- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Az előnyöket tudják, de ha valakinek hátrány, akkor úgy se azt fogja érezni, hogy ez koncepció..
Olyan dolgokat hagynak el innovatív szó alatt, hogy szerintem azért ezt lehet nem kéne megtenni a vevőkörrel.
Értem én, hogy elfogadod, hogy nincs...De alapból, 250-ért vagy akármennyiért elfogadónak kell lenni? Azért mert ez koncepció? A francokat...
De ha lenne ,akkor szerintem nem mondanád, hogy ejh, miért is van ez rajta... pl LED jelzőfény..
Ez nem koncepció.
Nem mondom, hogy spórolásból hagyják ki, de akkor miért nevezzük koncepciónak azt ,hogy nincs benne.... Mert egy LED fény a hangszórórács alatt nem hiszem, hogy brutálisan megborítaná a designt...Mindegy, nem győzködni akarlak, szerintem hülyeség kihagyni, nem pedig koncepció.. Ezt alapból se értem.
Mi a koncepció?
Az oké, hogy nincs hibátlan telefon, mert szubjektív kinek mi az... Az én szubjektivitásom más, mint a tied. Ez is tiszta sor.
No mindegy.
-
joey04
titán
Mobilról vagyok buszon, nem tudok keresgélni de ha beírod macbook led láthatod milyen szép és letisztult megoldásokat használtak, de amióta Ive ekkora hatalmat kapott, ezek is mentek a levesbe. Hogy miért? Azt tőle kérdezd... Az alma logó ne világítson az telefonon bazári, a kamera melleti led beállítható, hogy jelezzen de azt szart sem ér szvsz. Mindegy ez szerintem jövőre oldódik meg, ha Amoledre váltanak. Biztos lesz valami active display szerű cucc. Hibátlan telefon meg nincs, 290-ért a note 7 sem lesz az, ahogy az új iphone sem 250-ért. A beszélt dolgok hiánya (led, jack) meg nem feature, szimplán koncepció. Nem spórolásból vagy azért hagyják ki mert nem állnak megfelelő technikai szinten. Kompromisszumos minden készülék használata, de amit a kedves ex moderátor írt és szerinted sem hülyeség, miszerint lenyomnak mindent a fanok torkán, az nem igaz szvsz. Tudják jól mik a rendszer és készülék előnyei, amik miatt én is inkább használok iPhone-t mint mást ha tehetem, és azokhoz nem nyúlnak.
-
Értelek.
Mondjuk véleményem szerint az, hogy azt mondod direkt LED nélkül tervezték, de miért?
Bocsi, nem tudom hova tenni ezt a koncepció dolog miatt nincs rajta LED.. ez vmi íratlan szabály? Vagy ez hogy? Akkor már inkább világítana a logó rajta. Vagy a hangszóró rácsnal legyen egy fehér LED rejtve. Ez nem koncepcióA Force Touch-ot akkor élőben megnézem, de eddig nem igazán érzékelem az eltérést.
És nem igazán magyaráztam mást bele, mindössze számomra kicsit úgy tűnik, hogy marketing megy, igaz ehhez nagyon értenek arrafele
Plusz: Én nem igazán írtam semmi olyat, hogy így szar úgy szar. Kicsit tulporgott a dolog.
Ez jó viszont :
A led értesítő hiánya nekem is fájó, a jack elhagyása szintén az lesz, de nem lenyomják a torkomon, hanem még így kevesebb zavaró dolog lesz a iPhoneban számomra, mint a konkurenciában.
Tehát fáj, hogy nem lesz. De ez nem bug, hanem feature lesz
Magyarán 250-ért azért elnezel Te is ezt azt nekik, még ha azt is gondolod, hogy nem jogosan hagyják el?Engem mondjuk nagyon tud zavarni a jack hiánya, de ez saját vélemény
Igazából ezek után nincs több ervem. Én is kedvelek pár márkát, de az alapvető hiányosságokat nem koncepciónak, hanem hibának tartom
Nem adtam semmiféle szavakat, az én véleményem írtam le a Moderátor kapcsán.
