Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az előnyöket tudják, de ha valakinek hátrány, akkor úgy se azt fogja érezni, hogy ez koncepció..
Olyan dolgokat hagynak el innovatív szó alatt, hogy szerintem azért ezt lehet nem kéne megtenni a vevőkörrel.
Értem én, hogy elfogadod, hogy nincs...De alapból, 250-ért vagy akármennyiért elfogadónak kell lenni? Azért mert ez koncepció? A francokat...
De ha lenne ,akkor szerintem nem mondanád, hogy ejh, miért is van ez rajta... pl LED jelzőfény..
Ez nem koncepció.
Nem mondom, hogy spórolásból hagyják ki, de akkor miért nevezzük koncepciónak azt ,hogy nincs benne.... Mert egy LED fény a hangszórórács alatt nem hiszem, hogy brutálisan megborítaná a designt...Mindegy, nem győzködni akarlak, szerintem hülyeség kihagyni, nem pedig koncepció.. Ezt alapból se értem.
Mi a koncepció?
Az oké, hogy nincs hibátlan telefon, mert szubjektív kinek mi az... Az én szubjektivitásom más, mint a tied. Ez is tiszta sor.
No mindegy.
-
Értelek.
Mondjuk véleményem szerint az, hogy azt mondod direkt LED nélkül tervezték, de miért?
Bocsi, nem tudom hova tenni ezt a koncepció dolog miatt nincs rajta LED.. ez vmi íratlan szabály? Vagy ez hogy? Akkor már inkább világítana a logó rajta. Vagy a hangszóró rácsnal legyen egy fehér LED rejtve. Ez nem koncepcióA Force Touch-ot akkor élőben megnézem, de eddig nem igazán érzékelem az eltérést.
És nem igazán magyaráztam mást bele, mindössze számomra kicsit úgy tűnik, hogy marketing megy, igaz ehhez nagyon értenek arrafele
Plusz: Én nem igazán írtam semmi olyat, hogy így szar úgy szar. Kicsit tulporgott a dolog.
Ez jó viszont :
A led értesítő hiánya nekem is fájó, a jack elhagyása szintén az lesz, de nem lenyomják a torkomon, hanem még így kevesebb zavaró dolog lesz a iPhoneban számomra, mint a konkurenciában.
Tehát fáj, hogy nem lesz. De ez nem bug, hanem feature lesz
Magyarán 250-ért azért elnezel Te is ezt azt nekik, még ha azt is gondolod, hogy nem jogosan hagyják el?Engem mondjuk nagyon tud zavarni a jack hiánya, de ez saját vélemény
Igazából ezek után nincs több ervem. Én is kedvelek pár márkát, de az alapvető hiányosságokat nem koncepciónak, hanem hibának tartom
Nem adtam semmiféle szavakat, az én véleményem írtam le a Moderátor kapcsán.
Na vilagbékeRemélem olyan készüléket gyártanak, ami nem koncepciójában kompromisszum. Legyen jó.
-
-
-
-
Én azt hittem eddig, hogy a home gomb érintés alapú már eddig is..
Kellemetlen. Hogy csak most lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest