- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt egy elutasítós történetük, de abban echte megmondták, normálisan fogalmazva, hogy a program egy olyan privát API-t használ, ami nem végleges, később tervezik publikálni, így nem támogatják.
Kiemeltem a szerintem fontos részt. Ez még bőven a mostani nyitás előtt volt, ennél csak jobb lesz a helyzet. Forrás.
"NaNPlayer is using APIs that are currently private because they will change significantly in a future release. Although we aren't able to support the functionality that JC needs right now, we are listening to the community to help prioritize which APIs and features we put into webOS.
While we can’t accept NaNPlayer into the App Catalog right now, we are not rejecting it, and we are happy for it to continue life as a homebrew application until we get to the point where we can release public, supportable APIs for the functionality that it requires.
Chuq Von Rospach
Palm Developer Community Manager" -
Én részemről nem hiszem, hogy jelentős összefüggés is lenne a szemét mennyisége és a központi szigor között. Nagyon magas a szemét aránya S60-on (a publikus SDK/self-signing sokkal többet nem enged), az App Store-ban (olcsó bekerülés, a szemetet nem szűrik igazán), Android Marketen (nincs szűrés, van helyette sok hobbiprogramozó, aki a legapróbb Hello Worldjét is feltölti) egyaránt. Windows Mobile-on (ahol semmilyen szűrés vagy korlát nincs) nem tudom, az érzésem az, hogy arra általánosságban nem fejleszt senki (
), a BB-ről meg a Palmról meg egyáltalán nem tudok semmit.
Mi lett az antipatikus lépésekkel? Csak szubjektíven tudok válaszolni. Úgy tűnik nekem, mint az átlagbirkának, fél év a memóriám
Kettő jutott eszembe: 1) a WebOS-t másoló Palm OS UI legyilkolása (shit sucks, régen volt, és egyébként se érint, az érzelmek meg kihaltak), ill. 2) a kötelező OS frissítések, amik akár maguktól is feltelepülnek (ez az új hozzáállás ellensúlyozza ezt). Másrészt meg kell ismét valami újdonság, ami talán jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest