Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
Azért egy kissé túloznak az oldalukon. "Az egyszerűbb telefonoktól a modern, érintőképernyős készülékekig..." És egyelőre össz-vissz három telefont árulnak. Én azért nem nevezném az S5230-at modernnek. A kettő között meg nincs semmi.

Egyébként ha a Magyar Telekom hálózatát használja, akkor a készülékek T-Mobile függőek, vagy csak Blue Mobile kártyával mennek? Bár én az elsőre tippelek.
-
Valami mozog azert itt Magyarorszagon is, nemcsak a Fold.

-
GeoPhoto
tag
De legalább lenne valami igazán akciós készülék a Lidlnek, ami használható is, de szerintem az sem lesz.
Kéne legalább valami Blade szintű cucc olcsóért
Sima gombos cuccokat kár is árulni, amikor 3e-ért van bármelyik hipermarketben. Ez magánvélemény, szóval nem vitát akarok kelteni (Most van még régi WinMo telóm, meg egy Android, de mivel alig telefonálok magánügyben ezért nekem az extra funkciók számítanának egy váltásnál, beszélni remekül lehet a WInMo-ssal is és tovább bírja az akksija) -
-
janpier
tag
Végre kicsiny hazánkban is elindul valami...
Már kicsit bosszantó volt az állóvíz a mobilszolgáltatásban... -
opeter87
senior tag
Csatlakozom, majd ha lesznek árak lehet majd véleményt alkotni.
-
pckownz
őstag
Ez az új divat?
Mindenki be akar törni a mobil szegmensbe? Mert akkor már egy kicsit elkéstek, eléggé elterjedtek a mobilok ahhoz hogy számottevő részesedést szerezzenek... -
Majd az árakra leszek kiváncsi...A posta mobil drága mint a ja.....
-
tuser
aktív tag
Miért kötik le magukat egy cégnél ? Mekkora előny lenne ha egy tacskómobájl kártyával bármelyik hálózatra fel tudnál csatolni, s akkor megszűnne a szokásos mucsaröcsöge alsó vodka, felső pannon, középen meg westel probléma.

-
Kíváncsi vagyok,milyen tarifák lesznek.
Azért egérkaksi csak nem jut a tescos pékségből a telefon dobozába
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sima gombos cuccokat kár is árulni, amikor 3e-ért van bármelyik hipermarketben. Ez magánvélemény, szóval nem vitát akarok kelteni (Most van még régi WinMo telóm, meg egy Android, de mivel alig telefonálok magánügyben ezért nekem az extra funkciók számítanának egy váltásnál, beszélni remekül lehet a WInMo-ssal is és tovább bírja az akksija)