Na vilagbékeRemélem olyan készüléket gyártanak, ami nem koncepciójában kompromisszum. Legyen jó.
-
joey04
titán
Kifutottam a szerkesztésből, a 92-höz meg még ugye annyit, hogy Kina eleve várható volt, meg Japán is, hiszen ott a tepsik mennek, most pedig egy kis készülékkel újított az Apple, az SE máshol jól is fogyott nagyon, a nagytesók egyharmadát hozta eladásban kb. Kínában plusz ugye ott van, hogy a másológyárakat nem is akarják megfékezni, így azok uralkodnak, de ha megnézed a kínai számokat ezzel nem csak az Apple "küzd" de a Samsung is.
-
joey04
titán
Érintés alapú gomb, eddig ugyebár nyomni kellett. Nem?
De
Viszont ez nem egy "retro" megoldás, sőt, ami most készül "érintés alapú" az hasonló technológiával lesz megoldva, mint a Macbookokban a Force Touch, vagyis érzetre továbbra is olyan lesz minta fizikailag lenyomnád, mert a sima érintésalapú gomb egy rakás szar, mert nem ad rendes visszajelzést, és ha szoftveres gubanc van, akkor az sem opció, ha úgy van beállítva, hogy rezzenjen a készülék. A Forc Touch féle megoldással ilyen gondok nem lesznek. Na ezért netto baromság az, hogy eddig "kellemetlenen" volt. Az értesi led hiányát sem értem, vagyis okfejtést, hogy "ennyiért" bosszantó a hiánya. nem. Akinek kell, annak 20k-s telefonban is bosszantó, akinek meg nem, annak a csúcskategóriába sem. Ráadásul azt sugallod, mintha spórolásból vagy hasonló célzattal hagynák le, holott ez koncepció, Ive utálja ezeket, régen a Macbookon is volt led, még gombnyomásra aktiválódó töltésjelző ledek is, de letakarította.
Na ezek miatt szimpla fröcsögés a "szarazapplemertnincsledésmárjackcsatisemlesznegyedmillióértdeafanoktorkánmindetlenyomnak"
A led értesítő hiánya nekem is fájó, a jack elhagyása szintén az lesz, de nem lenyomják a torkomon, hanem még így kevesebb zavaró dolog lesz a iPhoneban számomra, mint a konkurenciában.
90: Az, hogy valótlan-e inkább ne menjünk bele, és tudnám őt is meg téged is hasonlókkal sértegetni, de ez mindegy is, a témában nincs mondanivalóm, ahogy írtam lezártam, csak azért reagálok, mert olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam, ezt meg nem hagyom. Lehet véleménye (ex) moderátorként is, csak ezerszer finomabban és körültekintőbben kéne fogalmaznia, mint egy mezei usernek. Mert ugye nem csak jogok, kötelességek is vannak.
92: Szerintem az általad írt számok és a linkelt cikbben lévő többi szám pont az Apple dominanciáját támasztja alá a felsőkategóriában. Főleg, mivel a magukhoz képest gyengébb negyedév ellenére is az USA-ban és az 5 legnagyobb európai piacon növekedtek az eladások, Kínában, Japánban és Indiában teljesített gyengén az Apple.
-
Silenzio
addikt
válasz
Lord Sidious #60 üzenetére
Vitatkoznék egy kicsit. Bár az iPhone valóban a felsőkategória éllovasa, 2016 2. üzleti negyedévében 51.2 millió iPhone-t adott el (ebben benne van az összes típus), míg csak a Samsung S7-ből 11.8 millió fogyott 2 és fél hónap alatt. E szerint a cikk szerint is az S7 Edge vezette az eladásokat az elmúlt félévben 13.8 millió darabbal. Az Apple dominanciája egyáltalán nem egyértelmű már. Max anyagilag, dehát ez sosem volt kérdés, a droidnál nem egy kézben vannak a készülékek és az áruház.
