- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller #71 üzenetére
Azt nem tudom, itt meg lehet dedikalt van, fogalmam nincs
, csak arrol beszeltem, hogy szerintem a jovoben nem lesz tobbet.
-
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller #66 üzenetére
Hogyha valoban a heterogenitas fele igyekeznek elmenni, akkor nem elonyos a dedikalt memoria. Osztott memoria kell, hogy ne kelljen az adatot egy lassu sinen keresztul masolgatni, hanem eleg legyen a cimet atadni
Diszkret VGA-knal azert jo a dedikalt memoria, mert nagysagrendekkel gyorsabb, mint a rendszermemoria (meg akkor is ha azt direktben elerne es nem egy szuk es kesleltetett sinen keresztul). Integralt megoldasoknal ilyen kulonbseg nincs (vagyis nem jellemzo) ezert szerintem elonye nincs a dolognak, csak hatranya.
-
Cathulhu
addikt
A scorpion magokat eredetileg az A8 ellenfelének szánták, az A9 ellen esélye nincs. Elég megnézni az international S2 vs t-mobile S2 teszteket. Az 1.2-es exynos mindenütt elpicsázza az 1.5-ös snapdragont, nem benchmarkokban, hanem a programokban.
(az S4 amúgy krait és nem karit, többször írtad, gondolom nem elírás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- SkyShowtime
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- DJI topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest