- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Utolsó komment a témában és részemről zárom. Véleményem szerint én csak markánsan fogalmazom meg a véleményem, és nem trollkodok, az általam favorizált ios-t is szimplán lebuziztam amikor megkapta az ios 7-tel ezt a k*rva ocsmány színes külsőt. Viszont igen, egy moderátor és/vagy egy ex moderátor ezerszer megfontoltabban és kifinomultabban kéne hogy fogalmazzon véleményem szerint.
-
Tibee86
nagyúr
Birkázás megy állandóan, de ilyenkor semmit nem tudsz válaszolni. Talán betalált?
Kettőnk közül nem én járok droidos topikokba burkoltan lebarmozni mindenkit aki nem az áhított rendszert használja, lehet át kéne gondolni ki is hiszi magát többnek mindenkinél. Nagyon egyszerű és gyerekes kihátrálas volt, tőled azért többet vártam. -
Tibee86
nagyúr
Szerintem ő is beleolvasgat androidos hírekbe így nem kell tippelnie.
Ez nálatok valami fétis dolog lehet, mondjuk én jókat szórakozom a kommentjeiteken, csak néha új dolgokat is kitalálhatnátok mert nagyon sablonos már a dolog.
Az meg kifejezetten vicces -vagy inkább szánalmas-, hogy felnőtt emberek képesek annyira gerjedni egy sz*ros telefon rendszeréért, hogy más gyártók topikjaikba térítik folyamatosan a hitet és bizonygatják, hogy mindenki aki mást használ milyen hülye. El nem tudom képzelni milyen életük lehet ha ez okoz nekik örömet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest