- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az előnyöket tudják, de ha valakinek hátrány, akkor úgy se azt fogja érezni, hogy ez koncepció..
Olyan dolgokat hagynak el innovatív szó alatt, hogy szerintem azért ezt lehet nem kéne megtenni a vevőkörrel.
Értem én, hogy elfogadod, hogy nincs...De alapból, 250-ért vagy akármennyiért elfogadónak kell lenni? Azért mert ez koncepció? A francokat...
De ha lenne ,akkor szerintem nem mondanád, hogy ejh, miért is van ez rajta... pl LED jelzőfény..
Ez nem koncepció.
Nem mondom, hogy spórolásból hagyják ki, de akkor miért nevezzük koncepciónak azt ,hogy nincs benne.... Mert egy LED fény a hangszórórács alatt nem hiszem, hogy brutálisan megborítaná a designt...Mindegy, nem győzködni akarlak, szerintem hülyeség kihagyni, nem pedig koncepció.. Ezt alapból se értem.
Mi a koncepció?
Az oké, hogy nincs hibátlan telefon, mert szubjektív kinek mi az... Az én szubjektivitásom más, mint a tied. Ez is tiszta sor.
No mindegy.
-
Értelek.
Mondjuk véleményem szerint az, hogy azt mondod direkt LED nélkül tervezték, de miért?
Bocsi, nem tudom hova tenni ezt a koncepció dolog miatt nincs rajta LED.. ez vmi íratlan szabály? Vagy ez hogy? Akkor már inkább világítana a logó rajta. Vagy a hangszóró rácsnal legyen egy fehér LED rejtve. Ez nem koncepcióA Force Touch-ot akkor élőben megnézem, de eddig nem igazán érzékelem az eltérést.
És nem igazán magyaráztam mást bele, mindössze számomra kicsit úgy tűnik, hogy marketing megy, igaz ehhez nagyon értenek arrafele
Plusz: Én nem igazán írtam semmi olyat, hogy így szar úgy szar. Kicsit tulporgott a dolog.
Ez jó viszont :
A led értesítő hiánya nekem is fájó, a jack elhagyása szintén az lesz, de nem lenyomják a torkomon, hanem még így kevesebb zavaró dolog lesz a iPhoneban számomra, mint a konkurenciában.
Tehát fáj, hogy nem lesz. De ez nem bug, hanem feature lesz
Magyarán 250-ért azért elnezel Te is ezt azt nekik, még ha azt is gondolod, hogy nem jogosan hagyják el?Engem mondjuk nagyon tud zavarni a jack hiánya, de ez saját vélemény
Igazából ezek után nincs több ervem. Én is kedvelek pár márkát, de az alapvető hiányosságokat nem koncepciónak, hanem hibának tartom
Nem adtam semmiféle szavakat, az én véleményem írtam le a Moderátor kapcsán.
Na vilagbékeRemélem olyan készüléket gyártanak, ami nem koncepciójában kompromisszum. Legyen jó.
-
joey04
titán
Kifutottam a szerkesztésből, a 92-höz meg még ugye annyit, hogy Kina eleve várható volt, meg Japán is, hiszen ott a tepsik mennek, most pedig egy kis készülékkel újított az Apple, az SE máshol jól is fogyott nagyon, a nagytesók egyharmadát hozta eladásban kb. Kínában plusz ugye ott van, hogy a másológyárakat nem is akarják megfékezni, így azok uralkodnak, de ha megnézed a kínai számokat ezzel nem csak az Apple "küzd" de a Samsung is.
-
-
-
Szakiii
addikt
Ex moderatornak szerintem nem. En felmondok valahol onnantol kezdve oda semmilyen kotelezettseggel nem tartozok. Es igen baj hogy egy moderatornak se lehet sajat velemenye nem hogy meg ex moderatornak..
nem ertek egyet veled ő is legalabb annyira buzizhatja az iost mint te
-
Viktor77
titán
És ezáltal felhatalmazva érzed magad az androidos telefonok topicjában a trollkodásban, szapulásban, egyébben?
Szóval, akkor aki moderátor volt, az nem szapulhat mást, aki nem volt, az igen. Érdekes logika.Mint már mondottam, nem vagyok mod. Nincs semmilyen kötelezettségem, ugyan olyan user vagyok mint te. Azaz, igen, kimondhatom a véleményem, ha akarok, trollkodhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest