- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A Pixel-féle droidnál egy kicsit jobb az OOS. A stock droid tényleg fapad, az OOS pont annyit ad hozzá amennyit kell (pl. offscreen gesztusvezérlés). A MIUI meg a másik véglet, szinte mindent belepakolnak, csak találd meg mit akarsz beállítani. Az h a MI8-nál (MIUI 10) gyk. ki kell kapcsolni mindenféle (akku)optimalizálást, plusz még azt is külön beállítani h ne törölje az alkalmazást a memóriából (és ennek ellenére mégis kidobálja ha olyan kedve van), sztem kicsit durva. A MI Band programját egyik telefonomon se kellett külön beállítani h fusson, a MI8-nál meg legalább 3 helyen kell engedélyezni h futhasson: autostart, akkuoptimalizálás ki, memóriában tartás be... Inkább a stock droid akkor, aztán ha valami kell akkor beállítom/telepítem azt amit kell.
-
v1rus
tag
Koszi a valaszt. A memoriakezeles az tenyleg botranyos tud lenni MIUI alatt, ez igaz, en sokaig nem figyeltem fel erre, nem volt gond belole, de mikor elkezdtem Wazezni, akkor egy ido utan kilotte szo nelkul, maskor meg a Spotifyt szokta, mindkettot lezart kepernyonel. Es a slussz poen tenyleg az, hogy rateszem a lakatot, hogy ne zarja be, es megis... na ettol azert bennem is felment a pumpa.
A frissitesek akkor annyibol jobbak, hogy gyorsabban jonnek az uj verziok. De azt azert lassuk be hogy OP telefon van 6 db kb, amire frissiteni kell, Xiaomi meg csillio (ami alapvetoen szerintem inkabb hatrany mint elony, de jelen esetben ugye ez a kerdes szempontjabol enyhito korulmeny). Ellenben a csucstelokra Xiaomi is nagyon hamar adja az uj android verziokat, de napokban szamolva lehet gyorsabb az OP, nem vitatom.
A MIUI10 szerintem a 7-es ota a legjobb es legszebb, nalam gyorsabb is erzesre, mint eddig barmelyik volt (pedig csak egy Redmi 4 Prime van a kezeim kozt). Volt persze a Xiaomi elott sok masik telom nekem is, Xperia, Motorola, Nexus, stb. Szoval ismerem a stock, es a bloatwarrel telepakolt androidokat is. Amig nem volt MIUIhoz szokva a szemem, nem fajt a stock android puritan kinezete, de azota nagyon banto. Viszont azert is kerdeztem ezeket, mert gondolkodom kovi telokent egy OP-n, es te is csak megerositettel tobb dologban, hogy jo az. Viszont a stock android kozeli kinezet visszatart, pedig a funkcionalitas joval tobb, mint a stock, ezt tudom. Meg1x koszi az infokat. -
v1rus
tag
"ha az OP nem lenne annyival jobb szoftverben"
Ezt kifejtened kicsit bovebben? Nem kotekedes, tenyleg kivancsi vagyok, mert nekem Xiaomi van most is, elozo is az volt, tobbszor volt rajtuk custom ROM, ami nem MIUI, de mindig visszatertem ra par het utan max, mert annyira kellemes a szemnek, es rengeteg kenyelmi es hasznos funkcio van benne. Frissites van hetente, vagy stabil agon parhavonta, tehat ez sem lehet ellenerv. Elfogult azert nem vagyok, ujabban bugos is tobbszor, meg az android alapverziok is elhanyagoltak, szoval van azert urom is az oromben. De ezt leszamitva nem igazan tudom elkepzelni, meg erre hogy tud sokkal jobb lenni az OP, ezert kerdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest