- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raysen623
addikt
Olvastam amit írtál, csak nem voltál eléggé precíz ami a megfogalmazást illeti. Legalábbis eléggé gúnyosra sikeredett elsőre. Mivel második nekifutásra már érthetőbb lettél, ezért természetesen visszavonom a korábbiakat. Rendben vagyunk így?
Egyébként meg nekem nincs GCN Radeonom jelenleg, így én nem sokat fogok tudni profitálni az új API-ból véleményem szerint...
-
SylverR
senior tag
De én nem arról beszélek, hogy nem optimalizálnak rá, hanem arról, hogy nem használják ki a technológia lehetőségeit. Mármint a natív kódra gondolok. A Crysis 1 sem volt valódi DX10 alkotás, hanem egy DX7-es kódba (CryEngine 1) beleszőtt DX9-es renderer (shaderek), melyekhez hozzáadtak pár DX10-es efektet.
Szerencsére most nem fog tudni minden jött-ment új engine-t írni, mivel natívan kell majd kódolni. Van már egy csomó engine, amik már natívan támogatják majd. Aki meg nem tud, vagy nem akar új engine-t írni, az meg megveszi valamelyiket.
"Sajnos a számok nem hazudnak, én el se hittem ezt a 80%-os dolgot, azt hittem valami zöld troll duma..."
Én nem mondom, hogy nem igaz. De nem ismerek személyesen nVidia tulajt. -
Raysen623
addikt
Érdekes mód ezidáig a 200fps is kevés volt a zöldeknek, most hirtelen elegendő lenne a 60 is?
Komolyan nem tudom sírjak e vagy nevessek ezen... Mikor tanultok meg objektívan gondolkodni és kilépni a kivagyiság szánalmas árnyékából?!
Egy átlag játékos 30-60 fps között játszik, ti meg azon vitáztok vajon a 150fps a jobb vagy a 170! Igazából azon a szinten már kurwára mindegy, mert mindkettő rohadt gyors egy átlagos halandónak, aki nem az fps-eket hajkurássza hanem próbál a lehető legjobb és legszebb grafikával játszani csupán a játékélményért.
Már elkezded gyártani a prekoncepcióidat szimpla önigazolásként, de én már most megmondom neked, hogy mindkét kártyán jól fog futni ugyanaz a game, és remélhetőleg 60 fps környékén stabilan egy medium config alatt. -
Sinesol
veterán
Épp igy gondolom én is, olyan komolyabban DX12 optimalizalt játék nem mostanában jön, a dx11 alatt meg ugyanolyan jó mindkettő. Mire meg itt a Dx12 Kánaán addigra zöldeknek is meglesz a megfelelő architektura, szóval nem lesz itt semmi előny egyik oldalon se.
A GCN meg amilyen világmegváltó architektura, ahhoz képest még sose volt előnye játékok alatt a sok év alatt. A Maxwell is azért foglalkozhat a fogyasztással, mert már a Kepler is elég volt a GCN ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest