- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
ezt a videót is megnéztem mielőtt megvettem az S21 plust. be is vitt az erdőbe. Pont térerőt nem hasonlít össze, ami az exynos-on trágya. A melegedés tesztet meg akkor tartanám validnak, ha nem tél közepén csinálta volna egy random brit arc a 17 fokos szobájában, hanem mondjuk egy itthon panel nyolcadikon valamikor júliusban, ami közelebb áll a hazai viszonyokhoz.
-
-
Akkor elég egy feleennyibe (se?) kerülő középteló is, pl A52 5g v vmi hasonló. A mezei feladatok közül kíváncsi lennék, melyik bírja legjobban a 40 fokos autóban napsütésben navigációt + töltést. Kb 12éve használok erre telefont de a legújabb pontosan ugyanúgy átforrósodik, mint a legelső HTC Kaiser-em.
#43: az exynosok legnagyobb gyengéje tudtommal a standby merülés, ebben az endurance rating-ben mennyi standby van
?
-
beastars
tag
Sokan játszanak ,de az a nem számottevő 19% ami sok. De persze értem én hogy ; ugyanannyira jó, mint a sd. De mégsem.És itt ezen van a hangsúly.hogy ugyan azt a pénzt kéri tőled is mint attól aki mondjuk Bostonban lakik. Mégsem ugyan az. jobban melegszik, hamarabb le merül, mint akik a sd verziot kapják. Akkor árban el várnám a különbséget. De ez a Samsung gyökér huzása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest