- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
Ne adj arra sok esélyt, hogy ez lesz benne, mivel már gyártósoron vannak az új iPhone-ok, és ha csak most jelentették be, hogy készvan, akkor biztos hogy nem ez lesz az i5ben(meg mintha rémlene, hogy valami más cuccot raktak volna bele, de meg nem mondom hol olvastam).
(#12) milangfx
Meglehetne elméletben, csak akkor az általad említett problémák jelentkeznének.Nemlenne elég 7mm-es a készülék, és 7,5 el meg már senki nem venné meg, mert dudorodna tőle a farmerzseb.De szerintme idő kérdése, és ezek az érzékelők is törpülni fognak, ha nem nagy mértékben, akkoris.
De mivel ezek telefonok, igyekeznek(szerintem) a lehető legkissebb-legjobb párost megcsinálni, és az elöbb említett tulajdonság fontosabb mint az utóbbi(sajnos). -
0xmilan
addikt
Azt várhatod, mert ez később fog a a piacra kerülni, mint az ájfón -amúgy nem értem hogy került megint ide -, meg gondolom abba már rég megvan a kamera, nem ilyenkor kezdik el fejlesztgetni. Az sem kizárt, hogy az apple később levédeti, mint saját fejlesztés és majd ezzel fogja perelni a sonyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest