosem nézek videót mobilon, jelenleg 4,7"-os Samsung Galaxy Alpha van, ezen sem, de aki ismer tudja, hogy volt már pár ennél nagyobb készülékem is, nos azoknál sem használtam erre. Játék abszolút nulla nem kötnek le a mobil játékok, nincs rá idő, inkább kommunikálni szoktam, ha úton vagyok nem játszani. Viszont egy kompakt készülék kell, ez még az. Tehát candybar billentyűzet (én nekem bejön, szeretem), kompakt méret, egy jó kamera, jó DAC, jó üzemidő ezek fontosak, ezeket szerintem megkapom itt. Megéri e a 140 ezret? Nekem meg, mint írtam már noha a Q10-hez képest nem tud annyival többet, de az kiesik a kijelzője miatt, ráadásul itt a híváskezelő gombok abszolút pozitívumok. Nekem megéri, valószínűleg a megjelenése után nagyon hamar beszerzek egyet. Ja hogy nincs rá 5 millió app? Na és, nem hat meg, gyárilag is sok mindent tud. Egy szívfájdalmam van, hogy nem megy OS10-en a Strava, ez mondjuk elég gáz. De már tudom a megoldást egy olcsó, használt robot, amit amúgy sem sajnálok sportoláshoz magammal cipelni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gyurkikrisz #58 üzenetére
Direkt nem válasznak szántam, csak amolyan általános kiakadás, a csőd helyet odalehet képzelni mást nyugodtan!
-
Cyberpunk
félisten
Istenem annyira nehéz elképzelni, hogy lehetnek a sajátunktól eltérő igények, felhasználói szokások is?
Ez áll minden vita hátterében, jön valaki, aki szeri t ez szar, meg csak az a jó, amit ő használ, vagy csak olyan felhasználási mód létezik. Csomó felesleges szájtépés elkerülhető lenne, persze lehet vitázni, meg kell is, de értsük már meg, hogy nem lesz valami attól szar, mert nekünk nem épp megfelelő. Van aki erre várt, erre vágyott már rég,. és nem nagyon izgatja, hogy uram bocsás, csak emulálva megy rajta az Flappy Bird ect.
Unalmas, hogy a BB topicokban mindig a sárdobálás megy, ugyan ez megy az Apple esetében is. Ott szar, mert iTunes, mert nincs BT fájlküldés... mert, mert. Itt meg csődbemegyablackberryúgyis. Ja már évek óta csődbe megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest