- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
#24845312 #82 üzenetére
Elég szkeptikusan olvastam ezt, mert az általános vélemény az új Doomot illetően pozitív, de aztán beugrott, hogy a Shadow Warrior rebootról is csupa jót lehetett hallani, de nekem egyáltalán nem tetszett. Nagyon monoton volt nekem, de a klasszikust bármikor újra elővenném.
Ami a Far Cry-t illeti, a hárommal tényleg magára talált a sorozat, az egy szuper játék volt. Viszont ez azt jelenti, hogy ezentúl csak a helyszínt és a szereplőket kell lecserélni az újabb részekben? Amennyire szerettem a Blood Dragon-t, jöhetett volna önálló részként is. A negyedik meg... passz, a season pass alapján lehetett volna bármi, zombis horror, sci-fi, stb. Remélem elég változatos lesz az ötödik, mert megvan a maga bája.
-
válasz
#24845312 #80 üzenetére
A régi DOOM-ot én teljesen másképp éltem meg. Az a maga idejében 10/10-es játék volt, újra és újra végigjátszottam akkoriban.
az aláhúzott szavak a lényeg.
25 éve más ember voltál te is, és más volt a játékipar.Ehhez képest ez a rész egy átlagos semmi volt. Nem több, mint egy arena shooter.
pont, mint az 1993-as Doom.Persze lehet, hogy a mai világban a játékosoknak már pont ez az új stílus jön be
mint a fenti hozzászólásból látszik is, a mai játékosoknak (akik közé te is tartozol), épp hogy nem jön be ez az "új" stílus, ami egyébként ugyebár a régi stílus.ma az 1993-as Doom egy középszerű lövölde lenne, ahogyan a 2016-os Doom az is lett, mert megcsinálták az eredetit, csak mai köntösben.
nézz be a nosztalgia mögé és látni fogod te is -
válasz
#24845312 #65 üzenetére
Amikor ajtótól ajtóig haladsz, készülsz minden ajtónyitásnál a legrosszabbra, takarékoskodsz a lőszerrel mert erősen véges... Mindezt egy sötét szobában, fejeden egy fejhallgatóval, föltekert hangerővel.
Na ez pont az, amire én nem vágyom. Hogy végigszivasson a játék az egész gamen keresztül
Utálom ha spórolnom kell a lőszerrel. Azért is tetszett az új Doom, mert a glory killek adtak municiót. Egyébként én abban az Ultra Violencen is megszenvedtem, máig nem fejeztem be, mert volt egy aréna a végefelé, ahol állandóan meghaltam.Sok szerencsét és kitartást a Far Cry 1-hez, én jól elleszek ezzel az új résszel.
-
-
törölt tag
-
Daelion
őstag
válasz
#24845312 #65 üzenetére
Hát kinek mi.
Nekem pl egyik kedvenc játékom a 2016-os DOOM az utóbbi években pedig játszottam anno az eredetikkel még gyerek koromba.FC 1,2 nem jött be már a maguk idejében se viszont 3 az nagyon,végig is fogom vinni még 1x valamikor.
4 meg a Primal elment 1x,Primal eleve érdekesség volt sztem a sok lődözde közt.5 eddig nem nagyon tudott megfogni de talán majd valamikor 1x átmegyek rajta.
-
válasz
#24845312 #55 üzenetére
Far Cry 1 easy diffculty is 3000 times harder than Far Cry 3's hardest difficulty. Ez a videó magáért beszél, megmutatja azt, amiről beszéltem.
Ja és aki látta a Pistiék streamjét a Far Cry 1-ről, a "sapival kezdős" azt hiszem mindent elárul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest