- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
A nagyobbra meg 60k kedvezmény vonatkozik.
-
SAABPEPE
tag
Teszt megjelenés után várható csak ?
-
Kasya
nagyúr
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
A 10% szvsz nem szanalom.
-
blagolf
senior tag
Nem nagy durranások ezek az extrák a legnagyobb mobilgyártó 400e ft-os telefonja mellé.
-
válasz
WinstonWolf #96 üzenetére
Itthon 30k kedvezményt kapsz, bárhol rendeled elő a telefont. Ha a Telekomtól rendeled, akkor egy komoly gimbalt is kapsz a 30k mellé, 50k értékben.
-
WinstonWolf
senior tag
Azért a kattintásvadász cikk odaírhatta volna, hogy mindez külföldön igaz... Itthon lófaszt nem kapsz, nem ajándékot...
-
Danny365
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #92 üzenetére
Délután 5 órakor.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
tudja valaki hogy az unpacked mikor kezdödik?az hogy aug9 a mindenhol ki van irva,de az idöpont az nincs.
-
-
kchris78
veterán
válasz
TheBikerider #51 üzenetére
Egy NOTE9 az nem egy rohadt telefon hanem egy most megjelenő flagship teteje! Aminek pár év múlva nem lesz értéke vagy legalábbis nagyon minimális. Vegye meg az akinek ez a hobbija vagy tényleg sok pénze van... De azon kívül vegyenek az emberek inkább egy utazást vagy bármi mást ami többet ad szerintem, egy átlag embernek akit nem érdekel ez a telefon dolog annak igényeit kielégíti ma már bőven egy 50-100ezres középtelefon is...
-
Gergőke88
addikt
Nyitó ár 330?
Valahova oda saccolom -
whatwhatwhat
aktív tag
Én is így értelmeztem a kommented. Nem gáz hitelre venni, de csak akkor ha egyébként is ki tudnád fizetni. Mert akkor van tartalékod arra az esetre ha esetleg szükség lenne rá, ha nincs fedezet de van tartozás, az nagyon rossz párosítás.
Egy lakásnál már más a helyzet, a királynak sincs annyi pénze, hogy egyben meg tudja venni.
Na de ott viszont ha hitelt veszel fel, akkor maga a lakás a fedezet, különben nem is adna rá a bank hitelt!
-
Srácok, nyugalom! Nem tudtam, hogy a hsz-emmel ilyen vitát indítok. Természetesen mindenki azt csinál a pénzével amit akar,annak ellenére, hogy nem tartom jó ötletnek, hogy olyan terméket vásároljon valaki, amit ne tudna egyben kifizetni (persze nyilván lakás, kocsi kivételnek tekinthető). Ez csak az én véleményem.
Továbbá, azt sem írtam, hogy ne lehetne hitelt felvenni, hiszen a kamatmentes hitel nagyon előnyös. Én is vettem már fel ilyet, annak ellenére, hogy kit tudtam volna fizetni egyben a terméket. A szolgáltatói telefonvásárlás viszont csak ritkán előnyös szerintem, és főleg azoknak jó, akiknek eleve magas a telefonszámlájuk, és 2 évente cserélnek telefont.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
whatwhatwhat #78 üzenetére
A kettő között van, az előbbihez közelítve.
-
Kasya
nagyúr
Miota irja a Samsung egybe a "Note" es "szam" megnevezést? Látom, a honlapjukon is egybe van irva korabbra visszatekintve is, de korabban eddig mindenki es mindenol kulon irta, ha jol emlekszem.
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #71 üzenetére
Mert megszokták. Gondolj bele, te hol vetted a készülékeidet mondjuk 2002-től? Nagyon meglepődnék, ha nagy részét nem a szolgáltatótól. Hozzászoktak az emberek. Új csomag, új teló.
Még akkor is, ha már nem mindig olcsóbb, mint az Edigitalban például. -
whatwhatwhat
aktív tag
Nem vitatkozni akarok, az előbb is leírtam, hogy szerintem is létezhetnek jó ajánlatok, nekem még mindig csak az általános felfogással van bajom.
De két dolgot tudok neked erre mondani: az egyik az, hogy közel sem az összes ajánlat ennyire jó. A másik pedig, nagyon nagyon nem mind1, hogy mennyibe kerül a csomag amiben van az ember, ha egy 5000 forintosról beszélünk, akkor elképesztő hihtetelen kihagyhatatlan ajánlat amit leírtál, de ha egy 20k-s, akkor már mindjárt nem hangzik olyan jól a dolog. -
Macskasy
tag
válasz
Pedig ez nagyon egyszerű : Átlag user kihozza az egyik 2018as flagshipet x szolgáltatótól amiért fizet y-t 12-legtöbb esetben 24 hónapra. 24 hónap alatt a telefonja vagy tönkremegy,belassul,el "öregedik", vagy csak simán "megunja". Mivel lejárt a hűsége ezért megteheti azt hogy 0-ért kihozza a 2019-2020as aktuális flagshipet. és fizeti tovább a meglévő tarifáját.
És még ezekre kapja akkor a bónuszokat pl 8-10giga mobil internet volt a csomagjában amit 2020ra megemel a kedves cége 20ra.
Vagy kihozhat egy aktuális Ájfónt 200.000befizetéssel és a tarifája is csak 12ezerrel lesz drágább havontaEz természetesen nem mindenkire igaz, de a legtöbb előfizetőre többé kevésbé igen
Szerk: Kimaradt a lényeg
Tehát miután lezúzta a telefont és már 12 hónapja használja törött kijelzővel, és a hűsége is pont lejár, úgy van vele hogy ez neki így a kényelmes megoldás.
Félre ne értsetek nem mondom hogy ez rossz, vagy aki ezt csinálja az rossz, nincs ezzel alapvetően semmi gond.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
whatwhatwhat #68 üzenetére
De nem olyan mértékűt, mint amit fentebb is leírtam. Régóta meglévő, mindig pontosan és időben "törlesztett" előfizetéshez esetenként 80-100.000 forintos kedvezményt a készülék árából.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janeszgol #67 üzenetére
Egyáltalán nem, legalábbis nem mindig és még szolgáltatója is válogatja. Feleségemnek hoztam el januárban egy Huawei P10-et a Telekomtól, se induló részlet nem volt, se további kamatmentes részletet nem kellett fizetni, csak a díjcsomagra vállalt újabb 2 év hűségidő volt a feltétel.
-
válasz
Telefont csak Kínából rohadt olcsón érdemes venni...
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ja ne érts félre, nekem azzal semmi bajom, ha valaki ott vesz, ha van ott egy jó ajánlat. Én is vettem már ott régebben, nagyon jó áron. Én csak azt nem értem, hogy miért ez az általános hozzáállás, az elsődleges hely, ahova az emberek telefont indulnak venni, mintha nem is tudnák, hogy máshol is lehet.
-
.Szaki.
addikt
válasz
whatwhatwhat #64 üzenetére
Igaz olyan mintha tűt keresnél a szénakazalban, de időnként lehet találni 1-2 olyan ajánlatot, amivel tényleg beljebb vagy a független árhoz képest.
-
Mi flotta csomagban vagyunk és a közép kategória is már drágább, mint ha bármilyen boltba vennénk nemhogy a felső kategória. Kb 10 éve nem vettem készüléket szolgáltatónál és ez miatt nincs is hűségem bármikor tudok váltani, ha van egy jobb flotta. Ízlések és pofonok...
-
whatwhatwhat
aktív tag
Kedvezményt a szolgáltatás árából is adhatnának a hűség miatt. Ez van pl a upc-nél, nem veszel semmilyen készükéket, megveszed a szolgáltatást, hűség nélkül drágább, hűséggel olcsóbb. Szóval ez az érv nem releváns. De talán valamelyik mobil szolgáltató is csinál ilyet, nem vagyok ebben képben.
(#66) thebear007
Nem értem mire gondolsz. Azt mondod ha hűséggel veszed, akkor -30-40%, mert akkor az a válaszom amit fent leírtam.(#67) janeszgol
Egyrészt igen, ki tudja mibe hogyan építik bele. Másrészt meg, máshol is adhatnak kamatmentes részletet, és adnak is szerintem, ha nem is mindenhol. -
thebear007
aktív tag
válasz
Listaár mínusz 30-40%.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Csak annyit mondok: hűségkedvezmény.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
moleculez #43 üzenetére
Nagyon off, nem is konkrétan neked válasz igazán, csak a kommented miatt jutott eszembe: nem értem ezt a szolgáltatónál telefon vételt, ez olyan mintha a benzinkúton vennénk meg az autót. Persze ha ott is árulják miért ne, de nem értem miért ez a legmegszokottabb, főleg a (legtöbbször) nevetséges áraikkal.
-
Matada2.3
veterán
Mondjuk itt elég lenne a készüléket kifizetni, a tartozékok tök jók, de azért ment ki a divatból a sok tartozék, mert mindenki inkább személyre akarja a szabni a saját rendszerét.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
24/7 online #59 üzenetére
Soha nem mond,hogy soha.
-
Parallaxis
addikt
Nekem volt note4, közvetlen környezetemben note edge, note5, most páromnak note8. Egyiknél sem kell tölteni a tollat.
Persze, mert új funkció lesz, hogy BT-on keresztül távirányítóként is működik a toll a Note 9-nél, ehhez meg kell kraft, ami a kis méret miatt csak így oldható meg. Ez az eddigi note-oknál nem volt.
-
Parallaxis
addikt
Szerintem senkinek sem szabadna olyan telefont vennie, amit nem tud egyben kifizetni.
Hülyeség. Amíg a részletet gond nélkül be tudja illeszteni a költségvetésébe, addig miért is gond ez?
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
Vagyis amíg a részlet nem okoz gondot, addig simán bevállalható ez bárkinek.
Vagy a sznob kivagyiság beszél belőled, hogy nehogy már bárki meg tudja venni azt az árucikket, amit te megveszel??????
------
Egyébként én is simán ki tudnám egy összegben fizetni bármelyik készüléket, de soha nem teszem ezt, mert addig is nálam dolgozik az a pénz és nem a szolgáltatónál. Amíg nincs kamat, addig soha nem fogom megvenni egy összegben.
-
válasz
thebear007 #56 üzenetére
Nem mindenki olyan vállalkozó, hogy így simán leírjon autót-telefont-miegyebet. Nem hülyék találták ki az áruhitelt, jót tesz a gazdaságnak is, látszólagosan növeli a vásárlóerőt is.
Offabb:
Én is hitelre vettem autót, és? Nem nulláztam le a készleteimet, a fizuból simán megy a törlesztő (sőt azóta jobb a fizetésem...), hol is van a takaró kérdés? Akinek nincs megfelelő hitelképessége, az úgysem kapja meg... -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
24/7 online #54 üzenetére
"Mert nem tudhatom, hogy mi fog közbe jönni!" Hát ez az,kitesznek,ésnem tudhatod miből fizeted a hitelt...
-
24/7 online
csendes tag
Azt gondolom, hogy 0%thm-re elhozható bármi ami ésszerű keretek közt mozog.
Ha 0% thmre van, nem adod ki egyben azt a sok pénzt, mert a gáz szerelőnek nem mondhatom, hogy nem-e lehetne két részben kifizetni a 80000Ft-ot a kazán javításért, a fogorvosnak szintén nem mondhatod ezt!
Gondolkozzunk néha mielőtt ilyen drasztikusan fogalmazunk.
Sosem tudni mi jön közbe, amit nem lehet részletre kifizetni!
Nem keresek rosszul, nem szeretem a hitelt, de ha elromlanak a pc-m, és kéne egy laptop akkor nem fizetném egyben! Thm-re 10 havi részletben. Mert nem tudhatom, hogy mi fog közbe jönni!
A Devizásokat pedig hagyjuk!
Röviden egy mondatban, ismerősöm is felvette lakásra, nem volt más lehetősége, Ő ott azt mondta Forintban szeretné mire azt mondták csak frankban lehet. -
Kasya
nagyúr
válasz
TheBikerider #51 üzenetére
A TV-ben a Mercedes es Audi reklamokat szoktak befejezni egy vagokeppel, hogy "lizinglehetőségekért keressen bennünket". Lassan mar a telefon raklamok vege is ez lesz..
-
Engedjétek el a “hitel” mizériát. Senkinek sincs igaza! Hiába magyarázza mindenki a magáét.
Elég szomorú,hogy egy rohadt telefont hitelre kell megvenni a többségnek,meg bármi mást...
(Némi emberség,empátia,stb.szorulhatna egy-két egyénbe.)
Kinek nem inge......
-
<Lacy85>
addikt
A síró devizások is megérnek egy külön regényt.
Vegyük fel a CHF-et HUF helyett, mert mennyivel olcsóbb a törlesztő.
De esetleg gondolkodni, hogy ennek milyen veszélyei vannak, mi van, ha elszáll az árfolyam...
Azt nem kell, csak sírni állambácsinak, amikor nem tudják fizetni.
Szóval igen, senki nem kényszerítette őket, csak manapság gondolkodni már luxus. -
válasz
Polarstar #27 üzenetére
Egy speciális WACOM réteg van a kijelzőbe építve, és az érzékeli a tollat. A nélkül használhatatlan, és ez csak a Note sorozatnál meg pár Samsung tabletnél létezik (meg persze a WACOM tábláknál).
(#30) guminyúl: a Note9-nél kell, mert BT-s lett.
(#37) guminyúl: de nem kell foglalkozni a töltöttséggel, mert ugyanúgy (is) működik, mint a régi, rendes toll a Note8 és elődjeinél, a BT csak az új, távirányító funkciókhoz kell.
-
icemad
nagyúr
Csak nem kicsivel. Én pl. Havi 40 eurót fizettem az s8 ért és 45 eurót az s8 pluszért. 0 euró befizetéssel 2 évre. Ebben persze benne van a korlátlan hívás és net is... És most előrendelhetem az új Note-ot, ugyanennyiért. Nem kell semmit csinálnom, csak online jelezni, hogy ez kell. Számold ki, hogy mennyibe kerül majd nekem...
-
doooo
veterán
Ha valakinek adnak hitelt, akkor azt a pénzt is arra költi, vagy arra veszi fel a hitelt, amire akarja. Hangsúlyozom, ha adnak. Bármilyen megbízhatatlan körülmények között tengődő embernek általában nem adnak. Ha pedig valaki nem fizeti vissza a hitelt, úgy, ahogy előre van látva, akkor megkapja a büntetését érte. Tehát ismét ott tartunk, hogy mindenkinek a saját döntése, hogy mire költi a pénzét, vagy mire kér haladékot, kölcsönt, a következmények pedig, melyeket az adott döntés von maga után, szintén őt terhelik.
-
captainjack9
csendes tag
[link]
ha csak ezek az újdonságok... Mondjuk a kamerára ráfért egy szín optimalizáció, mert kicsit túl szaturát -
guminyúl
tag
Eddig nagyon nézegettem, de akkor inkább egy note8. Ez nagyon béna lépés.
Persze azért megvárom a bejelentést, de azért (is) volt kényelmes a toll, mert mindig kéznél volt. Azt nézegetni, hogy éppen hogy áll az akkuja, elég kényelmetlen a korábbiakhoz képest.
Hacsak nem lesz a tollban is 4000-es akku, nálam ez fekete pont, akármilyen színes is cserébe.
-
bedibazsa
senior tag
Ezzel nem értek egyet. Én nem tudok/akarok egyben kifietni egy telefont. A fizetésem átlagos, de a budapesti albérlet olyan kurv@ drága, hogy nem tudok miatta összekaparni egyben - telefonra - 150-200 ezret. Tisztességesen fizetem a törlesztőt, a szolgáltatással egyetemben. Nem vagyok élhetetlen, van diplomám, értelmes családból származom és igénylem, érdekelnek az új telefonok. A hobbim mellette a zenélés, a hangszerem annyi, mint egy iPhone X, azt nem veszem hitelből, de telefont igen.
-
-
collecting
tag
válasz
TheBikerider #32 üzenetére
Sőt, ingyen pénzt! Vagy a legjobb, alanyi jogon járjon alapfizetés, munka nélkül.
Szvsz mindenki olyan telefont és kütyüt vegyen, aminek egyben ki tudja köhögni az árát. A többi az már erőn felül van. -
Ingyen hitelt mindenkinek!
-
kchris78
veterán
azert mondjuk a legutolso statisztika sokat leir miszerint a legcsorobbak jobban el vannak latva szorakozoelektronikaval es mobillal mint akik gazdagok... (a'la hvg) Eleg ezt osszevetni azzal hogy egyik nagy it ceg feje sem engedte a tablet/mobil kozelebe a gyereket mert fuggoseget okoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, a V-Bucks nem véletlen, a Fortnite ideiglenesen Samsung/Note 9 exkluzív játék lesz 1 vagy két hétig.
-
guminyúl
tag
"A tollon található gombbal viszont vezérelhető lesz a kamera is, negyven másodperc töltés után ezt, meg minden egyebet is harminc percig tudjuk majd intézni a tollal."
Ez mit jelent?
-
Viper26
nagyúr
"Fortnite Gaming csomagot, ami 15 ezer V-Bucksot is jelent" - Tényleg itt tartunk?
-
Kasya
nagyúr
mindenkinek szabadjon arra költenie a pénzét, amire akarja.
A saját pénzet, igen. A hitel azonban nem az.Fellhasználók nekik tetsző színű stylust választhatnak, ami elvileg a zárolt képernyőre írt szöveg színét is meghatározza majd
Tehat ha fekete tollat valasztok, akkor fekete szinnel fog irni AOD-re? Az vicces lesz
Szerintem ez igy fake news. De ha igy is lesz, biztos lesz ra valami mod, ha gyarilag nem is engedik.A fejest arat nem ertem a cikkben. Melyik modell az, ami kint 300 USD, itthon meg csak 50k JMF?
-
eliterob
tag
Jézus ember mi van veled? Ha valaki hitelre vesz ilyet akkor mi van? Fizeti rendesen aztán annyi... Nem mindenki milliomos mint te
Attól még igénye lehet a szépre és jóra függetlenül attól hogy olyan munkát végez amit nem fizetnek meg amiről nem ő tehet. Vagy esetleg cserelned kéne velük hogy legyél azon az oldalon is... -
Rothmanakos
tag
válasz
collecting #15 üzenetére
Lassan ott tartunk, hogy a "többmilliós tétel" és a telefon kb ugyanaz lesz
-
collecting
tag
tipikus érv a hitel mellett. miért üljek 400ezren és fizetgessem részletekben, mint egyben kicsengessem, ha telik rá, és így nem tartozok senkinek. ez nem akkora összeg, amit az ember meggondol, hogy részletekben fizesse-e, ekkora pénzzel nem jutsz sokáig. egy többmilliós tételnél már megértem ezt az érvelést, de egy telefonnál nonszensz.
-
doooo
veterán
Szerintem pedig mindig, mindenkinek szabadjon arra költenie a pénzét, amire akarja. Ha rossz szemmel is néz rá valaki más, mindenkinek, minden erkölcsi és egyébféle joga megvan ahhoz, hogy szabadon dönthessen a kiadásairól. Elvégre a haszna se, illetve a kára se érint senkit se, az adott személyen (esetleg közvetlen környezetén kívül). Majd ő eldönti, hogy jó, vagy rossz döntés volt.
-
válasz
collecting #9 üzenetére
Szerintem senkinek sem szabadna olyan telefont vennie, amit nem tud egyben kifizetni. Van is egy mondásunk rá: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Hatalmas +1.
Mindig megjelennek a károgók, csak nem értem mire fel. Aki minimálon él, az úgysem fog a Note széria felé nézni, ennyire egyszerű.. -
fornettisuti
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
Minimum egy Dex kellene még ebbe a csomagba és _talán_ megérné.
-
gyurma888
aktív tag
Ezeket ingyen kéne mellé adni, ha már érdemi újítást nem tudnak felmutatni, vásárlócsalógatás csillagos 5ös
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest