Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MckBck
csendes tag
Nekem is az volt a tapasztalatom, hogy a 4500 mA/h akku nem tart ki tovább mint a 2800-as. Utánaérdeklődtünk, és az derült ki, amit sejtettünk, a firmware nincs felkészítve a 4500 -as akkura, ezért rosszul jelzi ki a töltését és a merülését is. A probléma megoldásán már dolgoznak a fejlesztőik, előbb vagy utóbb lesz hozzá új firmware. Addig én csak a 2800-ast használom.
-
magyar895
csendes tag
Fentebb írták már, hogy lehet a telefon nincs tisztában azzal ,mekkora aksi van benne
Előfordulhat ez szerintetek?
Ha valaki akinek van 4500-as aksija kipróbálná mindkettővel, hogy 10-%os töltöttségnél bekapcsolja wifit gps-t bt-t (csak ,hogy jó gyorsan merüljön) és mérné, hogy mennyi idő múlva kapcsol ki egyikkel illetve másikkal akkor az közelebb vinne minket az igazsághoz (és sokan megköszönnénk szerintem)
Tegnap ismét nyúztam a gps-t egy kicsit és továbbra is jó véleménnyel vagyok róla,de most valamiért az első jeltalálat viszonylag sokáig tartott (kb 10 -12 perc, igaz ez autóban sűrűbb erdő alatt volt), de utána stabilan és pontosan tartotta
Két negatívumot viszont megemlítek:
- hívásközben ha kihangosítom, akkor ugye elsötétül a képernyő egy idő után és utána sehogy sem tudom életre hívni, hiába nyomkodom a gombokat, teszem az arcomhoz és veszem el tőle, nem reagál semmit, csak a piros fizikai gombra de akkor meg le is rakom azzal a lendülettel, gondolom a közelségérzékelő nincs szoftveresen felkészítve erre és nem tud mit kezdeni a szituációval, mert ha nincs kihangosítva akkor teszi a dolgát szépen-a másik nem köthető egyértelműen a telefonhoz de érdekes: van egy locus pro nevezetű navigációs program, aminek a segítségével (számítógépen való előkészítés után) megoldható, hogy Magyarország egész (vagy amelyik részére épp szükségünk van) turistaút hálózata offline elérhető a telóról ( ha valakit érdekel tudok segíteni benne). Ehhez felmásoltam az sd kártyára egy 3,6 gigás fájlt, majd elindítottam a programot és gyönyörű szépen működött, minden ok volt.
Kiléptem a progiból ment közben a gps log egy másik progival, vissza akarok lépni a locusba és sehol nincs az előbb betallózott fájl. Keresem fájlkezelővel, semmi. Megnézem a kártya kapacitását: 2 giga foglalt amiből 1 giga zene. Valahogy eltűnt az sd kártyáról, hogy a program okozta ezt vagy a telefon az kérdés, de hamarosan újra próbálom.Viszont 3 hét használat után fagyásom még nem volt semmi.
-
-
MckBck
csendes tag
Nekem az a benyomásom, hogy a telefon nincs tisztában azzal, hogy 4500 mAh-ás akku van benne. A lemerülés karakterisztikája ( töltöttség %-os kijelzése) nem nagyon van összefüggésben a használat intenzitásával. Nekem az elmúlt 6 órában folyamatosan 14%-ot mutat, és közben be van kapcsolva a wifi és a GPS is. Szeretném megvárni, hogy teljesen lemerüljön, de egyelőre nem megy lejjebb a töltöttség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A cseh gyártó várva várt újdonsága nem csupán hardveres téren ígér előrelépést, hanem külsőleg is, hiszen IP67 védettséggel rendelkezik, és még ütésálló is.
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest