- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekre mondtam, hogy sallangok. Vannak sokan, akiknek bőven elég a kijelző felbontása meg a műanyag hátlap, viszont kell nekik a korrekt SoC és kamera szett.
Ez az előnye az FE-nek a sima S-ekkel szemben, hogy az ilyen felhasználóknak nem kell feleslegesen sok pénzt kifizetniük, se egy jóval rosszabb támogatottsággal rendelkező kínai telót venniük, hanem ott van ez normális áron, tökre elfogadható kompromisszumokkal.
Nem értem miért csak 1-2 évre lehetne vele tervezni emiatt....
Érintőpanellel 1 hónap használat alatt semmi hibát nem tapasztaltam amúgy. Egyedül a közelségérzékelő az, ami tényleg rossz, de duplakoppos ébresztést kikapcsolva nem okoz problémát. Nem örülök neki, de ennyi kényelmetlenséggel együtt tudok élni.
De ez S21 FE hír, nem biztos, hogy ezzel is lesz ilyen probléma.
-
törölt tag
Az, hogy kvázi ugyanaz, mint a sima S21, csak jóval kedvezőbb áron. Csupán néhány felesleges sallangtól megszabadítva, cserébe nagyobb akkuval.
Amúgy egyetértek azzal, amit írtak már itt páran: SD 888 vagy Exy 2100 szinte teljesen mindegy. Előbbivel sem igazán lenne jobb telefon, a tavalyi modelleknél azért egész más volt a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest