Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Azt nem tudom, itt meg lehet dedikalt van, fogalmam nincs
, csak arrol beszeltem, hogy szerintem a jovoben nem lesz tobbet. -
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hogyha valoban a heterogenitas fele igyekeznek elmenni, akkor nem elonyos a dedikalt memoria. Osztott memoria kell, hogy ne kelljen az adatot egy lassu sinen keresztul masolgatni, hanem eleg legyen a cimet atadni
Diszkret VGA-knal azert jo a dedikalt memoria, mert nagysagrendekkel gyorsabb, mint a rendszermemoria (meg akkor is ha azt direktben elerne es nem egy szuk es kesleltetett sinen keresztul). Integralt megoldasoknal ilyen kulonbseg nincs (vagyis nem jellemzo) ezert szerintem elonye nincs a dolognak, csak hatranya.
-
Cathulhu
addikt
A scorpion magokat eredetileg az A8 ellenfelének szánták, az A9 ellen esélye nincs. Elég megnézni az international S2 vs t-mobile S2 teszteket. Az 1.2-es exynos mindenütt elpicsázza az 1.5-ös snapdragont, nem benchmarkokban, hanem a programokban.
(az S4 amúgy krait és nem karit, többször írtad, gondolom nem elírás)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, csak arrol beszeltem, hogy szerintem a jovoben nem lesz tobbet.