- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Nem vitatkozni akarok, az előbb is leírtam, hogy szerintem is létezhetnek jó ajánlatok, nekem még mindig csak az általános felfogással van bajom.
De két dolgot tudok neked erre mondani: az egyik az, hogy közel sem az összes ajánlat ennyire jó. A másik pedig, nagyon nagyon nem mind1, hogy mennyibe kerül a csomag amiben van az ember, ha egy 5000 forintosról beszélünk, akkor elképesztő hihtetelen kihagyhatatlan ajánlat amit leírtál, de ha egy 20k-s, akkor már mindjárt nem hangzik olyan jól a dolog. -
Mi flotta csomagban vagyunk és a közép kategória is már drágább, mint ha bármilyen boltba vennénk nemhogy a felső kategória. Kb 10 éve nem vettem készüléket szolgáltatónál és ez miatt nincs is hűségem bármikor tudok váltani, ha van egy jobb flotta. Ízlések és pofonok...
-
whatwhatwhat
aktív tag
Kedvezményt a szolgáltatás árából is adhatnának a hűség miatt. Ez van pl a upc-nél, nem veszel semmilyen készükéket, megveszed a szolgáltatást, hűség nélkül drágább, hűséggel olcsóbb. Szóval ez az érv nem releváns. De talán valamelyik mobil szolgáltató is csinál ilyet, nem vagyok ebben képben.
(#66) thebear007
Nem értem mire gondolsz. Azt mondod ha hűséggel veszed, akkor -30-40%, mert akkor az a válaszom amit fent leírtam.(#67) janeszgol
Egyrészt igen, ki tudja mibe hogyan építik bele. Másrészt meg, máshol is adhatnak kamatmentes részletet, és adnak is szerintem, ha nem is mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest