- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát jó, most végigböngészve a híreket én sem találtam igazán olyat, ami rossz fényben tünteti fel őket, pedig valahogy nagyon az maradt meg bennem, hogy még kötöttebb lesz, mint a többi rendszer, csak drágábban.
én is amúgy örülnék neki, ha jól szerepelne, mert nagyon kellemes kis rendszer, plusz a Pré szép is kifejezetten. bár most nem cserélnék telefont egyelőre, főleg nem szerződéssel, de azért minél több opció van, annál jobb -
törölt tag
lehet, hogy nincs szoros összefüggés a szabályzás meg a szemét mennyisége közt. végülis egy jó keresővel meg értékelő rendszerrel orvosolható, gondolom. meglátjuk ez a szabadásg hogy válik be, elvileg a Maemo is hasonló elveket követ, kíváncsi vagyok mennyire fogadja be a (felhasználói/fejlesztői)világ.
hmm, hirtelen nekem sem jut eszembe igazán sok lépésük, de azért nem egy ilyen tiltásról meg megtorlásról lehetett olvasni. az én szememben nem tesz jót egy cég presztizsének, ha ilyen hírek jönnek róla, és nem mondjuk érdemi információk a fejlesztésről/megjelenésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest