- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Akkor helyesbítés : Letöltöttem a Firefox 4 beta9 kiadásra szánt ( RC ) verzióját
"A renderelés lassabb , mint Operában , vagy Chrome -ban , de nem gáz , elfogadható
Erre kiváncsi vagyok, h. mérted ki "
Nem mértem , csak böngésztem és egyértelmű volt , hogy lassabb mint a Chrome ill. Opera . Remélem nem baj , vagy igen ??
De futtathattam volna egy Peacekeepert is , de nem láttam értelmét . -
amadeus11
senior tag
Letöltöttem a b9-es Firefoxot . Lassan alakul ez .. Meglepő volt , hogy a Sunspider teszten nagyon jól teljesített .
Opera 11.01 : 295
FF4 : 300
Chrome 8 : 304
Javítottak valamelyest az indulási sebességen is . Mondjuk még mindig ez a böngésző indul a leglassabban .
A renderelés lassabb , mint Operában , vagy Chrome -ban , de nem gáz , elfogadható . A legtöbb addon már kompatibilis vele , vagy a Nightly tester toolls -al felrakható .
GUI még mindig elég lassú , szvsz ez már gondolom nem lesz jobb . Nagy sokára bekerült a paste and go a menübe , eddig ez addonnal ment csak ( lol ) . Görgetés flash videókon még mindig problémás . Érdekes You Tube-on meg Indavideó-n megy , a beágyazott videókon viszont nem . Reméljük a véglegesben ezt is javítják .
Mire ez a böngésző megjelenik , addigra lesz Chrome 10 és lehet újabb Opera is . Fel kell kötniük a gatyát , ha tartani akarják a tempót . A Firefox legnagyobb előnye még mindig a profi addonok . Bár a többiek is igyekeznek felzárkózni e téren . -
amadeus11
senior tag
Akkor Húsvétra meglesz ?
Talán , de nem biztos ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest