Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

B.B.B.B
csendes tag
válasz

magyar895

üzenetére

Örömmel konstatáltam, hogy a hangos a belső hangszóró és jó a mikrofon.
Nagyon kíváncsi vagyok a térerőre... nekem is szükségem lenne egy jó antennájú telefonra. A munkám során és kietlen helyekre tévedek... A SONIM-nál a marketing (nem emlékszem pontosan...) "...növelt hatékonységú antenna..." volt - és működött is.A túrázási térképeket valóban jó lenne használni... egy Garmin kézi GPS-el nem lehet telefonálni.
Sok helyen azt lehet olvasni, a telón lévő Android "pure factory Android", azaz mentes, minden előre feltöltött/telezsúfolt programsallangtól... ez üdvözítő. Én még sohasem használtam Androidot... most egy buta telefont használok: halk belső hangszóróval és gyenge antennával. ...viszont MacBook Pro-t használok 20 év PC használat után... a tapasztalat egyértelmű volt: miért nem kezdtem el hamarabb szemezgetni az almáskosárból? Ennek ellenére nem vennék almás telefont (igaz vannak rá klassz outdoor tokok - OtterBox, Peli, Ballistc), mert ha árat nézed majdnem két EVOLVEO Stronphone Q4-t lehet venni egy iPhone 4S 8GB (és nem 5 vagy 5S !) árából... itt a hivatalos árra gondolok természetesen. Szerintem akármilyen tokot veszel egy iPhone-ra hamarabb tönkremegy adott esetben, mint ha két EVOLVEO Q4-et szándékosan akarnál lezúzni.Apropó: a teló kommunikál vajon Mac-el (OS X Mavericks)?
Várom/várjuk a antenna hatékonysági tesztjét...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - GeForce RTX 3060 (OEM HP)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örömmel konstatáltam, hogy a hangos a belső hangszóró és jó a mikrofon.