- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Fallout Tactics-ot lehet neten játszani, de Tactics az egy szégyen game a Fallout névre nézve.
-
frame>24
addikt
Jó, a táj (grafika) szép, ez igaz. Akik egyébként nem ismerik az elődöket, vagy alig, azoknak nagyon fog tetszeni a 3, de bizarr módon, pont az "ős-fan"-ek, akik az 1-2-t (sőt, még a Tactics-ot is) jó párszor végigtolták, azoknak bitang nagy csalódás lesz, legalábbis zömében. Én is rohadtul lelkesedtem, de hiába.
-
frame>24
addikt
válasz
Wolverine #16 üzenetére
Most kell szomorúan csatlakoznom, és beismernem, minden eddigi utolsó halvány reményem tegnap elszállt, a zene sehol sem tetszett eddig, a karakterek pedig totál és teljesen Oblivionosak, ami ilyen Fallout-ot idézni akaró világban "szürreális", idegen. Ettől még majd kipróbálom, de pl. mikor a 2. videón a kalapos ipse megszólalt oblivion-hangon, felállt a hátamon a szőr.
Komolyan mondom, hihetetlen, de az 1-2- ben ugye volt néhány fontos karakter, akikkel face-to face beszélni lehetett (pl.), hát azok mintha természetesebben reagáltak volna. És amúgy egy egészséges embernek nincs ilyen horizontális beingása, ezt az effectet már az obliban sem értettem.
Áhhh, annál is inkább élesebb a kontraszt, hogy az 1. részt pont tegnap fejeztem be újra, kis elevenítés miatt, hát hangulatban közük nincs. -
sztanesz
tag
Kiváncsi vagyok mennyire jön vissza régi falloutok fílingje?
-
frame>24
addikt
Gameplay viedók:
: a zene, mondtam, hogy szar a zenéje. Nem érzem úgy, hogy reménytelen és elhagyatott, kihalt, veszélyes és sugárzó minden.
Miért kellett?!
Na, kezdődikHa lesz my music opció és könyvtár a progiban, lehet, hogy kínomban beteszem az 1. rész zene-fáljait mp3-ba konvertálva
-
.mf
veterán
Spoileres? Milyen spoileres? Az összes itt elhangzott "spoilert" hónapok óta tudni lehetett, sőt, ennél többet is
Kijött még ma 5 új videó, azokban még több spoiler van
Élménybeszámoló volt ez, és annak jó: egy Falloutot ismerő is pozitívan nyilatkozott róla, akkor van még remény, hogy mégis jó lesz. -
megláttam az utolsó kis képet, és azt hittem Chuck Norris
-
Wyco
aktív tag
Mindamellett most jott ki 5 uj video a jatekbol, erdemes megnezni oket mindenkepp, a neten megtalaljatok.
-
Wyco
aktív tag
Igen azt ertettem h az ele ult le
Ezert is irtam h tudom h ezen mar nem lehet valtoztatni
-
Nekem tetszett az élménybeszámoló!
Igaz sok száz játékórát toltam a Fallout 1-2-vel... -
Tim82
félisten
Mint a cikkíró leírta, egy X360 elé ült le játszani. Tehát a PC-s verzsönhöz hozzá se szagolt.
Az egész nem igazi "elemzés", hanem élménybeszámoló.
Én pl. nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mi lesz a Fallout 3 PC-s minimumkövetelménye, de ez egyéni szocprobléma. Jó, bocs, a francokat egyéni.
-
Wyco
aktív tag
Picit celtalannak talalom a cikket; egyreszt spoileres, amit nem volna rossz kiirni, masreszt nagyon korulmenyesen irtok le spoilereket, szoval nem lehet erteni belole hogy mit is akartok irni. Amolyan b-kategorias regenynek tunik, hasznalhato konkretumok nelkul.
Masik, ezen mar ugyse lehet valtoztatni, eddig majd' mindenhol csak a konzolos verziorol irnak, persze elhiszem h fontos de jo lenne mar par szot ejteni a PCs verziorol is, milyen a grafika (tudom olyan mint a konzol de akkor is), kezelhetoseg, stbstb...uff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Diablo IV
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest