Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #33 üzenetére
megemelte alatt azt értettem, hogy magasabb lábat rakott alá.
természetesen nem azt mondom, hogy mindenhová jó a robotporszívó, gondolom pici a lakásod és emiatt kell ennyit pakolni, de egy nagyobb helyen ahol ez az arány 5-10%.
A minden második alkalommal nem tudom mit jelent, nálunk most minden nap-kétnaponta felporszívóz a gép. Ez előtte 2hetente volt.
-
válasz
t72killer #22 üzenetére
Ez a digitális agyhalál időszaka lesz, nem a digitális csoda ideje. Ezzel együtt el tudom képzelni, hogy "frissíthetetlen" egy nooooormális sütő-hűtő-mosogatógép élettartamot nem tud elérni egy ilyen gép. Ez érték- ember és anyagiak totális pazarlása.
Még senki sem erősítette meg, hogy az okos gépek jobbak, különbek és takarékosabbak lennének mint egy hagyományosabb, de fejlett konyhagép.
FeketeLaci: A Horst Fuchs kijelentéseddel nem értek egyet, mert azok a termékek a maguk formájában jók voltak, a kis cégeknek az ilyen feltünű direkt marketing sok esetben jobb, mint a leveszem a teszkó polcáról értékesítés.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
t72killer #19 üzenetére
Rezbevonattal keszulnek a legjobb edenyek a kivalo hovezetes miatt. Elmesz egy jo etterembe sok ilyet lehet latni. Nekem a Mauviel markatol van keszletem. 3 labas, egy tepsi es egy serpenyo. De tuti fogok meg venni mas eszkozoket is ha nagyobb lakasba koltozom.
(Palinkat a megboldogult nagypapam fozott, van meg egy fel pincenyi. Gin-t azt foztunk haverokkal berfozdeben
)
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
t72killer #15 üzenetére
En sem ertem, a legfullosabb Miele konyhat is megkapod mar a felebol, borhutovel es minden szir-szarral.
(Mondjuk aki szeret fozni annak mindegy, hogy mennyibe kerul az etterem. Nekem az 5 darabos francia edenykeszletem er vagy 1500 EUR-t, de azt meg az unokaim is hasznalni fogjak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest