Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Na, nyomoztam még egy kicsit, itt vitatkoznak a dedikált memóriáról: [link]
itt pedig a második oldalon arra jutottak, hogy a chipset nem szeparál külön a gpu-nak memóriát, hanem dinamikusan kezel.[link] Ez a nagyobb memória sávszélesség miatt lehetséges, de akkor azt nem értem, hogy pl. a galaxy s3-ban miért csak ~780mb az össz elérhető? -
vicze
félisten
Igen annak szánták, csak éppen az A9-en is túlmutat, egyetlen gyengéje, hogy csak részben out of order a felépítése. Az hogy a Samsung 0 optimalizációt végzett egy dolog, tesztekben is jócskán lassabb. De ha megnézel egy Tegra2-es S2-t, akkor azt már simán elverné 1GHz-n is pedig az is A9 (tudom neon nélkül persze nincs sok értelme). A HTC Rezound simán elveri az int S2-t pedig abban is ugyan az a APQ8060 van mint a T-s S2-ben. Az 56-ban lévő linket nézd át, akárhogy is nézem, de inkább az erősebb OMAP-ok előzik meg mint, hogy az Exynos.
(Igen Krait, és konzekvensen elírom, ahogy a Mali-t, állandóan Mail-nek, nem tudom miért így ragadt meg a fejemben. :S
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)