-
Halkow.
senior tag
" eltűnik a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet, a füleseket ezentúl alapból vagy átalakítóval a Lightning portra kell majd dugni."
Idióták semmi kétség! A hang majd csodálatosan fog majd késniCsináltak volna valami egyedi jack aljazatott, külön védelmi chippel ha ennyire fáj nekik a sok troger aki 500Ft - os kínai fülest dug a 350ezres i6s pluszba, persze sok ilyen van, epölre van pénz de már headsetre sajnálják kiadni a pénzt...
-
-
janeszgol
félisten
Hagy adjak még egy pletykát:
"A hírek alapján az Apple az iPhone 7 Plust kaszálta el, vagyis idén a phablet szerepét az iPhone 7 Pro töltheti be - a dupla kamerás modell. Természetesen az egyszerűség jegyében lehet, hogy az iPhone 7 Pro iPhone 7 Plus néven jelenik meg, maradva az elnevezési szokásoknál. "
-
Potrien
senior tag
Legyen olyan kedves és írjon már ide ez a bloomberg.
Kicsit pontosítsa az elvárásait.
Mert idáig úgy tűnik nekem, hogy egy Samu S7 et akar Iphone néven. -
-
-
Én azt hittem eddig, hogy a home gomb érintés alapú már eddig is..
Kellemetlen. Hogy csak most lesz az
-
lacruise
tag
válasz
Lord Sidious #60 üzenetére
'Ha azonos felső kategóriát hasonlítod össze máris más a leányzó fekvése, mind okostelefon, mind tablet részesedés terén.
'
ebben igazad van, de felhasznalok nagy tobbsege nem felso kategorias telefont vesz, hanem iPhone-t, mert a szomszednak is az van.
aztan amikor megkerdezed tolul, hogy iMessage megy e a valsz az, hogy vacappolok, mert mindenki azon van fent.en egyre inkabb divatnak es trendnek, sot, egyes korokben szintmeronek latom az iPhone-t mintsem racionalis valasztasnak.
-
lacruise
tag
válasz
zombinyul #28 üzenetére
ne haragudj, nem akarok szemelyeskedni, de ha a G4 utan neked nem all fel a hatadon a szor amikor a kezedbeveszed az iPhone-t akkor veled van a baj...
azt az alaktalan, megfoghatattlan sz@r-t...
en sem szeretem az androidot, de legelabb van valasztek. ha lenne G4es iOS-el, olyanom lenne!
-
lacruise
tag
minden racionalitast mellozve baromira vagyok egy BB Passport SE utan. jelentlen egy Z30 at es egy LG G4-et hasznalok parhuzamosan. A felesegem egy iPhone 6-ot.
A hideg kiraz amikor a kezembeveszem, hogy hogy lehet ekkora tragyadombot kiadni billnetyuztet neven.
A vilag legnagyobb cege nem tudta megoldani azt, hogy ha 2 nyelven hasznalod a telefont akkor mindket nyelv karakterei elerhetoek nyelvvaltas nelkul? ???? A predektiv szuvegbevitelrol nem is beszelek. BB10 alatt az ilyen fontosabb funkciok mukodnek.
Meg kell nyomni egy gombot 2016-ban hogy felebredjen a kijelzo? dupla tapicska hol van?
es mit fejlesztenek? kivaszik a fulescsatit! mindta nem lenne mit csiszolni meg az iOS-en.a lenyeg, hogy draga es ez latszaik is rajta.
-
Burt1793
veterán
válasz
Balint1408 #15 üzenetére
Én is ritkán használok fülest, de amikor igen, akkor jó minőségűt és azt használni szeretném, engem nagyon idegesítene egy ilyen húzás. A vízállóság viszont nagyon hasznos, nekem most nyáron számtalanszor volt vízben a mobilom.
-
Matada2.3
veterán
Semmi extra, ezeket már hallottuk, nem is egyszer.
-
Szakiii
addikt
Ex moderatornak szerintem nem. En felmondok valahol onnantol kezdve oda semmilyen kotelezettseggel nem tartozok. Es igen baj hogy egy moderatornak se lehet sajat velemenye nem hogy meg ex moderatornak..
nem ertek egyet veled ő is legalabb annyira buzizhatja az iost mint te
-
joey04
titán
Utolsó komment a témában és részemről zárom. Véleményem szerint én csak markánsan fogalmazom meg a véleményem, és nem trollkodok, az általam favorizált ios-t is szimplán lebuziztam amikor megkapta az ios 7-tel ezt a k*rva ocsmány színes külsőt. Viszont igen, egy moderátor és/vagy egy ex moderátor ezerszer megfontoltabban és kifinomultabban kéne hogy fogalmazzon véleményem szerint.
-
Viktor77
titán
És ezáltal felhatalmazva érzed magad az androidos telefonok topicjában a trollkodásban, szapulásban, egyébben?
Szóval, akkor aki moderátor volt, az nem szapulhat mást, aki nem volt, az igen. Érdekes logika.Mint már mondottam, nem vagyok mod. Nincs semmilyen kötelezettségem, ugyan olyan user vagyok mint te. Azaz, igen, kimondhatom a véleményem, ha akarok, trollkodhatok.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
RaveForce #65 üzenetére
"vagy jön a wireless megoldás végre itt is"
Feldobták a hírt, a szabadalomról, amivel x-y méteres távolságból is lehetne tölteni az eszközöket stb., de sajnos valószínű, hogy idén egy alap wireless töltés is hiányozni fog. Az már "túl sok" innováció és újítás lenne... Amúgy ha akarták volna eddig is meg lehetett volna oldani, mert a logónál az alu hátlap lyukas. Az alma logóhoz betett elem nem tudom fixen, hogy fém e, de ha az is max lecserélték volna egy jobbfajta műanyagra. Persze ez elméletben egyszerűnek hangzik, ki tudja milyen mérnöki buktatók vannak benne. Mert az S7000-es alut, nem lenne érdemes elhagyni egy LG G5 féle megoldásért szvsz.
-
jerry311
nagyúr
füleseket ezentúl alapból vagy átalakítóval a Lightning portra kell majd dugni
Akkor ezentúl nincs töltés és füles használat egyszerre? Vagy van de ahhoz meg kell venni az Apple logós Y-kábelt csilliárdokért?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Lord Sidious #61 üzenetére
Tudom hogy kik szivárogtatták ki, és hogy mennyire jött be az amik eddig kiderültek... de én még mindig tartom hogy nem biztos a jack elhagyása, és csak a hype miatt szivárogtatnak itt-ott. Az Apple nem hülye, hogy ekkora visszhang mellett behúzzon egy ekkorát... egy USB-C-re való átállás még érthető is volt valamennyire egy ultraportable gépnél, de ez már nem - még ha meg is fogja dobni a külső DAC-ok kínálatát, aminek csak örülni tudnak az audiofilok csak veszt a többség. Nem hiszem hogy tényleg sokan váltanának is rá emiatt... egyszerűen nem látom, hogy miért lennének a saját pénzük ellensége, nekem teljesen irracionális.
Én kicsit máshogy látom az iMagazin-t mondjuk... megvan a kritikus réteg, nagyon örülök is neki, de ugyanúgy van sok elvakult aki megint csak az epölahibátlant tudja szajkózni. Az MA meg a PH! Apple-el kapcsolatos hírjeinek kommentrovata meg mindig is pöcegödör volt, de azt már megszoktam...
-
Lord Sidious
senior tag
A jack elhagyását, több belsős forrás és beszállító is elég fix tényként szivárogtatta ki. Ming-Chi Kuo is így véli és Mark Gurman-nak is ezek az infói vannak. (neki pedig elég jó belső informátorai vannak az Apple-nél. Plusz pár héttel a bemutató előtt ezeket már fix tényként lehet kezelni. SE, i6S, i6... ezekről is minden kiderült tech szinten még a bemutató előtt pár hónappal.
Az iMagazin komment szekciója elég korrekt, főleg, hogy nem elvakult felhasználókkal van van tele, és vérfannokkal, hanem olyan racionális userekkel, akik tényleg használják és ismerik a rendszert, ezáltal jogos "elvárásaik" vannak a mostanság jellemző sok "rengető újítás helyet". Az tény, hogy az apple.blog.hu-n és a szifon.com-on több a szakmai szemmel ill. munkájából kifolyólag érdemi kritikát alkotni képes kommentelő, de ez érthető is, hiszen ezek kevésbé látogatott oldalak, és ezeket inkább azok olvassák, akik az összes nagyobb hazai illetve külföldi szakoldalt. Ergo tájékozottabb userek. De ami itt MA-n megy egy apple topicba az vicc.
semmi infóval, a láttam már élőben iPhone-t userek osztják az észt, mert zavarja őket a hype vagy egyéb komplexusból kifolyólag megy a fikázás.
Valahogy a negatív ellentétje annak, amikor iPhone usernek mutatód meg, hogy figyu haver, ezt is lehet vele, ez megoldható egyszerűbben is, vagy ez az adott dolog megkerülhető nagyon könnyen. Jó látni olyankor a rádöbbenést, hogy sokan mennyire nincsenek tisztába a rendszer adta lehetőségekkel. De nem is "nézem" le ezért őket, mert a felhasználók 95%-ának ez csak a telefon/munkaeszköz/számára tetsző kütyü stb. és nincs igénye arra, hogy belemerüljön a mélyébe a dolognak, csak használni akarja és ami pluszra rájön annak örül. Droid és MS userek többsége is ilyen. Droidos barátaimnak is mutattam már meg elég sok feature-t, mert egyáltalán nincsenek ezzel tisztába. Nekem az okostelefonok az egyik hobbim a sok közül, érdekel a téma HW és SW része. Másnak ezek a dolgok full érdektelenek, és full más érdeklődési köre van. Ennyi
-
Lord Sidious
senior tag
Mégegyszer, dicséretes a droid funkció gazdagsága, nem véletlen, a nagyságrendekkel nagyobb a felhasználó tábora.
Igen, nem véletlen. Alsó és középkategóriás termékek droid és MS fronton vannak, és az árérzékeny piac ezeket fogja választani. Ha azonos felső kategóriát hasonlítod össze máris más a leányzó fekvése, mind okostelefon, mind tablet részesedés terén.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Lord Sidious #58 üzenetére
Ez a Jack elhagyós történet még mindig pletyka, még ha esetleg alapszik is valamin (egy belsős prototípuson pl). Miért nem lehet annak kezelni?
Nekem túlságosan abszurd még mindig... szvsz az Apple azért szellőztette meg hogy (1) tesztelje a közösség véleményét, (2) fent tartsa a hype-ot.
Az iMagazin amúgy elég vicces, lassan a beszmac szintje alá süllyed a kommentrovata. Bár már nem egy helyen alatta van, jó mélyen...
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
holozis_HUN #57 üzenetére
Erről a jack elhagyása mizériáról csak az imagazinos topicba folytatott vitámat tudom ismételni, amit egy kicsit elfogult Apple usertárssal folytattam anno a Note 7 megjelenésénél.
"Apple termekek garmadajat hasznalom, de ebben nincs igazad.
1. A Samu 64 GB-al nyit nem 32-vel es lesz opcionalisan elerheto 128-as is.
2. A Samuba hasznalt Flash gyorsabb, mint az i6S-ban levo NAND Flash tarolo.3. DAC nincs korrekt aru BT-s fulesekben (es valoszinuleg az Apple sem fog alapbol ilyet csomagolni a 7-hez... atalalito vagy/es lightninggel csatis earpod...), de ettol meg tok mindegy, mert alapertelmezetten fos m4a, mp3 320 kbs minoseget hallgatsz az iPhone-on...persze appal megoldahato a FLAC lossless is, de a userek tobbsege ezzel nem veszdik. iTunes aztan kesz. Az Apple userek tobbsege nincs tisztaba a keszulek funkcioinak lehetosegeinek jelentos reszevel, de ez igaz mas rendszerek felhasznaloira is.
