Hirdetés
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
ezt a videót is megnéztem mielőtt megvettem az S21 plust. be is vitt az erdőbe. Pont térerőt nem hasonlít össze, ami az exynos-on trágya. A melegedés tesztet meg akkor tartanám validnak, ha nem tél közepén csinálta volna egy random brit arc a 17 fokos szobájában, hanem mondjuk egy itthon panel nyolcadikon valamikor júliusban, ami közelebb áll a hazai viszonyokhoz.
-
-
t72killer
titán
Akkor elég egy feleennyibe (se?) kerülő középteló is, pl A52 5g v vmi hasonló. A mezei feladatok közül kíváncsi lennék, melyik bírja legjobban a 40 fokos autóban napsütésben navigációt + töltést. Kb 12éve használok erre telefont de a legújabb pontosan ugyanúgy átforrósodik, mint a legelső HTC Kaiser-em.
#43: az exynosok legnagyobb gyengéje tudtommal a standby merülés, ebben az endurance rating-ben mennyi standby van
? -
beastars
tag
Sokan játszanak ,de az a nem számottevő 19% ami sok. De persze értem én hogy ; ugyanannyira jó, mint a sd. De mégsem.És itt ezen van a hangsúly.hogy ugyan azt a pénzt kéri tőled is mint attól aki mondjuk Bostonban lakik. Mégsem ugyan az. jobban melegszik, hamarabb le merül, mint akik a sd verziot kapják. Akkor árban el várnám a különbséget. De ez a Samsung gyökér huzása
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Direct One (műholdas és online TV)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
?