Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

alansmithee
tag
samsung az megint a másik véglet teljesen mindegy hogy a filléres vagy a nagyon sok filléres végéről beszélünk a palettának.. igazán megfogható problémám bajom nincs vele de ha bemész egy használt telefonokkal foglalkozó üzletbe a telefonok 85%-a samsung lesz... véletlen nem lehet
 az hogy a note 2-vel is így bánnak külön gusztustalan... értem én ha szar valami és már állásfoglalás is van akkor cseréljék ki, de nem ám...mellesleg ez a telemaxgsm... telefonon elérni nem lehet őket...az e-mailre amit írtunk válaszoltak de ilyen nesze semmi fogd meg jól alapon csak ideges lettem tőle...
ez a szörnyű hogy már eleve fel vannak ezek a dolgok tüntetve a szerviz honlapján... pl azért vesz a paraszt "strapa telefont" hogy a zsebében megnyomódva esetleg véletlen elejtve ne pusztuljon el a 100 ezres készüléke... de mivel ez a tróger banda ezeket így feltüntette már nem lehet rajtuk fogást találni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
 - Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az hogy a note 2-vel is így bánnak külön gusztustalan... értem én ha szar valami és már állásfoglalás is van akkor cseréljék ki, de nem ám...