- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
fatpingvin #29 üzenetére
Nincs ezzel baj, csak ne értetlenkedj hogy te máshogy gondolkodsz mint a többiek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #27 üzenetére
Hát, hallotam már hírét, hogy a világ egyes tájain az önbecsülés kilóra eladó, de én azért inkább néznék helyette egy kevésbé csillámpónis esernyőt.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #26 üzenetére
csak hogy borzoljam a kedélyeket (nem azért, hanem hogy láttassék a másik oldal is) hasonlóan állok a ruházkodás kérdéséhez is. utolsó szempont hogy milyen színe van, praktikus legyen és kényelmes... esőkabát pl felőlem lehet neonrózsaszín is ha a választékból a kényelmes és vízálló kategóriában csak ez volt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Biztos az a csavar is állandóan szem előtt volt.
Nem igazán jó hasonlat. Egyrészt, mert egy "eldugott" alkatrészről van szó, másrészt meg az idióta sufnituningol történet nem egyenlő a gyári dizájnnal.
Ennyi erővel minek vesz az ember ráillő ruházatot? Miért nem jó a fluoreszkáló neonrózsaszín alapon babakék pöttyökkel díszített zubbony? Csak egy szín, nem ázol el jobban tőle, mikor esik az eső. Az olcsóbb, de három számmal nagyobb gúnya is, amiben úgy néz ki az illető, mint egy autista bohóc, pont ugyanúgy eltakarja a habtestet, mint a megfelelő méretű, ha nem jobban, szóval a funkcióját ellátja. Tulajdonképpen az is, ha feltekeri magát a nagyi csipkefüggönyébe, a fejére meg nejlonzacskót húz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy ha valakinek nem mindegy, hogy egy használati tárgya hogy néz ki. Pláne, ha állandóan szem előtt van.
-
Noukoum
veterán
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Pont ezért kérdeztem hogy te mindent ez alapján válaszoltol-e? Értsd meg másnak a számítógép is dekoráció.
-
Noukoum
veterán
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Nem csak dekorációnak? Mi van ha valaki mindkettőt előnyben részesíti számítógép vásárláskor?
-
törölt tag
válasz
-Faceless- #10 üzenetére
Már nem azért, de az alapfelvetés épp az ellentétéből indult ki, hogy ez a memória semmi olyat nem tud, amit ne tudna más memória is. Egy limitált Toyota, ha úgy tetszik.
-
snecy20
nagyúr
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Ezt minek kérdezik meg minden ilyen hasonló hardveres hírnél mindig?
-
Noukoum
veterán
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Mindent ezen szempont alapján választol ki az életben?
-
atok666
őstag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
A ketto egyutt nem megy? Kizarja egymast?
Atok
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Az emberekben van egy vonzódás a különleges, a ritka felé.
Hardverben, vagy fogyasztási cikkekben úgy általában ez engem se mozgat. Na jó, limitált Iron Maiden díszdoboz pl. fellelhető a háztartásban, de az dísz. -
fatpingvin
addikt
ezt csak én nem értem hogy mi értelme? limitált szériás hardver... még ha tudna valami olyan extrát amit más nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged