- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1rus
tag
Koszi. A harombol akkor a miui optimalizacio a fejlesztoi beallitasokban megvolt, a zarolast a memoriaban rosszul ertelmeztem mivel azt hittem az nem a kis lakat ratetele hanem valami extra, a harmadikat meg rosszul irtad, mert az nem egyszeri teendo, hanem minden appnal meg kell csinalni, plusz ha uj appot felteszel, akkor annal is megint, tehat erre nincs rendszerszintu lehetoseg a beallitasra. Raadasul ez a 3. opcio ugyan az mint a 2. csak mas feluleten (tedd ra a lakatot valamire amin nincs, aztan nezd meg a 3. opcioban a listaban, es mar ra lesz teve hogy nincs korlatozas
) Egyebkent neten utanaolvastam a miui optimalizacionak, es allitolag mar annak a kikapcsolasa onmagaban is eleg, hogy ne dobalja ki a memoriabol az appokat, de jobb biztosra menni ugyhogy hasznalom a lakatot is.
Szoval osszegezve: akinek kilovoldozi az appjait a lelakatolas ellenere is, az kapcsolja ki fejlesztoi beallitasokban a miui optimalizaciot, es tobbet nem lovi ki ha minden igaz, de a lakatolas onmagaban nem mindig eleg sajnos.
-
hombre[EU]
veterán
-
v1rus
tag
-
prolad
addikt
Igen, tudom, hogy van ilyen lehetőség, de vagy működik vagy nem. Még akkor is, ha az alkalmazásvátónál az adott alkalmazást zárolom.
Egy példa: endomondo appot használok túrázáshoz, min 4-5 órán keresztül, sokszor a duplája. Telefon a zsebben, app logolja a távolságot, meg a helyet, kb óránként ránézek. Xiaomi teljesen hülyeségeket mér, elvesznek szakaszok a távolságból, vwgy csak szimplán kilövi. Teszteltem melóba menet, egy moto z (akkor épp azt használtam) , egy héten át minden nap kimérte, hogy 8km a távolság. Xiaomi többnyire ürítette a memóriából (pedig csak kb egy órás az út), vagy 4-5 kilométereket írt és teljesen fals időket,akárhogy állítottam a ramkezelést. OP-nál szintén nincs ilyen gond. -
prolad
addikt
Ami ennél az összehasonlításnál releváns az a Mix és a Mix 2s (a többi a redmi széria valamely tagja, saját árszintjükön mindegyik jó vagy kiváló, azokkal nincs is gondom), UFS tároló, 821 és 845 (amiket felsoroltam fentebb gyártókat többségében hasonló szintén hasonló felszeteltségű készülékek), nem a hardver limitált. Lehet itt is kapni fogok, mert a Mix2s tulajok nagyon elégedettek, én nem éreztem elég jónak, gyorsnak a rendszert ezen az árszinten. Továbbra is fenntartom, hogy a Xiaomi még nem az igazi a felsőkategóriában, de azért látható a fejlődés. Nyilván kinek mi jön be, nagyon sokáig használtam MIUIt, top 3 felületben ott van, de az OP féle rendszer számomra még így is egy nagyságrenddel jobb.
v1rus
A frissítéseknél sokat segítene, ha egységesítene a Xiaomi és nem lenne külön china meg global (meg eu?) ROM. Ha valami új jön, az egyszerre jönne mindenhova. A felület nyilván ízlés dolga, a MiUIt is meg lehet közel stock külsőre csinálni, de az optimalizációnak felületfüggetlenül jónak kell lennie. Ha ezt és a Ramkezelést megoldják, akkor semmi gond (meg rakják rendbe az értesítéses felületet és kapjon egy AOD-t, ha ezek nincsenek benne a 10esben), rendben van a MIUI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest