Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Azt nem tudom, itt meg lehet dedikalt van, fogalmam nincs
, csak arrol beszeltem, hogy szerintem a jovoben nem lesz tobbet. -
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hogyha valoban a heterogenitas fele igyekeznek elmenni, akkor nem elonyos a dedikalt memoria. Osztott memoria kell, hogy ne kelljen az adatot egy lassu sinen keresztul masolgatni, hanem eleg legyen a cimet atadni
Diszkret VGA-knal azert jo a dedikalt memoria, mert nagysagrendekkel gyorsabb, mint a rendszermemoria (meg akkor is ha azt direktben elerne es nem egy szuk es kesleltetett sinen keresztul). Integralt megoldasoknal ilyen kulonbseg nincs (vagyis nem jellemzo) ezert szerintem elonye nincs a dolognak, csak hatranya.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Passz.
Erről a dedikált memória dologról eddig még sehol sem hallottam/olvastam (mármint ami hivatalos forrásból származna), csak néhány fórumon hozták fel de ők is csak találgattak.
Ugyan semmiféle kapocslatban nem állok az Nvidia -val és ismerősöm sem dolgozik náluk de azért megpróbálok utánajárni ennek a dolognak mert engem is érdekel. -
vicze
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hát hogy már a iPad2-ben is az volt 1,5 éve.

A leggyengébb GPU-ja a OMAP-nak lesz az CA15-ös(+Karit) mezőnyben.
Épp most néztem, hogy az ST A9600-ban meg PowerVR 6-os lesz már jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, csak arrol beszeltem, hogy szerintem a jovoben nem lesz tobbet.