4. Ez a szakcikket irtak rola, hogy szinte csak Samsungos megoldast fogad el eleg nagy bullshit. Barmilyen valamire valo gyarto USH II-es SD-jet beledobhatod... Ennyire nem kell verfannak lenni. Komolyan, neha olyan erzesem van, mintha a Mobilarena ellentetjeben lennek. Ott minden Drodi user jar hitet teriteni Apple topciokba, semmi hattertudassal, itt pedig neha fetunik egy-ket Apple verfan, aki nem latja a fatol az erdot.
Nem akarok flame-et kellteni, de vegyuk mar eszre, hogy nekunk FELHASZNALOKNAK, csak mert Ivy bacsi design kepebe nem fer bele a jack, nem lesz jobb, foleg ha egy atalakitoval szurjak ki a szemunk, es nem egy korrekt BT fulessel. (Az atalakito meg ha a szokasos Apple minosegu gumirozassal keszul, keszulj ra, hogy a zsebedben fel ev alatt szetmalik sajnos...nekem is 2x csereltek a fulesem, pedig en rendesen fel is tekerem a kis muanyag tartojaba ha nem hasznalom.)"
Bocs, ezt nem neked akartam, hanem egy korábbi hsz-re.
-
simongab
senior tag
OLED aszta, érintő gomb aszta ( a Nokia - Samsung már 6-7 éve használja)
-
Hallosz
senior tag
Mégegyszer, dicséretes a droid funkció gazdagsága, nem véletlen, a nagyságrendekkel nagyobb a felhasználó tábora. Az értesitő led hasznosságát sem vitatom, de engem inkább zavart. Jack....sosem használtam, BT kényelmesebb.
Annak örülök, hogy kipróbáltam mindhármat, van választási lehetősége mindenkinek, és nem kötelezően egyet kell használni.
Nem értem, mivégre a ganyálás? Azért mert az egyik a fekete, a másik meg a vörös csajokat szereti? A vége ugyan az nem? -
Ricardo
titán
"Félő hogyha meglépik akkor hirtelen a többi gyártónak is ez fog eszébe jutni a következő telefonjainál.
"
Már van olyan gyártó aki meglépte. -
Freiherr
őstag
Valaki tud egyetlenegy logikus, ésszerű indokot a jack csatlakozó elhagyására? Senki?
Köszönöm, ennyi. -
Tibee86
nagyúr
Birkázás megy állandóan, de ilyenkor semmit nem tudsz válaszolni. Talán betalált?
Kettőnk közül nem én járok droidos topikokba burkoltan lebarmozni mindenkit aki nem az áhított rendszert használja, lehet át kéne gondolni ki is hiszi magát többnek mindenkinél. Nagyon egyszerű és gyerekes kihátrálas volt, tőled azért többet vártam. -
Tibee86
nagyúr
Szerintem ő is beleolvasgat androidos hírekbe így nem kell tippelnie.
Ez nálatok valami fétis dolog lehet, mondjuk én jókat szórakozom a kommentjeiteken, csak néha új dolgokat is kitalálhatnátok mert nagyon sablonos már a dolog.
Az meg kifejezetten vicces -vagy inkább szánalmas-, hogy felnőtt emberek képesek annyira gerjedni egy sz*ros telefon rendszeréért, hogy más gyártók topikjaikba térítik folyamatosan a hitet és bizonygatják, hogy mindenki aki mást használ milyen hülye. El nem tudom képzelni milyen életük lehet ha ez okoz nekik örömet. -
Sokszor tűnődök azon egy-egy tipikus iPhone hírnél, hogy mi motiválja az android híveit hogy rendszeresen ezekben a topikokban flémeljenek, kvázi hirdessék önnön nagyságukat. Ez az állandó bizonyítási vágy, ez a folyamatos igazolhatnék vajon miből táplálkozik? Az iPhone userek is járnak az androidos topikokba vajon hangulatot kelteni?
-
Mercel
senior tag
"Nincsenek állandó frissítések, villogó értesítési led, stb. Csak akkor nyúlok a telefonhoz, amikor használnom kell, akkor viszont állhatatosan teszi a dolgát. Szó mi szó, megkedveltem.
"
Én meg akkor nyúlok a BlackBerrymhez ha használnom kell VAGY villog valamelyik előre beállított színnel az értesítési led..
Mondjuk ahogy BlackBerry a dolgait csinálja lehet, hogy a következő lépés nekem is Iphone lesz, de mindig amikor elkezdenék felé billenni jönnek az ilyen "fejlesztések", hogy tüntessük el a jack csatlakozót..
Rendszeresen hallgatok zenét és rádiót a BlackBerryn kva jó minőségű 3,5-ös jack-es fülesen (mondjuk Iphone-hoz fejlesztették
) úgyhogy ilyenkor mindig elbizonytalanodok.. Meg, hogy nem képesek se a rádiót se azt a 2 forintos értesítési ledet berakni meg a többi gyökérség.
Ehhh -
Tibee86
nagyúr
válasz
holozis_HUN #32 üzenetére
Ne várj rá, nem valószínű, hogy lesz az iPhone-ba. Azért meg lehet lenni nélküle is.
-
4264adam
veterán
válasz
holozis_HUN #32 üzenetére
Remélem soha nem lesz, örülök neki, hogy rá pillantva nem érzem a "must have looking, now"
-
Hallosz
senior tag
Első alkalommal, 2013-ban használtam a 6.3 IOS-t pár hónapig. Aztán jött a 7
Nem tettszett, kinézete.
Droidra váltottam, Moto G, Samu(k)
Majd jött bő egy év Win 8.1 és ez bejött megkedveltem. De a W10 élhetetlenné tette, váltani akartam.
Dícséret a droid funkció gazdagságáért, viszont nekem nem arra van szükségem.
Így maradt az IOS. Az új SE lett a készülékem. Egy hónapos nyúzás után, azt vettem észre, hogy az OS tematikájában kísértetiesen hasonlít a W platformra. Semmi flanc, ha valamit akarsz töltsd le magadnak. Nincsenek állandó frissítések, villogó értesítési led, stb. Csak akkor nyúlok a telefonhoz, amikor használnom kell, akkor viszont állhatatosan teszi a dolgát. Szó mi szó, megkedveltem. -
FuRiONight
addikt
válasz
zombinyul #28 üzenetére
i6S Plus-t használok, maradi a rendszer, nem nevezném kiforrotnak, i4 óta alig változott, az pedig, hogy az appokon belül szinte semmit se lehet beállitani csak a beállitások alatt..Nem tetszik, egysikú, és bocsánat, de tényleg faék egyszerű.. nem baj lassan csak meglesz az S7 Edge..
-
zombinyul
addikt
Tök jó, hogy mindig van egy droidhuszár, aki lebirkázza azokat, akiknek más jön be. Rohadtul nem vagyok sheep, de az i6-omat 100x jobban szeretem használni, mint a G4-emet (amit úgy mellékesen szintén imádok). Az iOS egy sokkal testhezállóbb, kiforrottabb rendszer számomra, mint az Android. Pont. De mindenki hülye, csak te vagy villamos. Tudjuk.
A jack csatlakozót ha elhagyják, jövőre tuti 6s-t veszek, nem 7-et. Számomra igenis fontos. És ne eröltessenek rám bármiféle más megoldást, mert akkor inkább veszek egy Privet, vagy valamit. Vagy használom végelgyengülésig a 6-ot.
-
De, úgy volt! Remélem, így is lesz, csak nem szokták ezt sokan olyan nagy újításnak tartani, hogy egyáltalán megemlítsék -holott számomra például ez lenne az eddigi legjelentősebb, legfontosabb újításuk!
Legalább annyira illene is vízállónak lennie mondjuk, mint az S7-eknek...
-
kortic
tag
válasz
holozis_HUN #20 üzenetére
Nyugalom, az iSheep közösség miatt sosem lesz bukó
-
holozis_HUN
addikt
Hát az messze van még szerintem, kb 3 év, és talán. Kb ennyire vannak lemaradva Androidhoz képest
Aztán majd levédetik és perelik a Samut, hogy az S9 vízálló
Samsung helyében gyorsan levédetném. Mondanék Sonyt, de nekik a mobil ipar veszteséges.
Értesítő led lesz legalább? Na ezt behozhatnák már
Komolyan, semmit sem adnak ennyi pénzért. S7, HTC 10 bőven jobban megéri az árát. iPhonenak alap hiányosságai vannak, most lesz több: Jack.
Ja és OP3, sokkal olcsóbb és többet is tud. Lehet ez wgy kicsit bukó lesz nekik.
-
G-Vas
csendes tag
Én azt vettem észre az előző évek alapján, hogy ilyenkorra már azért 90%-ban meg lehet mondani mi lesz a következő iPhoneban.
Szerintem 3 modell lesz, és abban sem vagyok biztos, hogy 7 lesz a neve.
Lesz egy sima, egy Plus, és egy Pro modell, amiből a Pronak lesz dupla kamerája.
Szinte biztos, hogy eltűnik a jack csatlakozó, de szerintem új Home gomb majd csak jövőre lesz.
Abban biztos vagyok, hogy így fognak kinézni. (De kirderül egy hónap múlva)
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem perdöntő lehet a jack elhagyása, valószínűleg jövőre váltok, ez akkor emiatt kieshet.
-
törölt tag
Kár, h iOS-t fog futtatni.
-
Balint1408
aktív tag
A jack eltűnése bosszanto, de mivel nem nagyon használok fülest nem zavar.
-
"... dupla hátlapi kamerával érkezik, hogy több fény jusson egy-egy fotóra, ami este járhat komoly előnyökkel, lásd a Huawei P9 ilyen képeit."
Csak legyen normális fényerejű az optika,mert ha követik a Huawei példáját (f/2,2),akkor sokra nem mennek vele.
Akkor hiába a dupla kamera,mert az f/1,7 fényértékű S7/S7E,vagy az f/1,8-as LG G5 is jobb jobb képeket lő éjszaka mint a P9.
És akkor még nem is beszéltünk az ois hiányáról.
Kiváncsian várom hogy mit dobnak össze Cupertinoban. -
Hallosz
senior tag
Ugyan már, kedves fórumtársak! Lássuk be, a tökéletest nehéz továbbfejleszteni.
-
Deck
titán
Ennyi? S7-emre van ilyen app, felrakom és ugyanezt csinálja, sőt testreszabható is..
-
Silenzio
addikt
"Végezetül a Bloomberg is úgy tudja, hogy eltűnik a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet, a füleseket ezentúl alapból vagy átalakítóval a Lightning portra kell majd dugni."
Hadd mondjam el, hogy ez mennyire praktikus...
Kurtára, murvára, kuktára, buktára nem! Milyen hülyeség ez?! Semmilyen megfontolás nem indokolja. Ha nem használnék már 6 éve mindig BT fülest és nem S7 Edge-em lenne, most dühös lennék. trollolollololloloooo
Így csak nem értem.
-
Romvr
őstag
Nem úgy volt hogy IP67 (vagy 68) védelmet is kap?
-
joey04
titán
És ugye az a Mark Gurman szállítja az infót, aki korábban a 9to5Macnél írta meg az aktuális pletykákat (is), igen nagy találati aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest