- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Televan74 #28 üzenetére
Semmi gondom az AMD-vel volt bőven cpu és gpu vonalon sőt, sok-sok évig csak AMD cuccaim voltak. Egyszerűen csalódtam benne, amióta Intel+Nv-re váltottam sokkal stabilabb a rendszerem és még tuningban is jobb. Nem mondom hogy egyszer nem fog felnőni a feladathoz az AMD, de szerintem az nem egy tízezer magos cpuval lesz. Én nem fikázom az AMD-t, egyszerűen csak azt látom hogy erőlködik. Ez a Ryzen is inkább az olyan alkalmazásokra való amiben számít a minél több szál. Ja és a 16 magos Ryzen se lesz olcsó azt azért ne feledjük.
-
Joshi
titán
Hiába vesz egy 16 magos gamer konfigot ha abból 6-8 mag pihen, inkább veszek 8 magos Intelt magasabb órajellel. És ugye gpu terén is jobbak az nvidiák. Ez az én véleményem.
(#11) Abu85 az Intelnek még nincs új architektúrája, legalább is a piacra még nem jöttek ki vele. Addig nem tehet mást mint a jelenlegit reszelgeti. Ahogy rudinak is írtam én biztos hogy nem a 16 magra cuppannék rá ha a játék az elsődleges.
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core i5-13500 OEM
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged