Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas1
tag
válasz
Raysen623 #112 üzenetére
Ha elindult a gép. Mert még nincs össze rakva. Ja és az APU össz mag 12, rosszul írtam az előbb.
Sajnos nem az enyém lesz, de ha van közvetett infó, eljuttatom.
Alaplap Asus Crossblade Ranger, memó G.skill DDR3 2x8GB 2400MHz
Videókártya egy darabig nem lesz benne, úgyhogy direktben az apu fogja futtatni a játékokat. Így lesz róla tapasztalat. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Raysen623 #88 üzenetére
Engem technológiailag lenyűgözne hogyha a GCN ekkorát gyorsulna a Nitroban. Köv kártya szerintem Fury Pro lesz... ha beesik jól az áruk. Bár amilyen ratyi a forint és amennyire nem mennek le a kártyák árai erősen kétlem, hogy a közeljövőben 120K körül lenne. Annyinál többet soha nem adnék VGA-ért.
Illetve még arra leszek nagyon kíváncsi, hogy az APU-k hogyan fognak menni DX12 alatt, főleg hogy azokon megy az IOMMU címzés. Mondjuk a legerősebb AMD APU + Fury X.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Raysen623 #83 üzenetére
Ember, olvastad mit írtam?
Szövegértés 1-es! Pont ezt mondom én is, hogy mindegyik kártyán jól fognak futni az első fecskék. Kivétel a Nitrous, mert az egy kemény dió. Elvileg a Maxwelleknek már nem fekszik annyira a 10 async pipeline, már ha a végleges annyit fog használni. Itt azon van a kérdés, hogy játszhatóság szempontjából hol lesz a "treshold". Abu szerint a 10 pipeline már negyedére is visszaveheti a tempót. Kérdés, hogy minek a negyedét vesszük.
"Mikor tanultok meg objektívan gondolkodni és kilépni a kivagyiság szánalmas árnyékából?!
"
Már bocs, de a legnagyobb böszmeség valakit beskatulyázni zöldnek és általánosítani :
Hol vagyok én zöld? Cserélgetek piros és zöld között már ősidők óta, amelyik épp kedvemre való. Sosem mondtam ilyet, bizonyos játékokban nekem a 30 FPS konstans is teljesen oké - a 60 Hz-es szinkron a lényeg.
Itt a hangsúly azon van, hogy a legbrutálabb DX12 játékban hogy fog szerepelni, egy technológiailag nem erre épített hw. Ha a vörösök által agyonszidott buta Maxwell2-n is játszhatóan, GCN-en meg ultrabrutál jól, az win-win. Nekem jó, mert nem kell cserélni, nektek meg azért jó mert lehet vörösszegfűs tüzijátékos kampánypartit csinálni, hogy IGEN-IGEN megmondtuk zöld rüszügyíkok(Troll off)
Amúgy meg egy oldalon állunk, csak játszani szeretnénk értelmes FPS-el, szép grafikát.(#85) SylverR: Szerintem a DX12 annyira új és annyira más, hogy nem lehet hasonlítani a korábbi API váltásokhoz. Nincs is értelme. Abban igazad van viszont, hogy a nagyrészét nem fogják használni az újdonságoknak - de alapjaiban az egész újdonság nulláról van kezdve kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest