Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

alansmithee
tag
mint látjuk hiába strapa telefon stb meg ficem facom IP szabvány sokat nem ér... amig egy telefon zsebből kiesve rommá tud törni holott azért volt 94ezer mert ütésálló közben meg ugyanezt a hardware-t szebb/nagyobb kijelzővel esetleg jobb kamerával meg lehet venni 30ezerrel olcsóbban a szoftveres támogatottság így is úgyis kritikán aluli akkor szerintem van értelme elgondolkodni ha az a fontos hogy ha kiesik a kezemből ne essen szét egy "hagyományos telefon" + igényesebb szilikon tok +jobb minőségű fólia.. nem tudok / merek tanácsot adni komolyan... nekem anno több mint 10 éve volt egy m35ös siemens-em...
 zuhant 15m-t ment át rajta autó stb stb... aztán egy mámoros estén rálöttyent fél korsó sör és soha többé nem tért magához 
 talán a víz és porvédelem miatt van értelme ennek a telefonnak ( a különböző nyílásokat védő fedelek tényleg passzentosak és úgy néznek ki mint ami jól zár, de hogy mennyire időtálló az még kérdéses ) de az ütést azt csak és kizárólag valami facca tokkal tudod kivédeni valami beletevős tépőzáras fekvő álló csatos gyögyvászon szörnyeteggel pl.. [pl]
talán a ( de tényleg TALÁN ) a Lenovo s750 lehet alternatíva ehelyett ami azt hiszem ugyanezt az IP szabványt tudja, én vennék rá valami vastag szilikon tokot ami ad neki jó nagy peremet a kijelző körül, és valami vagány fóliát és mindezt bele a fent linkelt tokba
 vagy marad az emberek igencsak túlnyomó többségének elég jól bevált módszere hogy vigyáz a készülékre mint a szeme fényére 
 de persze van hogy erre nincs lehetőség, ezt is megértem...
ha csak klasszikus használatra kell azaz telefon sms akkor meg ő [link] lehet a befutó.. ilyen is járt már nálam... brutális darab... tudom evolveo ez is de egy "buta" telefonon olyan sokmindent csak nem tudnak elkúrni... haverom ilyet használt a strongphone előtt ( és most helyett is ) havonta egyszer kell tölteni...
 hangminőség kérdéses ( én mindig szarul hallom őt ) de célra végszükség esetére tökéletes... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

zuhant 15m-t ment át rajta autó stb stb... aztán egy mámoros estén rálöttyent fél korsó sör és soha többé nem tért magához 
 talán a víz és porvédelem miatt van értelme ennek a telefonnak ( a különböző nyílásokat védő fedelek tényleg passzentosak és úgy néznek ki mint ami jól zár, de hogy mennyire időtálló az még kérdéses ) de az ütést azt csak és kizárólag valami facca tokkal tudod kivédeni valami beletevős tépőzáras fekvő álló csatos gyögyvászon szörnyeteggel pl.. 
 de persze van hogy erre nincs lehetőség, ezt is megértem...