- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Mobilról vagyok buszon, nem tudok keresgélni de ha beírod macbook led láthatod milyen szép és letisztult megoldásokat használtak, de amióta Ive ekkora hatalmat kapott, ezek is mentek a levesbe. Hogy miért? Azt tőle kérdezd... Az alma logó ne világítson az telefonon bazári, a kamera melleti led beállítható, hogy jelezzen de azt szart sem ér szvsz. Mindegy ez szerintem jövőre oldódik meg, ha Amoledre váltanak. Biztos lesz valami active display szerű cucc. Hibátlan telefon meg nincs, 290-ért a note 7 sem lesz az, ahogy az új iphone sem 250-ért. A beszélt dolgok hiánya (led, jack) meg nem feature, szimplán koncepció. Nem spórolásból vagy azért hagyják ki mert nem állnak megfelelő technikai szinten. Kompromisszumos minden készülék használata, de amit a kedves ex moderátor írt és szerinted sem hülyeség, miszerint lenyomnak mindent a fanok torkán, az nem igaz szvsz. Tudják jól mik a rendszer és készülék előnyei, amik miatt én is inkább használok iPhone-t mint mást ha tehetem, és azokhoz nem nyúlnak.
-
joey04
titán
Kifutottam a szerkesztésből, a 92-höz meg még ugye annyit, hogy Kina eleve várható volt, meg Japán is, hiszen ott a tepsik mennek, most pedig egy kis készülékkel újított az Apple, az SE máshol jól is fogyott nagyon, a nagytesók egyharmadát hozta eladásban kb. Kínában plusz ugye ott van, hogy a másológyárakat nem is akarják megfékezni, így azok uralkodnak, de ha megnézed a kínai számokat ezzel nem csak az Apple "küzd" de a Samsung is.
-
joey04
titán
Érintés alapú gomb, eddig ugyebár nyomni kellett. Nem?
De
Viszont ez nem egy "retro" megoldás, sőt, ami most készül "érintés alapú" az hasonló technológiával lesz megoldva, mint a Macbookokban a Force Touch, vagyis érzetre továbbra is olyan lesz minta fizikailag lenyomnád, mert a sima érintésalapú gomb egy rakás szar, mert nem ad rendes visszajelzést, és ha szoftveres gubanc van, akkor az sem opció, ha úgy van beállítva, hogy rezzenjen a készülék. A Forc Touch féle megoldással ilyen gondok nem lesznek. Na ezért netto baromság az, hogy eddig "kellemetlenen" volt. Az értesi led hiányát sem értem, vagyis okfejtést, hogy "ennyiért" bosszantó a hiánya. nem. Akinek kell, annak 20k-s telefonban is bosszantó, akinek meg nem, annak a csúcskategóriába sem. Ráadásul azt sugallod, mintha spórolásból vagy hasonló célzattal hagynák le, holott ez koncepció, Ive utálja ezeket, régen a Macbookon is volt led, még gombnyomásra aktiválódó töltésjelző ledek is, de letakarította.
Na ezek miatt szimpla fröcsögés a "szarazapplemertnincsledésmárjackcsatisemlesznegyedmillióértdeafanoktorkánmindetlenyomnak"
A led értesítő hiánya nekem is fájó, a jack elhagyása szintén az lesz, de nem lenyomják a torkomon, hanem még így kevesebb zavaró dolog lesz a iPhoneban számomra, mint a konkurenciában.
90: Az, hogy valótlan-e inkább ne menjünk bele, és tudnám őt is meg téged is hasonlókkal sértegetni, de ez mindegy is, a témában nincs mondanivalóm, ahogy írtam lezártam, csak azért reagálok, mert olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam, ezt meg nem hagyom. Lehet véleménye (ex) moderátorként is, csak ezerszer finomabban és körültekintőbben kéne fogalmaznia, mint egy mezei usernek. Mert ugye nem csak jogok, kötelességek is vannak.
92: Szerintem az általad írt számok és a linkelt cikbben lévő többi szám pont az Apple dominanciáját támasztja alá a felsőkategóriában. Főleg, mivel a magukhoz képest gyengébb negyedév ellenére is az USA-ban és az 5 legnagyobb európai piacon növekedtek az eladások, Kínában, Japánban és Indiában teljesített gyengén az Apple.
-
joey04
titán
Utolsó komment a témában és részemről zárom. Véleményem szerint én csak markánsan fogalmazom meg a véleményem, és nem trollkodok, az általam favorizált ios-t is szimplán lebuziztam amikor megkapta az ios 7-tel ezt a k*rva ocsmány színes külsőt. Viszont igen, egy moderátor és/vagy egy ex moderátor ezerszer megfontoltabban és kifinomultabban kéne hogy fogalmazzon véleményem szerint.
-
joey04
titán
És ugye az a Mark Gurman szállítja az infót, aki korábban a 9to5Macnél írta meg az aktuális pletykákat (is), igen nagy találati aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest