Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #27 üzenetére
Hát, hallotam már hírét, hogy a világ egyes tájain az önbecsülés kilóra eladó, de én azért inkább néznék helyette egy kevésbé csillámpónis esernyőt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Biztos az a csavar is állandóan szem előtt volt.
Nem igazán jó hasonlat. Egyrészt, mert egy "eldugott" alkatrészről van szó, másrészt meg az idióta sufnituningol történet nem egyenlő a gyári dizájnnal.
Ennyi erővel minek vesz az ember ráillő ruházatot? Miért nem jó a fluoreszkáló neonrózsaszín alapon babakék pöttyökkel díszített zubbony? Csak egy szín, nem ázol el jobban tőle, mikor esik az eső. Az olcsóbb, de három számmal nagyobb gúnya is, amiben úgy néz ki az illető, mint egy autista bohóc, pont ugyanúgy eltakarja a habtestet, mint a megfelelő méretű, ha nem jobban, szóval a funkcióját ellátja. Tulajdonképpen az is, ha feltekeri magát a nagyi csipkefüggönyébe, a fejére meg nejlonzacskót húz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy ha valakinek nem mindegy, hogy egy használati tárgya hogy néz ki. Pláne, ha állandóan szem előtt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest