- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #64 üzenetére
Volt benne kihívás, az biztos. De én még a régi DOOM-okon nevelkedtem, azokat is jónéhány végigjátszás után már a legnehezebb fokozaton játszottam végig nulla meghalással. Természetesen mindenféle kód nélkül, hisz csak így van értelme a küzdelemnek. Amikor ajtótól ajtóig haladsz, készülsz minden ajtónyitásnál a legrosszabbra, takarékoskodsz a lőszerrel mert erősen véges... Mindezt egy sötét szobában, fejeden egy fejhallgatóval, föltekert hangerővel. Vagy ha éppen nincs otthon senki, akkor mélynyomós hangrendszerrel, ami olyan mélyet tudott szólni, hogy a földszinten is rezgett az ablaküveg. Na, azok voltak ám a szép idők!
De amúgy nem az FC1 volt az a játék, amelyikben indításnál volt egy opció, hogy a játékos képességei alapján automatikusan emelte a nehézségi szintet? Nem emlékszek már, mert utoljára talán 1 évtizede játszottam vele, de az biztos, hogy volt olyan FPS, aminél indításkor a nehézségi szint kiválasztásakor be lehetett állítani, hogy automatikusan emelje a nehézséget, ha úgy ítéli meg, hogy a játékos túl könnyen teljesíti az indításkor megadott fokozatot.
Az biztos, ezek a régi fps-ek nagyon nagy dobások voltak annak idején. Ezek a mostani újak szerintem nem lettek akkora dobások, bár nem rosszak ezek sem, csak valahogy mégsem szólnak már akkorát. Vagy az is lehet, hogy csak én öregszem. (Az új DOOM is szégyen, annyira rossz, nem más mint egy össze-vissza ugra-bugra lövöldözés, semmi köze a régi nagy DOOM-okhoz.)
-
kikikirly
senior tag
válasz
Hopkins95 #50 üzenetére
Tudom miről beszélsz, a szörnyek eléggé bírják az ólmot.Régi játékról lévén szó, készültek hozzá modok.Létezik egy nagyon király mod ami csak a fegyverek sebzését modositja(illetve az M4 skinjét lecseréli AK47-re).2-3 5,56mm testlövéssel meg lehet ölni egy embert , 9mm(MP5SD,Pro 90) még kevesebb lövés kell.Szörnyekből még a nagy rakéta vetős melák is meghal úgy 10 test találattól(mod nélkül úgy 25 lövés kell neki).Sokkal akció dúsabb,élvezetesebb a játékmenet,igaz kicsivel könnyebb is.Játékról lévén szó, mégiscsak az a lényeg hogy jól szórakozzon az ember.Kihívásnak végig lehet menni sebződés nélkül,ha eltalálnak visszatöltöd a legutolsó checkpointot.
Mod:
http://www.moddb.com/games/far-cry/addons/fc2Legalább 10x végigvittem moddal,legutóbb egy hete, 19 colos SXGA után kíváncsi voltam milyen 27 colos FullHD-monitoron kivinni.Pedig 1070GTX-el nem szorulok rá hogy régi játékokkal játsszak, egyszerűen imádom az első részt.Javaslom tégy vele így egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest