- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
"a 2 nem jött ki PC-re"
Nyilván 360-ra értettem
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
A portolástól függ, de a Lionhead azért eddig elég színvonalas portokat dobott piacra, igaz, nem épp mostanság. Viszont a kettő is elég csúnya sebesség-problémákkal küszködött, holott ezt a látvány nem igazolja, és ez a vidi sem meggyőző, a kiadásig már csak fél év van kb, a pre-alpha cuccok néznek így ki.
-
törölt tag
"Lehet ellenkezni vele, de szerintem ebbe az akció-rpg keretbe nekem simán belefér."
Nekem nem, ha ilyen lesz már alapból felejtős, vagy legalábbis demó után eldöntős..
"Tipikusan az a játék, amit vagy szeretsz vagy utálsz"
Fura, az elsőt szeretem, a második meg egyik se
Annyira jó lehetett volna és a beígértek alapján akkora csalódás lett, egy idő után pedig monoton is. Kár érte, a főszál egész jó lett, de minden más közepes...
-
törölt tag
Ez egy rpg, úgyhogy kétlem, hogy csak úgy magától felgyógyulna. Valszeg bevörösödik a kép, félrevonulás és híling pósön vagy valami gyógyító varázslat - de talán ilyen nem volt a Fablekben, nem igazán emlékszem. Jobban félek inkább attól, hogy megint annyira unalmas lesz mint a második rész volt.
-
törölt tag
öm, a framerate néha durván leesik, a 2-ben is iszonyat zavaró tudott lenni, remélem javítanak rajta (biztos ezért nem láttunk semmi gameplayt az e3-on).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest