- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Lord Sidious #60 üzenetére
Vitatkoznék egy kicsit. Bár az iPhone valóban a felsőkategória éllovasa, 2016 2. üzleti negyedévében 51.2 millió iPhone-t adott el (ebben benne van az összes típus), míg csak a Samsung S7-ből 11.8 millió fogyott 2 és fél hónap alatt. E szerint a cikk szerint is az S7 Edge vezette az eladásokat az elmúlt félévben 13.8 millió darabbal. Az Apple dominanciája egyáltalán nem egyértelmű már. Max anyagilag, dehát ez sosem volt kérdés, a droidnál nem egy kézben vannak a készülékek és az áruház.
-
lacruise
tag
válasz
Lord Sidious #60 üzenetére
'Ha azonos felső kategóriát hasonlítod össze máris más a leányzó fekvése, mind okostelefon, mind tablet részesedés terén.
'
ebben igazad van, de felhasznalok nagy tobbsege nem felso kategorias telefont vesz, hanem iPhone-t, mert a szomszednak is az van.
aztan amikor megkerdezed tolul, hogy iMessage megy e a valsz az, hogy vacappolok, mert mindenki azon van fent.en egyre inkabb divatnak es trendnek, sot, egyes korokben szintmeronek latom az iPhone-t mintsem racionalis valasztasnak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Lord Sidious #61 üzenetére
Tudom hogy kik szivárogtatták ki, és hogy mennyire jött be az amik eddig kiderültek... de én még mindig tartom hogy nem biztos a jack elhagyása, és csak a hype miatt szivárogtatnak itt-ott. Az Apple nem hülye, hogy ekkora visszhang mellett behúzzon egy ekkorát... egy USB-C-re való átállás még érthető is volt valamennyire egy ultraportable gépnél, de ez már nem - még ha meg is fogja dobni a külső DAC-ok kínálatát, aminek csak örülni tudnak az audiofilok csak veszt a többség. Nem hiszem hogy tényleg sokan váltanának is rá emiatt... egyszerűen nem látom, hogy miért lennének a saját pénzük ellensége, nekem teljesen irracionális.
Én kicsit máshogy látom az iMagazin-t mondjuk... megvan a kritikus réteg, nagyon örülök is neki, de ugyanúgy van sok elvakult aki megint csak az epölahibátlant tudja szajkózni. Az MA meg a PH! Apple-el kapcsolatos hírjeinek kommentrovata meg mindig is pöcegödör volt, de azt már megszoktam...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Lord Sidious #58 üzenetére
Ez a Jack elhagyós történet még mindig pletyka, még ha esetleg alapszik is valamin (egy belsős prototípuson pl). Miért nem lehet annak kezelni?
Nekem túlságosan abszurd még mindig... szvsz az Apple azért szellőztette meg hogy (1) tesztelje a közösség véleményét, (2) fent tartsa a hype-ot.
Az iMagazin amúgy elég vicces, lassan a beszmac szintje alá süllyed a kommentrovata. Bár már nem egy helyen alatta van, jó mélyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest