- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Na, ez az a telefon, amire a feleségem is azt mondja, hogy kell neki!
Nem szereti az érintő kijelzőt, igazából ami neki nagyon fontos a fizikai híváskezelő gombok. Ráadásul fehér is...
A fekete változat, pedig nekem lesz jó a jelenlegi Q5 helyett céges telónak.
No, és akkor az itt (IS) olvasható vitáról. Teljesen felesleges. Különbözőek vagyunk különböző igényekkel. Céges telőm qwerty-s, imádom, tényleg nem gyorsabb rajta gépelni mint a Z10-en, de nekem is fontos a visszajelzés. Öregszem, az újaim már nem olyanok, pár soros e-mail válaszokra, visszaigazolásokra nekem tökéletes. Azonban naponta 1-1 órát utazom munkába és haza, ott jön jól a saját kis Z10-em amin bizony nem csak zenét hallgatok, hanem filmet is nézek. A Z30 még jobb lenne, de az már nekem a hordozhatóság szempontjából nem jön be.
Mindenki döntse el mi a fontos neki, és az alapján válasszon telefont/rendszert...persze az ár is fontos. Az viszont valós probléma, hogy sokan nem tudják kipróbálni ezt a készüléket, még annyira sem mint a többit, hiszen nagyon kevés helyen kapható (szolgáltatóknál sem). Márpedig igazán jó döntést csak alapos próba után lehet hozni, amire még a megtapogatás is kevés. Nekem szerencsém volt, mert a Z10 teszt elegendő volt a döntéshez a WP8 nokia ellenében. Droidom volt, és mivel abból is iszonyat drága ami már jó, így az iphon-hoz hasonlóan kilőttem azt is. DE mindenkinek más az igénye, és ezt tartsuk tiszteletben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest